sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://video.haberturk.com/haber/video/otobus-soforunu-boyle-oldurdu/80583 Buyrun. Adam işini yaparken keş psikopatın biri canını alıyor. İçine tüküreyim ben böyle ülkenin, başka bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 50 tane adam var izliyorlar adamın elinde bıçak tehdit etmesini, bıçaklamasını. adam fenalaşıyor hala orda bekletiyorlar adamı yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 50 tane adam mudahale etmeye calisirken de benzer bir tablo ortaya cikabilirdi. Tek bicak darbesine bakar... Ulkede manyak bol, her gun benzer tiplerle ayni otobuse biniyoruz ayni kaldirimda yuruyoruz ayni havayi soluyoruz... Soforun ailesine Allah sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ne ara bıçaklıyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 1.28 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE koyunlar sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Abi tamam da kaçımızın götü yerdi ve elinde bıçak olan bir saykonun üzerine atlayabilirdik? Biz bizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Anlık karar yani. Sen atlarsın kimse atlamaz, şah mat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Adam kendisi de ne olduğunun farkında değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benjani said: 1.28 de abi hasss... şu anda fark ettim. ağlamaklı oldum yemin ederim. 5 seneye dışarı çıkar katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bıçak da hayvan gibi buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mokoko said: benjani said: 1.28 de abi hasss... şu anda fark ettim. ağlamaklı oldum yemin ederim. 5 seneye dışarı çıkar katil. Ben de ağlamaklı oldum sinirden. Adam ekmeğinin peşinde çoluğu çocuğu var annesizin biri gelip canını alıyor. Allahın belaları. Gerçekten idam istiyorm, hem de giyotin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kanım dondu izlerken... bu ülkedeki -özellikle de doğusundaki- şiddet kültürü insanlık dışı boyutlarda. insanın yapacağı iş değil bu ya. nefret ediyorum nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bu herif dışarda "DİNİMİZE LAF ETTİRMEYİZ HULEEEAYN" diye dolaşıp terör estirmiyosa bende hiç bişi bilmiyorum. "kafam attı öldürdüm" diyede açıklar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 İran'a bok atıyoruz da adamlar böyle orospu çocuklarını vincin tepesinde sallandırıyor. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5 sene sonra çıkacağını bilerek yaşaması o kadar korkunç bir şey ki... cidden adaleti sağlamıyor şu anki sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Orospu çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bence de abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 De yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 "roket adam" said: 5 sene sonra çıkacağını bilerek yaşaması o kadar korkunç bir şey ki... cidden adaleti sağlamıyor şu anki sistem. nasıl 5 yıla çıkıyor? Türkiyede cezaların uzunluğunda bir sorun yok ki gayet de uzun cezalar. Kamerada da kimin bıçakladığı direk belli, 1. dereceden direk ömür boyu yiyecek herif işte salınırsa da uzun yıllar sonra salınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sipeyskeyk said: Abi tamam da kaçımızın götü yerdi ve elinde bıçak olan bir saykonun üzerine atlayabilirdik? Biz bizeyiz. ben atlarım abi. ölürsek en azından birisinin hayatını kurtarmak için ölelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ses kaydı yok. Adam kufretti diyecek. Ağır tahrik var diyecek. Ama o kadar büyüklükte br bıçağı taşıması kanuni mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 küfretmeden. buradakilere diyorum küfretmeden yazın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi bu heriften topluma zarardan başka bişi gelir mi yahu? ve özgür kalacak bi zaman sonra. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 dasaaa said: sipeyskeyk said: Abi tamam da kaçımızın götü yerdi ve elinde bıçak olan bir saykonun üzerine atlayabilirdik? Biz bizeyiz. ben atlarım abi. ölürsek en azından birisinin hayatını kurtarmak için ölelim. o anda bilemezsin ne yapacağını abi. insanın en basit dürtüsü hayatta kalmaya çalışmak. elinde değil yani orada ne tepki vereceğin, hormonlar ne derse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar