26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Samurai Age çıktı ve oynanan serverlar var. Fakat bu serverı nasıl kendim kurup eğlenebilirim? Runuo'nun aos için olan free'leri var. direk kurup oynayabiliyoruz. Bunun gibi samurai age için olanları da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95208&page=1 şu topiğe bakabilirsin. samurai age değil samurai empire bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 forumda henüz bu konuyla ilgili bi bilgi yok, uo emülatöre yolluyorum en iyi onlar bilir emülasyon olayını.. runuo.com forumlarına bakabilirsin bu arada en kestirme bilgi kaynağı olarak.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bonecrusher; dediğin yerde update olayı yazıyor. Ben server kurmayı sormuştum. Arcane; runuo'ya baktım. Gelecek versyonunda SE için olanını yapacaklarmış fakat şimdilik runuo'da SE için bir uygulama yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sphere runuo baydı ya farklı emulatorleri gormek istiyor insan isallah pol ve samurai empire tarzı emulatorlerle serverlar kurulur.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 wolfpack var değişik çok basit birşey aslında neyse fazla bahsetmeyeyim de incelemeyin 2. veya 3. "haftalık ortalama shard açılımı oranı" patlaması yaşanmasın..[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 16 Kasım 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oda olur millet sıkıldı artık bence bu tur emulatorler kullanılmalı..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bence artık UO emulator kullanılmamalı. fazla eskidi oyun.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Neresi eskidi cıktığı tarif 97 idi sanırım ama olsun sonucta oynanıyor ve emulatör de halen yardım isteniyor kaldırılmasa daha ii olur...[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Neronn, 16 Kasım 2004 20:36 tarihinde demiş ki: sphere runuo baydı ya farklı emulatorleri gormek istiyor insan isallah pol ve samurai empire tarzı emulatorlerle serverlar kurulur. bunu hangi mantığa dayanarak söyleyebiliyoruz çok merak ettim? "baymak" nasıl bir anlam taşıyor? kim, neler yaptı daha runuo emu. kullanan bir server'da da bu kadar çabuk sıkıldık? konuya dönecek olursak, şu anda samurai empire paketini destekleyebilecek tek emu. runuo. runuo devteam, samurai empire'a full destek verecek versiyonu için çalışıyorlar, yakında çıkar. bu sırada "runuo.com script submissions" bölümündeki scriptlerle ya da kendi yazdığın scriptlerle samurai empire'ın bazı özelliklerini kullanabilirsin. mesela yeni yaratıklar, yeni silahlar vs. vs...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar