ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Saçım yaklaşık 2-3 yıl önce sol taraftan dökülmeye başladı. 1 yıl önce sağdan. Şimdi de ön hafiften seyreliyor gibi. Esat Kıratlıoğlu gibi kalmadan ektireyim diyorum. Şimdi ektirsem ne kadar tutar? Bi de Ankara'da adam gibi bi hastane/doktor var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://tarihtekiler.com/uye_avatarlar/53d8c8d8209521.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://gundemotuzbes.com/uploads/96/1357497049_normal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Saç ektirme konusunda paticik'e danışman çok akıllıca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ben bi iki seneye ektirirm lan. Bi kaç senedir epik kötü gidince çok saç kaybettim. Dökülme kesiliyor şimdi ama kayıp çok. Bi kaç sene sonra ektirirm biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 2020de de vurdurur artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 toggie said: Saç ektirme konusunda paticik'e danışman çok akıllıca olmuş. Nereye danışaydım? Forumtr'ye mi? Belki daha önce ektiren vardır diye sorduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Theridone said: 2020de de vurdurur artik yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 oha suat bilgiğin glamrockçı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben de sonradan dikkat ettim. bu adam 20 yıl önce ilaca başlamışta 20 senede mi saçları çıkmış şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ama adam benjamin button oldu resmen ya :D Birkaç yıl sonra da boy atar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 minoxil ama başta boşver yeaaaa demicektin kullancaktın işte sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Minoxil yüzünden böyle oldu aslında. Kullanmayı bırakınca daha kötü dökülüyor. Hatta çok az sürdüğüm yerler bile dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 döküleceği varsa dökülüyor abi minoxili bırakınca daha çok dökülüyosa demek ki o arada döküleceği varmış minoxil engellemiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bugün berber argan yağı çok iyi dökülmeleri önlüyor filan diye atıp tuttu ama 100 ml'ine 30 tl isteyince yok dedim kalsın. Argan etkilimidir saça bilen, deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bunun tersi var mi ya, ben kalan saclarimi aldirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kesin cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 benim iş yerinde saç ektirdi biri, 6.000 lira para saydı. kafasının üstünde peruk gibi duruyor, çok seyrek. sancılı bir süreci var, insan içine çıkmak yürek ister o kafayla. 1 yıl önce falan ektirdi yeni yeni toparlamaya başladı. o süreçte kel olmayı dileyebilirsin emin ol, adam çok pişmandı ilk zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kök hücre yöntemi başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi 0 a vurdum mu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Askerde kellere yapılan bi şaka vardı ,çok iiyi bi yöntem çıkmış; Nedir o ? Götündeki kılları başına ektiriyorsun,banderas gibi lüle lüle saçların oluyor .bir de esat kıratlıoğlu nedir abi ?ahahahaha tipi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Lan arkadaşlar kaç ay geçmiş yok mu şu olayı adam gibi anlatabilecek biri? Google'dan araştırıyorum ama tuhaf bir şekilde herkes ya fiyatları saklıyor ya da "Buraya gelin konuşuruz" diyor. Gizli ahit'in sırrını saklıyor mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Cipetpet said: Askerde kellere yapılan bi şaka vardı ,çok iiyi bi yöntem çıkmış; Nedir o ? Götündeki kılları başına ektiriyorsun,banderas gibi lüle lüle saçların oluyor. hayatımda duyduğum en komik şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 kaç kök ekileceğine bağlı o rakam, oyüzden fiyat alamıyorsundur. min 5k ve +yı çıkart gözünden, ayrıca eğer ense üstü bölümünden saç köklerinin bulunduğu bir deri kıtası alarak yapacaksa doktor ekme işlemini işte o doktorun iyi olmasına özen göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar