Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Doğru Mu Yaptım ?

presentxy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle bu forumda yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba.

Olay şundan ibaret lise 3.sınıf öğrencisiyim ilkokul arkadaşlarımla çok iyidik yani onlar için her şeyi yaparım lise ye geçtikten sonra sınıfımı hiç sevmedim bağ yok arkadaşlık yok ve bende sadece merhaba merhaba niteliğinde bir ilişkimiz oldu zamanla hepsiyle neredeyse kavga ettim gerek sözle gerek yumrukla sınıf içinde ağır biri konumuna gelmiş gibiydim(kavgalarımdan dolayı)... daha sonra bir kavga oldu çıkışta bütün herkes ordayken ben gitmedim çünkü hiçbiri için hiç bişe hissetmiyordum umrunda değillerdi açıkçası ama içimde bir his var oldu o anda herkes ordayken ben uzaktan olanları izliyordum onları sevmiyorum evet sadece merhaba dediğim gibi sizce doğru mu yaptım ya da bu onların gözünde beni başka bir konuma getirir mi ya da gitmek zorunda mıydım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yanlıs yapmıssın tabiki, mis gibi aksiyonu kacırmıssın. büyüyünce arıycan hep böle kavga dovus.

o bı yana kacga oldumu sende o lısenın sınıfın delikanlısı olarak gidiceksin tabiki, o baska oburu baska

gereken aksiyonun zamanında yaşadım merak etme büyüyünce yeterince anım olacak ve sevdiğim değer verdiğim insanlar için kavga ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

dert etme, arkadaşların ready check attığında sen wc'deydin diye önden charge etmişler.

wipe yemişlerdir, ikinci raid'e girersin.

yok ya öyle değil di onlar pistol attack başladı ben rpg olarak arkada ready to fire için bekledim ama baktım atacak yer yok pickup ammo yaptım .
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan

fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...