Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

bu arada vivi nova ilgili yaziyim goruslerimi,

alet bugun geldi. icerisinde 1,8-2,4 ve 2,8 olmak uzere uc atomizer basligi ile geliyor. hepsini tek tek denedim ve benim CE6 atomizerim kadar tad vermedigine karar verdim. duman olarak gayet yeterliydi ancak tat alamiyo gibiydim. denedigim sivi mentoldu bu arada.

nargilesine cok duskun abime icine elma sivisi koyup verdim. ce6'yi da vivi novayi da elmali sivi ile denedi ve ikisininde ayni olduguna kanaat getirdi.

sonuc; 70 lira verdigim vivi nova'mi abime hediye ettim ve CE6 ile yola devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz soyle birsey var. bu nikotinin kafasi sigarayla aldigimiz nikotinin kafasindan cok baska.
okul tuvaletinde icilen eski uretim cameller gibi vurunca kafa beyin dagitiyor. gozler bugulanip gorus zorlasiyor. leyla gibi yapiyor beni.
konsantre sorunu filan yasiyorum.
fakat aldigim nikotin miktarinin sigarayla aldigim miktardan fazla olmadigina eminim. yani daha ilk bir iki firtta basliyor bu kafa yapma olayi ve gun boyunca devam ediyor.
nasil oalcak simdi bunye bu kafaya alisacakmi yoksa full leyla mod dolasicazmi.
kullandigim likit 12mg virginia bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz etkileri yapıyorsa bırakın bence kullanmayı, bünyeden bünyeye farklı etkileyebilir.
Kullandığınız likitin orjinal olduğundan emin misiniz çünkü E Sigara ile 1 seferde alınan nikotin miktarı cidden çok az yani sigara içip olan başdönmesine kıyasla çok çok az olması lazım. Veya Tam buharlaşamıyordur size nikotin veriyordur bir şekilde falan aman dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal 1 sigara ile kullandığınız markaya göre yaklaşık sigara başına 0.6-1.5mg nikotin alınırken elektronik sigarada bu bütün kartuştan alınana eşdeğer yani kabaca 2 ml'lik tankı olan bir e-sigarayı bitirdiğiniz zaman 2 sigaralık nikotin girmiş oluyormuş vücuda. Ama ciğerler bu giren nikotinleri hangi kapasitede tutuyor falan daha net değil e.sigaralar için.
Sonuçta sadece nikotin bazlı karşılaştırılırsa e-sigara çok daha az nikotin veriyor ciğerlere.

Şimdi şöyle bir hesap buldum benimkini çürütüyor gibi ama bir okuyun isterseniz.

If you smoke Regular cigarettes, like a Marlboro Red, for instance, there are approximately 1.2mg of nicotine in each cigarette, or 24mg of nicotine per pack (1.2mg x 20 cigarettes).

If you smoke Light cigarettes, like a Marlboro Light, for instance, there are approximately 0.7mg of nicotine in each cigarette, or 14mg of nicotine per pack (0.7mg x 20 cigarettes).

If you smoke Ultra Light cigarettes, like a Marlboro Ultra Light, for instance, there are approximately 0.5mg of nicotine in each cigarette, or 10mg of nicotine per pack (0.5mg x 20 cigarettes).

When you refill your e-cartridges with e-liquid, you may need to know how much nicotine is contained in your refilling e-liquid. There are approximately 20 drops of e-liquid per milliliter. So, using our 24mg nicotine e-liquid once again as an example, there would be 1.2mg of nicotine per drop (24mg/20 drops). So, if you put three drops of e-liquid onto a e-cartridge (or directly onto the atomizer for those of you that direct-drip), that means you will be taking in 3.6mg of nicotine from the time you start vaping until you top off again.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

odeon sinüzit var mı? bende kronik sinüzit var. sigara içerken bile olurdu o söylediğin şey. nefes alamamakla alakalı olarak. esigara içerkende çok asılırsam dumana ve sürekli burundan falan verirsem oluyor arada banada benzeri

sinuzit filan yok. bildigin kafam guzel ama yani su anda.
likiti degistirip deniyecem coco cekmis gibiyim butun gun.
haftasonuda bu likite abanirim alkol parasindanda tasarruf yapmis olurum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...