Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G500 mouse 39,91TL/12 taksit

paramecium

Öne çıkan mesajlar

ben zowie am aldım driveri yok aletin dpi için tuş var 3 seçenek zaten dpi fakat poll rate için adamlara mail attım, 2 farklı tuşa basılı tutarak usbye takınca poll rate deişio 3 tip poll rate için farklı kombinasyon var ehueh.

alet inanılmaz 88gr zaten coating çok kaliteli tavsiye ederim eğer g400'ün ölçülerinden memnun değil iseniz lakin çok büyük ve palm grip olduğu için alet herkeze göre değil. tabi arada birazcık epeycik fark var . 135 tl zowie.

Bide alırsanız am-fg modelini alın beşiktaş adekste var daha iyi switchleri daha yumuşak.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Ya şimdi Logitech akıllıysa G400'ün sensörüyle G550, G750, G900 falan çıkarması lazım.

Aynı şey Razer için falan da geçerli. Ama saçmalıyorlar sensör seçimlerinde.

Optik sensör aslında çok dertli olabilio ya o yüzden lazer modelide çok allround tipler için çünkü güzel bi yüzeyde kullanmadığın zaman optiği bu seferde ne iğrençmiş diyosun.

Lazerde tabi her yüzeyde gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Hediye edeceğim için zerre bakma ihtiyacı duymadım sorun ile ilgili ama programını kurmak mı problem?

Saygılar.

yok abi programi kurdum fekat mausu gormuyor program
macro editoru aciyorum fakat o makroyu bir tus kombinasyonuna atamam lazim onun icin de ana programda mausu bulup ayarlarını yapmam lazim vsvs...
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

mx518 > g400

ikisine de sahibim, mx518 benim için çok daha iyi.

o liste orada patlıyor işte. zaten g400 succesor olarak üretildi. m518 çok iyiydi biraz daha iyileştirdik diye ama cıks.

predictionsız g400 bariz daha iyi, ilk günden fark etti bende. zaten aynı dpida kullanırsan aynı hızda oluyor, sadece poll rate default 8 kat daha fazla olduğu için tepkime süresi 8ms'den 1ms'edüşünce biraz fark yaratıyo ama pozitif bi fark bu

ama benim ilk nesil mx518 undeadti artık, logitech logosu falan kalmamıştı artık yaşayan ölüydü. o da fark yaratmış olabilir sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi klavyem 1999 model beyaz Unikey :P Hâlâ Ş ve İ harflerinin altında kalem ile yazdığım team say macrolarına ait bilgiler duruyor :) Duvara asacağım beylik tüfeği gibi yakında.

Bu arada 2000 yılında aldığım T10 kasam da aktif olarak görevine devam ediyor. Bizim zamanımızda dpi mı vardı :)o

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...