Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sarıkamış yetmez, mağara devrinden d örnek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 pzero sen yaptın mı askerlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 wow da yapmış askerliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Jandarma kısa dönem yaptım askerliği. Geri zekalı komutanlarım beni makina mühendisi olarak tabldottan sorumlu yaptılar. Domates, biber ve soğan ile et siparişi vermek için excelde tablolar oluşturup 1 aylık yemek malzeme siparişini toptancılara önceden vererekten yatakhanede kitap okuyarak yan yatıp askerlik yaptım. Askerlik kurumu tepeden aşağıya saçmalık. Bebelerine öğretmen, kendilerine uşak isteyen ve piyasada adam muamelesi görmeyecek karakterde insanları bünyesinde toplamış bir yapı. Şunu da belirteyim; uzman çavuşum 'neden asker oldun' sorusuna gözleri nemlenerek cevap verecek kadar askerliğe aşık biriydi. Bu tarz insanların sayısı az. Asker ve polis yapı olarak gözümde aynı. İkisinin de ulvi bir yönü yok artık gözümde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 goldbären said: pzero sen yaptın mı askerlik? evet yaptım 15 ay izmir focada efes tatbikatına katıldım spor denetlemesi oldu aylarca spor yaptım hergün kaç km koştum defalarca atış yaptım g3 keleş el bombası nasıl atılır öğrendim. askerde kurualdır barışta ter dökmeyen savaşta kan döker . askerde kölelik yapan tayfa bellidir . eğtim alan bellidir . askerliğie kölelik olarak bakmayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Askerlik kurumu tepeden aşağıya saçmalık ^ this o değilde nereye gittiğinize dikkat edin, 2030larda eğer uber bi zıplama uzaya açılma falan olmazsa gezegencek(?) ekonomik olarak maximum yapılabilecek üretimi yapacağız, sonrasında sürekli bir düşüş olacağı düşünülüyor, ama 2070 lere kadar nüfüs artışı sürecek 9 yada 10 milyar kişi olabiliriz (bunun çoğu 60+ yaş), ayrıca şu anki doğum oranları vb devam ederse (bizdede düşüyor sürekli) 2070'lerden sonra nüfusta ciddi azalmalar olabilir deniyor sadece 200 yıla 1-2 milyar kişi kalabiliriz. cocuklarınız bombos bi ülkede kalmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero said: askerliğie kölelik olarak bakmayın sakın Yoksa insanların hayatınızı gasp etmesi karşısında elinizden hiçbirşey gelmemesine üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben poşet yaptım. kısa döneme poşet diyen, ben yaptım herkes yapsın diyen adamla askerlik tartışmam iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hee el bombası atarak düşmanı yok edecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 KAHROL DÜŞMAN AL SANA BOMBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero said: askerde kölelik yapan tayfa bellidir . eğitim alan bellidir . askerliğie kölelik olarak bakmayın sakın Yalnız farkettim de bayağı eğitimli gibi duruyorsun. Gerçekten. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 calimero said: Beni de yaz o zaman o listeye Odeon. said: kimse 3 kurus olsa bile turkiyedeki haklarindan vazgecmez. http://1.bp.blogspot.com/-psSaCpk6VKY/UGM3edtIV8I/AAAAAAAADPE/BkC8uaKjoAg/s1600/michael-jordan-laughing.gif This. Askerden kaçanların %93'ü Kürt, çok talihsiz bir açıklama olmuş. Ne milliyetçiler gördüm askerden kaçmak için can atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero said: vicdanı redcilerin %95 i kürt kökenli vatandaşlar %3 ü askerliği gerçekten saçma gören herşeye muhalefet tipler kalanıda yumuşaklığa meyilli . gerçekten şu %95 lik kıısım italyay şuraya buraya bidaha dönmemek üzere gitsede ülke rahatlasa senin 100%in gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Selam, Jandarma kısa dönem yaptım askerliği. Geri zekalı komutanlarım beni makina mühendisi olarak tabldottan sorumlu yaptılar. Domates, biber ve soğan ile et siparişi vermek için excelde tablolar oluşturup 1 aylık yemek malzeme siparişini toptancılara önceden vererekten yatakhanede kitap okuyarak yan yatıp askerlik yaptım. Askerlik kurumu tepeden aşağıya saçmalık. Bebelerine öğretmen, kendilerine uşak isteyen ve piyasada adam muamelesi görmeyecek karakterde insanları bünyesinde toplamış bir yapı. Şunu da belirteyim; uzman çavuşum 'neden asker oldun' sorusuna gözleri nemlenerek cevap verecek kadar askerliğe aşık biriydi. Bu tarz insanların sayısı az. Asker ve polis yapı olarak gözümde aynı. İkisinin de ulvi bir yönü yok artık gözümde. Saygılar. LOLOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 biri ssenın ne yapıcağına karar veriyorsa, her emrini yerine getirmek zorundaysan, özgürlüğün yoksa, bağımsızlığın yoksda, vatandas hakların elinden alınıyorsa bunun adı köleliktir. git köleleik ne bak anlamına. türküm, ama yok öle bi borcum uydurmıyalım bi yerimizden borc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 KuddusiMavra said: bu mide ile alakalı bir durum. haber de aslında bence yeni değil, senelerdir Avrupa'da bir çok ülke, başta İsviçre; Türkiye'den bir şekilde kaçıp ya da çıkıp gelen ve "ben Kürt'üm, Türkiye'de bana zulmediyorlar, vatandaşlık haklarımı kullanamıyorum" diyen herkese ama herkese oturacak yer ve bir maaş bağlıyor. çok iyi lan. soyağacını çıkarttırcam hemen kürt bulmak için. ondan sonra cümlede hiç bir hata kalmayacak. ben Kürt'üm (soyağacından sonuç çıkar umarım), Türkiye'de bana zulmediyorlar (herkese ediyorlar yalan yok), vatandaşlık haklarımı kullanamıyorum.(hangimiz kullanabiliyoruz ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero said: vicdanı redcilerin %95 i kürt kökenli vatandaşlar %3 ü askerliği gerçekten saçma gören herşeye muhalefet tipler kalanıda yumuşaklığa meyilli . gerçekten şu %95 lik kıısım italyay şuraya buraya bidaha dönmemek üzere gitsede ülke rahatlasa beyin ölümü gerçekleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hiç biriniz gram umrumda değilsiniz ister yapın ıster yapmayın banane ben fikrimi yazdım . benim için konu kapanmışıtır. burdan hakeret edince rahatlıyorsunuz buyrun edin az yüreğiniz varsa gelip karşımda edin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero said: vicdanı redcilerin %95 i kürt kökenli vatandaşlar %3 ü askerliği gerçekten saçma gören herşeye muhalefet tipler kalanıda yumuşaklığa meyilli . gerçekten şu %95 lik kıısım italyay şuraya buraya bidaha dönmemek üzere gitsede ülke rahatlasa araya girmem gerekiyor. ben askerliği yapmayı istemedim kürt değilim, her şeye muhalefet eden de değilim. demek ki yumuşakmışım!!!! abi saçma saçma laflar ediyorsunuz. yok buna inanıyorsanız ben sizin anlayışınızdan şüphe ediyorum. bi de ülkenin 3 tarafı denizlerle çevrili lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 italya türkiyeden daha berbat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 italya bana verse vatandaşlık bi daha türkiyeye adım atmam ve on dk içinde koşarak terk ederim batı sınırından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Selam, Jandarma kısa dönem yaptım askerliği. Geri zekalı komutanlarım beni makina mühendisi olarak tabldottan sorumlu yaptılar. Domates, biber ve soğan ile et siparişi vermek için excelde tablolar oluşturup 1 aylık yemek malzeme siparişini toptancılara önceden vererekten yatakhanede kitap okuyarak yan yatıp askerlik yaptım. Askerlik kurumu tepeden aşağıya saçmalık. Bebelerine öğretmen, kendilerine uşak isteyen ve piyasada adam muamelesi görmeyecek karakterde insanları bünyesinde toplamış bir yapı. Şunu da belirteyim; uzman çavuşum 'neden asker oldun' sorusuna gözleri nemlenerek cevap verecek kadar askerliğe aşık biriydi. Bu tarz insanların sayısı az. Asker ve polis yapı olarak gözümde aynı. İkisinin de ulvi bir yönü yok artık gözümde. Saygılar. abi paramecium daha çok yazsın istiyorum konu dışında. adamın dedikleri hem doğru, hem de benim gibi sataşmadan yazıyor, sakince anlatıyor derdini. budur abi olay. askerlik dediğiniz düzeltilmesi gereken, hatalı bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 PZero tam bir erkekmis, adres de verdi, bulusucaz. adresi buraya yazmaya utandi ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 arkadaş ben burda kimseyle tartışmaya girm,yoerum sorunun varsa adresı verdim gelirisn konuşuruz . ben şimdiye kadar kimseye hakaerette etmedim sataşmadımda . keşke yazmasaydım şu konuyu ne cok uzattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar