Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ya ben şimdi 2.ci dönem Erasmus'la Polonya'da olucam uçak biletimi Berlin'e aldım ordan trenle geçerim diye. Polonya'dan vize alıcam zaten shengen bide Almanya'dan transit vizesi almam gerekiyor mu biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Almanlar kildir bi pislik yaparlar illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shollan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 peki, yeşil pasaport varsa ek bir işlem yapmaya gerek olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 3 aydan fazla kalicaksan (erasmus va oturma izni gereken seyler) var tabiki konsolosluguna gidicen halledicen islerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shollan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yok yani bende almanyadan polonya ya geçeceğimde, o açıdan sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 transit vize veya başka bir şey alman gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shollan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Anladım, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Neden egitimde degil diye gelmistim, ogrenmis oldum. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sadece aşağıdaki durumlarda Almanya vizesi almanıza gerek yoktur: - Hususi veya Diplomatik Pasaportunuz (Varsa) - Vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait diğer bir oturma müsaadeniz varsa diye bir bilgi buldum. Polonya'ya oturma izni alıcağım için Erasmus'tan dolayı galiba transit vizeye gerek kalmicak buda burda bilgi olarak bulunsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Anelor said: Sadece aşağıdaki durumlarda Almanya vizesi almanıza gerek yoktur: - Hususi veya Diplomatik Pasaportunuz (Varsa) - Vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait diğer bir oturma müsaadeniz varsa diye bir bilgi buldum. Polonya'ya oturma izni alıcağım için Erasmus'tan dolayı galiba transit vizeye gerek kalmicak buda burda bilgi olarak bulunsun bari. Oturma iznini vizeyle vermeyecekler muhtemelen, 3 aylık vize verecekler (schengen olmayan) daha sonra sen oturma iznini oradaki yetkili merciiden alacaksın. En azından Almanya için böyleydi olaylar. Ha bir de almanların kıllık yaptığını çok duydum başka yerden schengen alıp da ilk girişi Almanya'ya yapanlara. Yapacağın en mantıklı şey önce Polonya Konsolosluğu'na daha sonra da Almanya Konsolosluğu'na telefon açıp detaylı bilgi almak, eğer Almanya için trans. vize vs. alman gerekiyorsa haberin olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Transit geçişlerde sorun yaratmıyorlar birde almanya'ya indiğinde pasaport kontrolu yapan kişileri kontrole girmeden uzaktan bir takip et bazıları kıl oluyor özellikle sarışın ablalar : ) biz Dusseldorf üzerinden Amsterdam'a geçtik kontrolde nereye gidiyorsun die bile sormadı çünkü zaten senin schengen vizen olucak. Ayrıca Fransa vizesi ile Almanya'dan girdim Amsterdam'a geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar