Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Hikaye süper bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Phyx said: heh lisedeki kavgalar demisken.. lise 2nin bahar aylarindayiz okulda papaz oldugumuz bi grup var tamam mi bunlar tayfa her laf atar, kizlarimiza hareket falan yaparlardi ama sene basindan beri fenci ali kemal hoca bizi iyi tanidigi icin aman cocuklar bu islere girismeyin, siz onlarin seviyesine dusmeyin, bakin gelecekte aklinizin hayalinizin almayacagi belalara sokarsiniz kendinizi, geceleri uyuyamazsiniz demisti hic kimse takmadi ali kemal hocayi zaten 2. donem basinda okuldan ayrildi 13 mart 2006 pazartesiydi sanirim. sabahciyiz 6.45 gibi okula gelmisim, normalden biraz daha erken, sanki olacaklari hissetmisim gibi. bu tayfun'un tayfasindan bankta oturan kemal ve serhat diye iki lavuk bana gak guk etmeye basladi. yanlarina gittim ne ayak dedim. dedi iste sen merveye sarkiyomussun ben senin girtlagini parcalarim dedi. cevap olarak simdi bu forum ahlakina uyamayacak sozler sarfettim. kemal bogazima yapisti kelebegi cikardi dedim ne ayaksin lan sen o kelebek kinindan cikti mi kan bulasmadan geri gitmez ************* cocuk diye bi laf ettim. kemal bicagi bacaklarima dogru savurmaya basladi. ardarda 3 kez sapladi sanirim. neyseki hic bisey hissetmedim o anki sinirle. sonra bizim mehmetle gurkan bagirismayi duymus ayirdilar bizi falan. kantine gectik, 2 tane sosisli soyledim karnim feci ac, yeni bicaklanmisim zaten. biraz dinlendik, gurkan ne ayak olm bu serefsizler dedi. anlattim boyle boyle durumu. merveye yanikmis bu kemal dedim artislendi, emaneti salladi bana hic bi sucum yokken dedim. gurkan 16 yaslarinda 1.95 boylarinda 90 kilo civari normal bi cocuk. ama iste inanilmaz sinirlendi soylediklerimi duyunca. ben gidip halledicem bu mevzuyu dedi. tamam ben de sosisli yiyom ben dedim. tam boyle 2. sosislinin ortasina gelmisken, bi gurultu koptu yine, gunes de tam tersten vuruyo. Biri kantine dogru yaklasiyo ama kim anlayamadim. aramizda 10 metre mesafe kalinca anlasildi. bu bizim gurkan, sag elinde saclarindan tuttugu kemalin kafasi, sol elinde sirt cantasi. yuzu bembeyaz olmus, cok korkmus belli. yanima yaklasana kadar 2. soslimi de bitirdim zaten. o da kemalin kafasini oturdugum masanin ortasina yuvarladi. hallettin mi isi dedim, yok henuz degil serhat kacti dedi. yalniz fizik kaciyo bak 2 haftadir girmiyoruz zaten dedim. serhatin kacmasi iyi olmadi dedi. merveden haber var mi dedim, sirt cantasindan da onun kafasini cikardi, onu da masama dogru yuvarladi. ama kemalin kafasina gore istemeden biraz daha hizli yuvarladi (cunku mervenin kafasi daha hafif) kemalin kafasina carpti, kemalin kafa yere dustu. o an simdi hatirlamadim fen hocasinin sozleri aklima geldi... okuldan ayrilmisti ama bana cok buyuk bir hazine birakarak kendisini kafamda olumsuzlestirmisti. gürkan karakterinde benden mi esinlendin lan telif hakkımı isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 4. sayfadan sonra fastforward kavga etmek kadar saçma birşey yok şu evrende. cevap verebilme kapasitesinde olmayan insan kavga eder. neymiş anan demiş. ab vizeler kalkacak diyor, cem uzan benzin 1 lira dedi. ne oldu. hakaret denilen şey düzgün cümle kurma yetisi olmayan insanların sıkıları. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: Burada çoğu insan senin 1.5 2 katı yaşında. İlk gider yaptığın "tanı da konuş" dedigin senin ablan yaşında bir bayan (copry yaşlı demedim aman rage fln olmasın lol) Gider yapmakla uğraşacak olsalar çok farklı konuşurlardı ve şu tavrından anladığım küfredip giderdin en son. Amacın görüş sormak ise gelen cevaplara ok der geçersin. Amacın "şu tiplerle eğleneyim" ise, eh kendi kendine eğlenebildiğin kadar. özür dilerim ağabey artık büyüklerimle düzgün konuşacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abim yapma abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: Dworgian said: Burada çoğu insan senin 1.5 2 katı yaşında. İlk gider yaptığın "tanı da konuş" dedigin senin ablan yaşında bir bayan (copry yaşlı demedim aman rage fln olmasın lol) Gider yapmakla uğraşacak olsalar çok farklı konuşurlardı ve şu tavrından anladığım küfredip giderdin en son. Amacın görüş sormak ise gelen cevaplara ok der geçersin. Amacın "şu tiplerle eğleneyim" ise, eh kendi kendine eğlenebildiğin kadar. özür dilerim ağabey artık büyüklerimle düzgün konuşacağım vay vay vay gözlerim yaşardı ne güzel bi edit ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Yaptigin alinti om de gelio. Salak bir adam degilim ama iste niyeyse laf anlatmaya calistim. Hadi genc sen git kavgani et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: Yaptigin alinti om de gelio. Salak bir adam degilim ama iste niyeyse laf anlatmaya calistim. Hadi genc sen git kavgani et. ahhaah :D lafı sen ordan anlamaya çalış tamam mı genç :D tmm bitir burda daha da fazla saçma yorum çıkartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kendi ergenliğimi gördüm lan. sevmediğim yoruma atar, sevdiğim yoruma KAAARŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.hurriyetaile.com/saglikli-yasam/genel-saglik/iq-ergenlik-doneminde-degisebiliyor_10496.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: http://www.hurriyetaile.com/saglikli-yasam/genel-saglik/iq-ergenlik-doneminde-degisebiliyor_10496.html ahahah sen ne kadar çaresiz bi insansın lan :D adam gibi susup kapatacağına halen daha devam etmeye çalışıyorsun atışmaya yemiyo dimi o kadar abi abi konusup konusup adam gibi susmaya :D ben konusuyorum evet ama bunu yüzüne vurmak için hahah aciz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: kendi ergenliğimi gördüm lan. sevmediğim yoruma atar, sevdiğim yoruma KAAARŞİM benimki aslen öyle değil kişi bazlı eleştiri var deseki ben katılmıyorum yanlış tmm da direk kisisel saldırı olunca tabii cevabını vermek düşüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 iyi güzel de; presentxy said: copry said: Bizim zamanimizda kavgaci bebelere degil, efendi abilere agir takiliyor derdik, tey tey. sen kimin ne olduğunu biliyomusunda konusuyosun abi ler her zaman abidir benim hakkımda bir şey bildğin yok kalkmış oturduğun yerden ahkam kesiyon kimsenin bi modda takıldığı yok ağırlık efendiliktir yorum yapmadan önce kafandaki kalıntıları kaldır birini tanı ondan sonra konus. şöyle bi cümle edip sonra sağa sola pasif, aciz, dengesiz saydırıyosun. tanıyo musun da saydırıyosun madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m67s95hc251rz3rn7o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: iyi güzel de; presentxy said: copry said: Bizim zamanimizda kavgaci bebelere degil, efendi abilere agir takiliyor derdik, tey tey. sen kimin ne olduğunu biliyomusunda konusuyosun abi ler her zaman abidir benim hakkımda bir şey bildğin yok kalkmış oturduğun yerden ahkam kesiyon kimsenin bi modda takıldığı yok ağırlık efendiliktir yorum yapmadan önce kafandaki kalıntıları kaldır birini tanı ondan sonra konus. şöyle bi cümle edip sonra sağa sola pasif, aciz, dengesiz saydırıyosun. tanıyo musun da saydırıyosun madem? kavgacı bebeler diyo beni tanımadan beni eleştiriyo anladın mı arkadasım öbür aciz dediğin adamda dur durak bilmeden devam ediyo tmm kapatın kardeşim siz daha neyin davasını veriyorsunuz ben anlamadım ben konuyu kapatmaya çalıştıkca salak salak cevaplar gelmeye devam ediyo uzatmayın tmm siz size haklısınız ben bana bu kadar geri kafalılık olmaz ki çıkılmicak bu işin içinden belli kapatın bitsin gitsin daha neyin alıntısı cevabı bu kafa sizin nasıl calısıyor bilmiyorum cümle ediyorum neden edebileceğimi de bir düşünseydin neyse tmm konu nun harbi boku cıktı fazla oldu gereksiz yere muhabbet dönüyo bos bos konusmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 terbiyesizleşme lan /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 senden bişey rica edicem, şu topikin linkini al biyere kaydet, 4 sene sonra bi daha bak. yap bunu ama ok? edit: abi konuyu silmeyin lan, vallahi şu dediğimi yapabilsin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 onu efsanevi paragraflara atıp yine banlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 CthuLhu said: ya o kadar gerizekalısın ki banlayacağım tereddütsüz ama konu da anında silinecek kerimin hikaye kaynayacak arada. gerizekalı sil banla çok ta meraklıyız foruma hikaye yi de copy paste yap kaydet :D ne gerizekalı adamlar var ya :D ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: senden bişey rica edicem, şu topikin linkini al biyere kaydet, 4 sene sonra bi daha bak. yap bunu ama ok? edit: abi konuyu silmeyin lan, vallahi şu dediğimi yapabilsin çocuk. sen merak etme aklımda hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lan 1 hafta sonra adını bile unutucan sitenin. DEDİĞİMİ YAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: lan 1 hafta sonra adını bile unutucan sitenin. DEDİĞİMİ YAP. sanane lan işine bak cattık ne salak dolu bu forum ya kapatın banlayın lan istemiyorum üyelik müyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lan en çok saeye üzülüyorum ben http://i.imgur.com/0UbX3.jpg saerosathercomputer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: Xenocide said: lan 1 hafta sonra adını bile unutucan sitenin. DEDİĞİMİ YAP. sanane lan işine bak cattık ne salak dolu bu forum ya kapatın banlayın lan istemiyorum üyelik müyelik adam pure atarness ya ahahah ama fake değil. inandım ben gerçek bir liseli olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenocide said: presentxy said: Xenocide said: lan 1 hafta sonra adını bile unutucan sitenin. DEDİĞİMİ YAP. sanane lan işine bak cattık ne salak dolu bu forum ya kapatın banlayın lan istemiyorum üyelik müyelik adam pure atarness ya ahahah ama fake değil. inandım ben gerçek bir liseli olduğuna. lan gerizekalı süzme salak natural eşcinsel bi s.ktir git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar