Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New year new car :)

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Benden uzun yaşayacaksın. O şekilde park edenlere son derece gıcık oluyorum! Renkli cümleler bile kuruyorum :

Saygılar.

Şakamısınız 2 araçlık ücret ödüyorum yanıma biri parketmesin kapı açarken çizer diye. Dilersen otoparkı kapatır tek araç parkederim.

Siz fakirler beni anlayamazsınız loool

valla ben cidden anlayamayacağım. espri olsun diye yazmıştım benim postu, içimden de "fotoyu çektirip sonra düzeltmiştir yav" diye düşünmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Benden uzun yaşayacaksın. O şekilde park edenlere son derece gıcık oluyorum! Renkli cümleler bile kuruyorum :

Saygılar.

Şakamısınız 2 araçlık ücret ödüyorum yanıma biri parketmesin kapı açarken çizer diye. Dilersen otoparkı kapatır tek araç parkederim.

valla ben cidden anlayamayacağım. espri olsun diye yazmıştım benim postu, içimden de "fotoyu çektirip sonra düzeltmiştir yav" diye düşünmüştüm.

Espri yaptığını biliyorum ben seni ciddiye almadım sen niye beni aliyosunki ama 2 araçlık para ödüyorum gerçekten yanıma çekmesinler diye kardeşim.

Kapıyı açarken vurup çizen çok şerefsiz gördüm çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne var ben MINI'yi bile otoparkta herkese yetecek kadar yer varsa böyle park ediyorum. Çok dikkatle yanımda 1,5 arabalık yer bırakarak park ettiğim bir sefer aptal bir filo Fluence'i yanıma yalap şalap girerek kapımı kanırtarak iz yapmış. Ben de tekmeyi bastım kapısına, başlarım adam olsunlar ben kolay ödemiyorum kredisini.

Şiddet yanlısı bu mesajımın ardından hayırlı olsasını, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim Sequo. Taksiler ne iş otoparkta? onlarda yan dal olabilir gibi bir şüphe uyandı içimde :)
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

veriyo yalnız

o degil de, 200 eurom olsa, hiç 2. el ferrari falan kovalamam, net alacagim arac. stage 3-4 allah ne verdiyse girerdim netekim.

topgear dergisinde bi reklam vardı, stage 7 mi ne, her stage de yazıyo şu parça bu parça diye, karşısında veyron-beating performance diye özetlemişlerdi

abi versin ztn. benim hayalim bu araba. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Archangel_ said:

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

Espri yaptığını biliyorum ben seni ciddiye almadım sen niye beni aliyosunki ama 2 araçlık para ödüyorum gerçekten yanıma çekmesinler diye kardeşim.

Kapıyı açarken vurup çizen çok şerefsiz gördüm çünkü.

yalnız şöyleleri de var, böyle parkettiğini görüp inadına gidip anahtarla çizen tipler mevcut. tabi, ailesinin kadın tarafına baya bir sövüyorsun görünce ama yapıyorlar. bence en gğzel bu tarz arabaları çok özel otoparklara vermek. öyle her paralı otoparka da verilmez. tabi mecbur kalırsan yol kenarına bile park edersin o ayrı.

Hayırlı olsun ayrıca, gtr çok sevdiğim ve param olsa gerçekten ferrari lambo değil gidip alacağım ilk otomobil olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse çizemez otopark 24 saat kamera ve güvenlikle izlenen bir otopark. Ayrıca ısıtmalı bir otopark kışın araçlar için çok ideal.

Araç başına aylık 300 TL ödüyorum. Kimse kafasına göre çizemez çizersede annesiyle bizzat tanışırım yani sövmekle kalmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...