reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 o seriden sonra sensorleri değilti g400elrin accelartion yok işte. jitter olabilir tabi yüksek dpilarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Acceleration değil, angle snapping yok yenilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Selam, Abi ne diyorsunuz ::o Alt tarafı mouse değil mi bunlar yahu?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 değil bununda geek seviyesinde detayları var abi. Fakat prediction jitterin felan bunlar çok fazla problem değil causal gamer için belki prediction sorun olabilir. Accelartionla oynadım ben g9da uzun süre oynanmaz değil ama şuanda zowie am kullanıorum mesela hiçbir problemi olmayan bir lens. gerçekten çok fark var g9 ve g700den sonra. fakat onunda yüzey sorunu olabilir. arka sayfada verilen bir link var ordada detaylı anlato problemli mouseları felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 g300 nasıl? solaklar için ii gibi ? Normalde roccat kova kullanıyorum fakat yan tuşlarından memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tabi ki kesin bir liste değil, kişiye göre değişir ama en azından fikir verebilir. gaming mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 guzel tierlamis vidya, guvenin bu listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Yıllarca Microsoft Optical Wheel Mouse yerine kullanabilecek mouse bulamamıştım. Razer falan da yoktu o zamanlar. Yanar dönerli mouselar vardı her yerde. Ben gene de vazgeçememiştim. Haklıymışım, bugün öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bide gripleri önemli g400 herkezin eline göre değil claw kullananlar felan yani g9 gibi kısa tombul mouseları kullananlarda problem yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 liste guzel tierlamis hakikaten de g400 un o kadar abartilcak yani yok deathadder yaninda ismi anilmasi hakaret. epik fiyat/perf mouse u o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Deathadder'ın optik gerçekten şahane. Ne zaman kullansam acaip smooth ve accurate hareketi farkediyorum. Ama işte dizayn'ı bana olmuyor, G500'ün shape CUK oturuyor. Yukarda ki /v/ listesi ve esrealty konusu herşeyi açıklıyor direk. G400 alırım ben muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bimeks'te herseyin fiyatı cok iyi ya su aralar. hediye cekim gelsin de 500gb slim ps3 alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kargoya vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Selam, Bakalım benim mouse da bugün geçecek elime. Ben hediye olarak almıştım; basic kablosuz Logitech kullanıcısına gidecek bu mouse ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aldiktan 6 ay sonra double click yapmaya basladi. Logitech musteri hizmetlerine mail attim boyle boyle yapiyor diye. Birkac mesajlasmadan sonra yetkili donanımsal problem var garanti firmayla irtibata gec dedi. Sacma salak bir elektronikci bir garanti firmasiymis adamlara mail attim cevap cevap bile gelmedi. Buda boyle bir anımdır g500 ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 logitech türkiye support açmasa iyiydi, international support beleş mouz yolluyodu bunlar garantili şeyi bile sallamıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahaahah mezarcilar tepkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 asdfghjklşi, g400 aldım tam 66 tl verdim, 10 yıl kullanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 8 yıllık bazen çalışmayan mx518 satıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 nerden aldın la 66 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-002279-g400-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=56624 şu an 80 tabii haftasonunu bekleycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bana kablosuz mous önersenize, logitech kullanıyordum bi tane orta tuş bozulmaya başladı yakında kırarım bunu sinirden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kablosuz mouz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Silphatos said: logitech türkiye support açmasa iyiydi, international support beleş mouz yolluyodu bunlar garantili şeyi bile sallamıyolar :( Valla doğru abi, havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama ne kanun ne düzenleme çıkarsa çıksın tüketiciye müşteriye devamlı sorun çıkartan insanlara sahibiz. Ondan sonra yüzde dohsandokuzu müslüman ülkemiz zart zurt, ulan önce hak yemeyecen dürüst insan olacan ayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Nasıl yani şimdi benim logi çift tıklama yapmaya başladı arada sırada. Göndersem sallamıyorlar mı? Kullandığım için gönderemedim bir türlü. edit: Sizin o anlattığın efsanevi mouse değiştirmeler international mıydı:/ edit2: ekşiye baktım da hala yıkılan müşteri hizmetleri var görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar