Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenle Kavga [ Mutlaka Bakin ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar sinirim feci bozuk ögretmenle gerçek kavga ettim resmen sizce kim haklıdır..

Olay,
Sınav başladı konusuyoruz hepimiz sonra ilerledi arada hoca kiziyor fln sonra biraz daha zmn geçti ben konustum hoca kagıdımı aldı en ön sıradaydım ben sonra aldı kagıdımı ölümden katladı kittim hocanin yanina
- kagıdımı verin '' dedim
sonra bagirmaya basladi ve beni itti snra ben bagitmaya basladim bana nasil vurursun diye ve kadını ittim ve dalıyodum az kalsın kadın sonra bi anda sınıf defterini yüzüme vurdu ayırdılar sonra bizi kadın aglayarak müdüre indi okul disiplin kurulunda beden hocamiza anlattım olayi ama yinede idare ona inanacak çünkü aglamaya basladı asagida show yapıodu sizce kim haklı lütfen ciddiye alın dalga geçmeyin ... Çok ciddi bir olay çünkü...[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
ANSALON UO RESMİ SİTESİ
www.bkcartoons.com
Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Mesaj tarihi:
oalyı görmeden bişi diyemeyiz ki[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
senin yazdığın kadarıyla bile hoca haklı gibi, birde onun ağzından dinlesek neler olacak çok merak ediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
edilir ayarcım edilir

insan haklı olduğu sürece herkesle kavga eder..

6tabii haksızsan ve yine de mücadele ediyorsan artık allak o kilşiyi bildiği gibi yapsın

haksız olup bir de üstüne çıkmak kadar insani bir şey yok..
bunların alayı insan oğlu insan, ırz düşmanları, nalet keferelerdir[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
Terbiyesizlik neden ettin hocaya? Ders zamanı konuşma zamanı değil, hoca da senin arkadaşın veya yaşıtın değil. Helede hocaya yaptıklarını yapmak hoca suçlu dahi olsa hiç hakkın değil. Bence ayıp etmişsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
valla bazen nefret ettiriyorlar...

yolla anneni babanı. en ufak cezada çürük raporunu getirir gözünüze sokarım diye uçsunlar vs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
oda doğru
ders esnasını geçtim sınav anında hiç çıt çıkmaması lazım
bizi çok attılar sınıftan aynı şekilde sesimizi çıkartamazdık[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Mesaj tarihi:
hoca o durumda haklı da haksız da olsa senin saygı göstermen gerekir. hem büyüğün, hem de öğretmenin. hakkını biraz daha düzgün arasaydın (ne kadar haklısın bu konumda o da tartışılır) daha iyi olurmuş bence.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
soruları bil bilme önemli değil bence
kural ihlal etmişsin belliki
sınav anında konuşulmaz bu kadar basittir[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Mesaj tarihi:
Daha nasıl haklı olacaktı? Yani ona pandik mi atman gerekiyordu haklı olması için...
said:
Chimera167, 17 Kasım 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Sınav başladı konusuyoruz hepimiz sonra ilerledi arada hoca kiziyor fln sonra biraz daha zmn geçti ben konustum hoca kagıdımı aldı

ve kadını ittim
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ogretmen her zaman haklidir.. ben bugune kadar 1 kere savunma yazipta yirttigimi hatirlamiyorum :)[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
Mesaj tarihi:
Sınav başladı konusuyoruz hepimiz sonra ilerledi arada hoca kiziyor fln sonra biraz daha zmn geçti ben konustum hoca kagıdımı aldı en ön sıradaydım ben sonra aldı kagıdımı ölümden katladı kittim hocanin yanina
- kagıdımı verin '' dedim

Sebebsiz değil sebebli yere almış kagıdını. Ve bu yaptıgın iş hayatında olsa kovulurdun. Hocanın sana vurması konusu ayrı bir konu ama senin yaprıgında normal bir hareket degil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
hatanı anlar ve içten bir şekilde özür dilersen belki kapanır ama bu senin geçmişteki tavırlarına da bağlı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
senin ilk başta yaptığın çok saçma
kadın kağıdını alır ama sen gitim 'kağıdımı verin' diyemezsin emreder gibi gidip 'hocam özür dilerim kağıdımı alabilirmiyim' demeliydin
sonrasına gelince kadının sana vurması bilmem ne çok yanlış[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
ilki tamam belki sınavda konuşmak yasak olabilir ama derste arkadaşlarının yanında bir öğrenciyi itmek heleki lise gibi duygusal bir dönemde büyük olaylara sebebiyet verebilir.sen belki haksızsın ama orada öğretmenin yaptığı terbiyesizlik,düşüncesizlik kendisini haksız çıkarmış.
sen belki haklı olmasan bile öğretmenin saygısız tavrı onuda haklı çıkarmıyor.ayrıca bir konuşmada bu kadar büyütülecek bir olay değil ilkinde ikaz edersin öbüründe bağırırsın elindeki olanağı dibine kadar kullanıp kağıdı almak,üstüne birde sınıfta itmek hoş bir davranış değil.
gidersin çürük raporunu alırsın,okuldanda bir ceza alırsan tazminat davası açarsın,haklı durumda olursun.[signature][hline]shinsetsu desu..
  • Yeni Oluştur...