Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç ektirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saçım yaklaşık 2-3 yıl önce sol taraftan dökülmeye başladı. 1 yıl önce sağdan. Şimdi de ön hafiften seyreliyor gibi. Esat Kıratlıoğlu gibi kalmadan ektireyim diyorum. Şimdi ektirsem ne kadar tutar? Bi de Ankara'da adam gibi bi hastane/doktor var mı?
Mesaj tarihi:
Ben bi iki seneye ektirirm lan.
Bi kaç senedir epik kötü gidince çok saç kaybettim.
Dökülme kesiliyor şimdi ama kayıp çok. Bi kaç sene sonra ektirirm biraz
Mesaj tarihi:
benim iş yerinde saç ektirdi biri, 6.000 lira para saydı. kafasının üstünde peruk gibi duruyor, çok seyrek. sancılı bir süreci var, insan içine çıkmak yürek ister o kafayla. 1 yıl önce falan ektirdi yeni yeni toparlamaya başladı. o süreçte kel olmayı dileyebilirsin emin ol, adam çok pişmandı ilk zamanlar.
Mesaj tarihi:
Askerde kellere yapılan bi şaka vardı ,çok iiyi bi yöntem çıkmış;

Nedir o ?

Götündeki kılları başına ektiriyorsun,banderas gibi lüle lüle saçların oluyor .bir de esat kıratlıoğlu nedir abi ?ahahahaha tipi aklıma geldi
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lan arkadaşlar kaç ay geçmiş yok mu şu olayı adam gibi anlatabilecek biri? Google'dan araştırıyorum ama tuhaf bir şekilde herkes ya fiyatları saklıyor ya da "Buraya gelin konuşuruz" diyor. Gizli ahit'in sırrını saklıyor mübarek.
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Askerde kellere yapılan bi şaka vardı ,çok iiyi bi yöntem çıkmış;

Nedir o ?

Götündeki kılları başına ektiriyorsun,banderas gibi lüle lüle saçların oluyor.

hayatımda duyduğum en komik şaka
Mesaj tarihi:
kaç kök ekileceğine bağlı o rakam, oyüzden fiyat alamıyorsundur.

min 5k ve +yı çıkart gözünden,

ayrıca eğer ense üstü bölümünden saç köklerinin bulunduğu bir deri kıtası alarak yapacaksa doktor ekme işlemini işte o doktorun iyi olmasına özen göster
  • Yeni Oluştur...