Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenle Kavga [ Mutlaka Bakin ]

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

bazı adam vardır. Para için yapar ama işinde en iyisini yapmak, madem para alıyorum karşımdakilerede birşeyler öğretmeyim. gereği duyar. Bazı adam vardır ay sonunu bekler. Karşısındaki adam öğrenmiş öğrenmemiş umursamaz.
Bunun sonucundada türkiyenin büyük sorunlarından eğitilmemiş genç beyinler ortaya çıkar. İlerdede adam öss yi kazanamaz keş olur. Hırsız olur, Türkiye çağdaş milletler arasına giremez Peh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 Kasım 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
:) hiçbir öğretmen mesleğini başöğretmen Atatürkolmak için yapmaz tabiki de para kazanmak için yapıyor.

Çok idealist hocalar var ya yapma ole..Bokum gibi parası olup bizim için çırpınıp duran bi suru hoca var tanıdıgım..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası lisede her türlü derste hocanın üni.de okuduğu şeyler olmasına rağmen zıtlığa gittiğim oldu,çoğu zaman da haklı çıktım. ama bunu hocam hede hödö diyerek,hocayı onca öğrencinin arasında rencide ederek değil, yanına giderek kimsenin duymayacağı şekilde hocayla aramda konuşarak hallettim.eğer uygunsa deiştirip sınıfa bi daha anlatırdı hatta.
sınawda kağıdını boş yere almamıştır. şahsen ben hoca olsam, o kadar pedagojik formasyonu wermiş dahi olsam, ben sınawda kağıdını aldığım çocuk gelip de "kağıdımı wer" diyemez, hı der, ama inadına 0 ı basarım.
sözlüsüne de 0 weririm.
kanaattan da 1 not düşerim.
en kral notu weririm kısaca.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

tavrın fazla anarşik geldi bana,
kraldan çok kralcı gibi.

Bir kere hata bir gol bir, sınavda uyarıya rağmen maymunluk etmişsin .

Alır kağıdını yırtar atar, sanada oturmak düşer.
Haksızsın

Sonra yanına gidip konuşman burda ki gibi kibar tonda olmamıştır, büyük ihtimal arkadaşlarının önünde gösteri yapar gibi anırmışındır.

Sonra kadın üstüne yürüdüğünü düşünerek itmiştir, senin onu itmen direk terör suçu bir nevi.

Tek ve hayatta kalman için yegane şansın sınıf defterinin suratında patlamış olması.

Bence temiz siciline işlenecek bir suç bu,
uniye girerken bakacaklar, senle aynı puanda olan senin önüne geçecek.

Geçmiş olsun, hakketmişsin[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Haksızsın valla usta.

En baştan sınav sırasında konuşmaman gerekiyordu.Hadi bunu geçtik.

Bir hocaya(üstelik bayan bir hocaya),kabadayılık taslayıp İTMEK hiç yakışmaz delikanlı adama.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal'ım güzelim...

Hocanın kaşar olduğunu nerden çıkardın?

Nedir ya bu öğretmenlere duyulan öfke? :P

Yok öle suratını dağıtmalar felan...vs. bunlar tam hocadan taze azar işitmiş ortaokul öğrencisinden beklenicek sözler.

Ne diyeyim daha...Allah akıl fikir versin.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hadı sen onu bırak sen ogretmensın we cıkıcak ufacık bı cocuk senı ıtecek dayılanacak omuzlarını gerıye atıp sen kımsın lem racon kesıosun fln dıcek walla dayanamayıp dayaktan yıgarım o cocugu aaa nedır bu saygısızlık dızboyu[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wraog, 17 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
Eternal'ım güzelim...

Hocanın kaşar olduğunu nerden çıkardın?

Nedir ya bu öğretmenlere duyulan öfke? :P

Yok öle suratını dağıtmalar felan...vs. bunlar tam hocadan taze azar işitmiş ortaokul öğrencisinden beklenicek sözler.

Ne diyeyim daha...Allah akıl fikir versin.

Bu saatten sonra eşşek kadar adamın sınav kagıdımı alınır
ortaokulda yapılırdu o tip işler.
Bak ben böle kadınları biliyorum tahmin bile ediyorum.Menapozamı girmiş artık kompleksemi girmiş bişeylere takmıştır dikkat cekmek kendini kanıtlamak istiyodur belli bir sekilde.
Ulan sen kimsin bir insanın yüzüne defter mefter vuruyosun senin sıfatın,mevkin orda kalır işte sen bir insana yaralayıcı incitici davranırsan.Ögretmenlikte bi yere kadar olur o saatten sonra[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

Sen haksızsın , hoca daha da haksız .
Ama herzaman hoca haklıdır ( yoksa müşterimiydi ?! ).
Valla burda hoca ownz[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

Eşşek kadar adam oldu diye sınavda maymunluk yapmak serbest mi oluyor?

Eşşek kadar adam olduysa adamlığını gösterseydi.

Menapoza girmiş kadın = Ergenlik dönemindeki delikanlı[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizde de bir edebiyat hocası vardı,bayan.

Kocası bayağı zengindi,sırf hobi olsun diye hocalık yapıyordu sanırım.

Her ders yurtdışı gezilerini anlatırdı.Ver elini Mısır,ordan Paris ... :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...