Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G500 mouse 39,91TL/12 taksit

paramecium

Öne çıkan mesajlar

değil bununda geek seviyesinde detayları var abi.

Fakat prediction jitterin felan bunlar çok fazla problem değil causal gamer için belki prediction sorun olabilir.

Accelartionla oynadım ben g9da uzun süre oynanmaz değil ama şuanda zowie am kullanıorum mesela hiçbir problemi olmayan bir lens. gerçekten çok fark var g9 ve g700den sonra.

fakat onunda yüzey sorunu olabilir.

arka sayfada verilen bir link var

ordada detaylı anlato problemli mouseları felan.
Sosyal ağlarda paylaş

aldiktan 6 ay sonra double click yapmaya basladi. Logitech musteri hizmetlerine mail attim boyle boyle yapiyor diye. Birkac mesajlasmadan sonra yetkili donanımsal problem var garanti firmayla irtibata gec dedi. Sacma salak bir elektronikci bir garanti firmasiymis adamlara mail attim cevap cevap bile gelmedi.

Buda boyle bir anımdır g500 ile ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

logitech türkiye support açmasa iyiydi, international support beleş mouz yolluyodu bunlar garantili şeyi bile sallamıyolar :(

Valla doğru abi, havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama ne kanun ne düzenleme çıkarsa çıksın tüketiciye müşteriye devamlı sorun çıkartan insanlara sahibiz.
Ondan sonra yüzde dohsandokuzu müslüman ülkemiz zart zurt, ulan önce hak yemeyecen dürüst insan olacan ayı!
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yani şimdi benim logi çift tıklama yapmaya başladı arada sırada. Göndersem sallamıyorlar mı? Kullandığım için gönderemedim bir türlü.

edit: Sizin o anlattığın efsanevi mouse değiştirmeler international mıydı:/

edit2: ekşiye baktım da hala yıkılan müşteri hizmetleri var görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...