reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben zowie am aldım driveri yok aletin dpi için tuş var 3 seçenek zaten dpi fakat poll rate için adamlara mail attım, 2 farklı tuşa basılı tutarak usbye takınca poll rate deişio 3 tip poll rate için farklı kombinasyon var ehueh. alet inanılmaz 88gr zaten coating çok kaliteli tavsiye ederim eğer g400'ün ölçülerinden memnun değil iseniz lakin çok büyük ve palm grip olduğu için alet herkeze göre değil. tabi arada birazcık epeycik fark var . 135 tl zowie. Bide alırsanız am-fg modelini alın beşiktaş adekste var daha iyi switchleri daha yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 LathspeLL said: Ya şimdi Logitech akıllıysa G400'ün sensörüyle G550, G750, G900 falan çıkarması lazım. Aynı şey Razer için falan da geçerli. Ama saçmalıyorlar sensör seçimlerinde. Optik sensör aslında çok dertli olabilio ya o yüzden lazer modelide çok allround tipler için çünkü güzel bi yüzeyde kullanmadığın zaman optiği bu seferde ne iğrençmiş diyosun. Lazerde tabi her yüzeyde gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 mx518 > g400 ikisine de sahibim, mx518 benim için çok daha iyi. o liste orada patlıyor işte. zaten g400 succesor olarak üretildi. m518 çok iyiydi biraz daha iyileştirdik diye ama cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sen belki angle snappinge alıştığın için öle geliodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 paramecium said: Selam, Hediye edeceğim için zerre bakma ihtiyacı duymadım sorun ile ilgili ama programını kurmak mı problem? Saygılar. yok abi programi kurdum fekat mausu gormuyor program macro editoru aciyorum fakat o makroyu bir tus kombinasyonuna atamam lazim onun icin de ana programda mausu bulup ayarlarını yapmam lazim vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 mascio said: mx518 > g400 ikisine de sahibim, mx518 benim için çok daha iyi. o liste orada patlıyor işte. zaten g400 succesor olarak üretildi. m518 çok iyiydi biraz daha iyileştirdik diye ama cıks. predictionsız g400 bariz daha iyi, ilk günden fark etti bende. zaten aynı dpida kullanırsan aynı hızda oluyor, sadece poll rate default 8 kat daha fazla olduğu için tepkime süresi 8ms'den 1ms'edüşünce biraz fark yaratıyo ama pozitif bi fark bu ama benim ilk nesil mx518 undeadti artık, logitech logosu falan kalmamıştı artık yaşayan ölüydü. o da fark yaratmış olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selam, Arkadaş ne geniş mevzuymuş yahu... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 öyledir dayı, sen anlaman fghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 :) geniş felan değil aslında ya hep pazarlama stratejilerinden ortaya çıkan yüzeysel yenilik yaratma teknikleri. 8000 dpi mouselar çıktı misal.. ama hiçbir işe yaramıo. zaten o dpilarda titremeye başlıo mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 salih dayı türkiyede zamanının en iyi tfc scoutıydı, ben şaka yaptım orda yoksa ne kadar geniş olursa olsun para anlar çünkü kıraldır kIRAL kendini arabalara verdi hafif nub oldu ama şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dimi arabadan anlayan mousetan mı anlamıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yok arkadas ne setpoint ne de yeni cikan dalgametre program gormuyor mausu cok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selam, Abi klavyem 1999 model beyaz Unikey :P Hâlâ Ş ve İ harflerinin altında kalem ile yazdığım team say macrolarına ait bilgiler duruyor :) Duvara asacağım beylik tüfeği gibi yakında. Bu arada 2000 yılında aldığım T10 kasam da aktif olarak görevine devam ediyor. Bizim zamanımızda dpi mı vardı :)o Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 G400 aldım gidip, bariz iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, G500 elimde kaldı, ben de çakallık edip üstüne az miktar (yani kallavi miktar) kâr ekledim ve satışa koydum burada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 üç buçuk yıl sonra double-click yapmaya başladı benim g500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bende de var g500 cd sini taktim makro icin cd si tanımadi mausu ajldajghdalkl ama agirliklariyla fln gayet guzel kullanimi herhangi bi sorun cikarmadi bimexten 50tl ye mi ne almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar