Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transit Vize Sorusu

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Sadece aşağıdaki durumlarda Almanya vizesi almanıza gerek yoktur:
- Hususi veya Diplomatik Pasaportunuz (Varsa)
- Vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait diğer bir oturma müsaadeniz varsa

diye bir bilgi buldum. Polonya'ya oturma izni alıcağım için Erasmus'tan dolayı galiba transit vizeye gerek kalmicak buda burda bilgi olarak bulunsun bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

Sadece aşağıdaki durumlarda Almanya vizesi almanıza gerek yoktur:
- Hususi veya Diplomatik Pasaportunuz (Varsa)
- Vizeniz veya bir Schengen ülkesine ait diğer bir oturma müsaadeniz varsa

diye bir bilgi buldum. Polonya'ya oturma izni alıcağım için Erasmus'tan dolayı galiba transit vizeye gerek kalmicak buda burda bilgi olarak bulunsun bari.

Oturma iznini vizeyle vermeyecekler muhtemelen, 3 aylık vize verecekler (schengen olmayan) daha sonra sen oturma iznini oradaki yetkili merciiden alacaksın. En azından Almanya için böyleydi olaylar.

Ha bir de almanların kıllık yaptığını çok duydum başka yerden schengen alıp da ilk girişi Almanya'ya yapanlara.

Yapacağın en mantıklı şey önce Polonya Konsolosluğu'na daha sonra da Almanya Konsolosluğu'na telefon açıp detaylı bilgi almak, eğer Almanya için trans. vize vs. alman gerekiyorsa haberin olur en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Transit geçişlerde sorun yaratmıyorlar birde almanya'ya indiğinde pasaport kontrolu yapan kişileri kontrole girmeden uzaktan bir takip et bazıları kıl oluyor özellikle sarışın ablalar : ) biz Dusseldorf üzerinden Amsterdam'a geçtik kontrolde nereye gidiyorsun die bile sormadı çünkü zaten senin schengen vizen olucak.

Ayrıca Fransa vizesi ile Almanya'dan girdim Amsterdam'a geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...