ahmet273 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arkadaşlar kedim anlamadığım bir şekilde dışarıdan gelen seslere aşırı tepki vermeye başladı mesela bi araba geçiyor yada davulcu geçiyor bizimki tıslamaya başlıyor gariptir köpek sesleri hiç etkilemiyor.Hiç bu huyu yoktu buna ne çözüm bulabilirim? Bir diğer sorumda ismini söylediğimde yüzüme bakacağına kafasını diğer tarafa çeviriyor ve bunu her yaptığımda tekrarlıyor.Acaba kulaklarında falan bi problem olabilirmi yoksa bilerekmi yapıyor(kedim çok kibirlidir kimseye yüz vermez karnı acıkmadıkça)[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 olabilir yada pek akilli bir kedi degildir yada disariyi ozlemistir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Küsmüş sana.. Sana o yüzden bakmıyor.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 küsmüş gibi görünüyor. veterinere danış derim..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 45) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ona karşı yaptığın bir şey yüzünden sana küsmüş olabilir.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kedi işte nankör hayvan :) verme bikaç gün yemek yılışır gine eheh saadece yavruyken güzeller BENCE[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Dövmüşsün kediciğini sonra gelip burada hede hodo yapıyorsun :p. Şaka bir yana geçer inşallah sorunu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Narstil, 30 Ekim 2004 18:11 tarihinde demiş ki: kedi işte nankör hayvan :) verme bikaç gün yemek yılışır gine eheh saadece yavruyken güzeller BENCE +1,cidden nankör hayvan ya köpek gibisi varmı..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ona nankörlük değil özgürlüğüne düşkün hayvan denir.Köpekler sahiplerine bağlıdır sahibi köpeğin dünyasıdır varsa yoksa sahibidir.Kediler kendilerini sen istediğin zmn değil kedi isteği zmn sevdirir.Bu nankör annayışı nerden çıktı bi anlam veremiyorum.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 arkadasim kedi kustu diye sen baktinmi ters yone bakmaz mantiga bak ya 16 yasinda liseli kizmi bu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kustumm Kustuumm[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cumartesi sabah gazetesi ekinde kedilerin kanser oldugunu falan yazıyodu belirtileri falan da var baya ulaşamazsınız sölin yazarım pazar akşamına kadar sölerseniztabi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Narstil, 30 Ekim 2004 18:11 tarihinde demiş ki: kedi işte nankör hayvan :) verme bikaç gün yemek yılışır gine eheh saadece yavruyken güzeller BENCE katılıyorum. yavru iken çok manyaklar... yanlız yemek vermessen seni falan yemeye kalkmasın :P[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 46) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: orc_lord, 31 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: katılıyorum. yavru iken çok manyaklar... yanlız yemek vermessen seni falan yemeye kalkmasın :P valla kalkabilirseni yemege ama bi dene ginede sen kafesine koy kediyi :) kedinin boyutu nekadar varmı fotosu[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kedisi olmadıgı için öyle düşünüo zaten eminim bi kedi besleseydi öyle düşünmezdi:)[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Direkt veterinere danış.. psikolisi ile alakalı bi durum var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kedi dişi mi?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 naz yaptığına göre dişi:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Komik gelicek ama hamile olabılır, hamile kedılerde guvensizlik duygusu artar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 veterine gitmeni tavsiye ederim. ama bence zamanla geçer.[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Arada öyle olur kediler.Mesela benim iran kedim var,geçen sene tüylerinde topaklanma olmuştu çok fazla.Tarayarak kopardık filan aylarca.O aralar mutsuz olduğundan dolayı garip davranıyordu,bu yaz boyu sürdü taa ki son baharda tüyleri çıkana dek.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 evet dişiyse yapar 1. arkadaşların dediği gibi küsmüş olabilir, sen yazmamışsın ama bir yerde kızıp bağırdıysan bunu yaparlar, benim Phoebe'm 1 hafta surat asmıştı bana, .çağırınca aynen söylediğin gibi arkasını dönüyodu sanki insan gibi 2. hiç azgınlık dönemine şahit oldun mu yani yavru mu yetişkin mi bilemiyorum ama azgınlık dönemlerinde de aşırı hassas oluyorlar dış dünyadan gelen seslere görüntülere karşı, diken üzerindemişçesine geziniyorlar hep umarım fikir vermiştir biraz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar