Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bide benim böyle aramam olsa paticikle ne işim olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Abi yer bulamayan adam ne bilecek iki arabalık para ödediğini. Çok küfür yiyosun söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sequo said: paramecium said: Selam, Benden uzun yaşayacaksın. O şekilde park edenlere son derece gıcık oluyorum! Renkli cümleler bile kuruyorum : Saygılar. Şakamısınız 2 araçlık ücret ödüyorum yanıma biri parketmesin kapı açarken çizer diye. Dilersen otoparkı kapatır tek araç parkederim. Siz fakirler beni anlayamazsınız loool valla ben cidden anlayamayacağım. espri olsun diye yazmıştım benim postu, içimden de "fotoyu çektirip sonra düzeltmiştir yav" diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Archangel_ said: Sequo said: paramecium said: Selam, Benden uzun yaşayacaksın. O şekilde park edenlere son derece gıcık oluyorum! Renkli cümleler bile kuruyorum : Saygılar. Şakamısınız 2 araçlık ücret ödüyorum yanıma biri parketmesin kapı açarken çizer diye. Dilersen otoparkı kapatır tek araç parkederim. Siz fakirler beni anlayamazsınız loool valla ben cidden anlayamayacağım. espri olsun diye yazmıştım benim postu, içimden de "fotoyu çektirip sonra düzeltmiştir yav" diye düşünmüştüm. Espri yaptığını biliyorum ben seni ciddiye almadım sen niye beni aliyosunki ama 2 araçlık para ödüyorum gerçekten yanıma çekmesinler diye kardeşim. Kapıyı açarken vurup çizen çok şerefsiz gördüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bizim götü kırık corolla bile 2 kere çizildi son 3 ayda otoparkta, sen yine iyi cesaret oraya bırakıyorsun arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bi tur versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 veriyo yalnız o degil de, 200 eurom olsa, hiç 2. el ferrari falan kovalamam, net alacagim arac. stage 3-4 allah ne verdiyse girerdim netekim. topgear dergisinde bi reklam vardı, stage 7 mi ne, her stage de yazıyo şu parça bu parça diye, karşısında veyron-beating performance diye özetlemişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ferrai felan değilde o gtrı bende bi tur kullanmak isterim :D güzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Otopark paralı değilse? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Selam, Otopark paralı değilse? Saygılar. Paralı reis parasız yere araba mı çekilir öbür gün hiç birşey bulamazsın loool:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ne var ben MINI'yi bile otoparkta herkese yetecek kadar yer varsa böyle park ediyorum. Çok dikkatle yanımda 1,5 arabalık yer bırakarak park ettiğim bir sefer aptal bir filo Fluence'i yanıma yalap şalap girerek kapımı kanırtarak iz yapmış. Ben de tekmeyi bastım kapısına, başlarım adam olsunlar ben kolay ödemiyorum kredisini. Şiddet yanlısı bu mesajımın ardından hayırlı olsasını, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim Sequo. Taksiler ne iş otoparkta? onlarda yan dal olabilir gibi bir şüphe uyandı içimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, İşte bu yüzden artık stereo sistem, FF camera gibi olaylara verdim kendimi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benim gibi dandik araba aliyorsunuz, arabaya ne olursa olsun uzulmuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 I pardon auto correct nasi lapanio sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 senko tamam geçti. gel otur şöyle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ipadin auto correction zimbirtisi varmis ya ondan oyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 izmire yerleşmeye niyetli finanasçı olarak; bütçeci, raporlamacı, mali kontrolcüye ihtiyaç var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 senko said: I pardon auto correct nasi lapanio sdf Partikül filtresinin yanında tuş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 asdfasdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 BabacumMostors said: izmire yerleşmeye niyetli finanasçı olarak; bütçeci, raporlamacı, mali kontrolcüye ihtiyaç var mı? helalinden 200 lira haftalik veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 synthesizer said: veriyo yalnız o degil de, 200 eurom olsa, hiç 2. el ferrari falan kovalamam, net alacagim arac. stage 3-4 allah ne verdiyse girerdim netekim. topgear dergisinde bi reklam vardı, stage 7 mi ne, her stage de yazıyo şu parça bu parça diye, karşısında veyron-beating performance diye özetlemişlerdi abi versin ztn. benim hayalim bu araba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Theridone said: BabacumMostors said: izmire yerleşmeye niyetli finanasçı olarak; bütçeci, raporlamacı, mali kontrolcüye ihtiyaç var mı? helalinden 200 lira haftalik veririm :P ssksız olacak ama.. ssk olursa gelmem yoksa çok iyi teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 video neden kalktı ya ö.m atın linki pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Sequo said: Archangel_ said: Sequo said: paramecium said: Selam, Benden uzun yaşayacaksın. O şekilde park edenlere son derece gıcık oluyorum! Renkli cümleler bile kuruyorum : Saygılar. Şakamısınız 2 araçlık ücret ödüyorum yanıma biri parketmesin kapı açarken çizer diye. Dilersen otoparkı kapatır tek araç parkederim. Siz fakirler beni anlayamazsınız loool valla ben cidden anlayamayacağım. espri olsun diye yazmıştım benim postu, içimden de "fotoyu çektirip sonra düzeltmiştir yav" diye düşünmüştüm. Espri yaptığını biliyorum ben seni ciddiye almadım sen niye beni aliyosunki ama 2 araçlık para ödüyorum gerçekten yanıma çekmesinler diye kardeşim. Kapıyı açarken vurup çizen çok şerefsiz gördüm çünkü. yalnız şöyleleri de var, böyle parkettiğini görüp inadına gidip anahtarla çizen tipler mevcut. tabi, ailesinin kadın tarafına baya bir sövüyorsun görünce ama yapıyorlar. bence en gğzel bu tarz arabaları çok özel otoparklara vermek. öyle her paralı otoparka da verilmez. tabi mecbur kalırsan yol kenarına bile park edersin o ayrı. Hayırlı olsun ayrıca, gtr çok sevdiğim ve param olsa gerçekten ferrari lambo değil gidip alacağım ilk otomobil olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Kimse çizemez otopark 24 saat kamera ve güvenlikle izlenen bir otopark. Ayrıca ısıtmalı bir otopark kışın araçlar için çok ideal. Araç başına aylık 300 TL ödüyorum. Kimse kafasına göre çizemez çizersede annesiyle bizzat tanışırım yani sövmekle kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar