presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Arkadaşlar öncelikle bu forumda yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba. Olay şundan ibaret lise 3.sınıf öğrencisiyim ilkokul arkadaşlarımla çok iyidik yani onlar için her şeyi yaparım lise ye geçtikten sonra sınıfımı hiç sevmedim bağ yok arkadaşlık yok ve bende sadece merhaba merhaba niteliğinde bir ilişkimiz oldu zamanla hepsiyle neredeyse kavga ettim gerek sözle gerek yumrukla sınıf içinde ağır biri konumuna gelmiş gibiydim(kavgalarımdan dolayı)... daha sonra bir kavga oldu çıkışta bütün herkes ordayken ben gitmedim çünkü hiçbiri için hiç bişe hissetmiyordum umrunda değillerdi açıkçası ama içimde bir his var oldu o anda herkes ordayken ben uzaktan olanları izliyordum onları sevmiyorum evet sadece merhaba dediğim gibi sizce doğru mu yaptım ya da bu onların gözünde beni başka bir konuma getirir mi ya da gitmek zorunda mıydım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ben vaz geçtim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 .......,,,,,,, şunları bi serpiştir yazının içine önce. sora okurum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 aptallarla tarışmayın sizi kendi seviyelerine çeker ve tecrübeleriyle yenerler dedin mi kavgadan önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yanlıs yapmıssın tabiki, mis gibi aksiyonu kacırmıssın. büyüyünce arıycan hep böle kavga dovus. o bı yana kacga oldumu sende o lısenın sınıfın delikanlısı olarak gidiceksin tabiki, o baska oburu baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 niye kavga ediyosunuz evladim, aptal misinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 mokoko said: .......,,,,,,, şunları bi serpiştir yazının içine önce. sora okurum belki. oku diye bir ısrarım yok elimden geldiğince net ve doğru yazmaya çalıştım yetersiz geldiyse dışarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 aquila said: niye kavga ediyosunuz evladim, aptal misinz. kavga en son şeydir aptalların işidir senin değiminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 R yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Cuce said: yanlıs yapmıssın tabiki, mis gibi aksiyonu kacırmıssın. büyüyünce arıycan hep böle kavga dovus. o bı yana kacga oldumu sende o lısenın sınıfın delikanlısı olarak gidiceksin tabiki, o baska oburu baska gereken aksiyonun zamanında yaşadım merak etme büyüyünce yeterince anım olacak ve sevdiğim değer verdiğim insanlar için kavga ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sevmediğin için kavga mı yapılır ya ne gerek var karı kız kavgası ise zaten hepten uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Fin said: aptallarla tarışmayın sizi kendi seviyelerine çeker ve tecrübeleriyle yenerler dedin mi kavgadan önce ? olayla alakam uzaktan yakından yok durum anlattım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lise 3 te mobilete biniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Liseli ve öfkeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Llama said: sevmediğin için kavga mı yapılır ya ne gerek var karı kız kavgası ise zaten hepten uzak dur yorum için teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 benjani said: Liseli ve öfkeli fazla atar g.te batar .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bana doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dert etme, arkadaşların ready check attığında sen wc'deydin diye önden charge etmişler. wipe yemişlerdir, ikinci raid'e girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 -Deno- said: dert etme, arkadaşların ready check attığında sen wc'deydin diye önden charge etmişler. wipe yemişlerdir, ikinci raid'e girersin. yok ya öyle değil di onlar pistol attack başladı ben rpg olarak arkada ready to fire için bekledim ama baktım atacak yer yok pickup ammo yaptım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 fenn said: Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ilerde kavgalar daha sert oluyo, o yüzden her kavgaya gir girebildiğin kadar. Bıçak saplama, şişe mişe kırma yok lisede, rahatsınız yemin ederim. 2 gömlek yırt, yumruk salla, kapıcı tekmesi at, kızlar çığlık atsın. özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dust kuruyorum panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar