Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 anaa furkanın serverıymış furkan iyi adamdır bu arada bilgisi falan. en azından bugsız server olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Nerde edit çıkardı arkadaşın batu? Bıde burada gostersı o editi. Epeydır gorusmuyorduk senle de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 20li exceptional plain leather tunic bodu lazım elinde olan istediği bodla beraber pm atarsa takas yapabiliriz 200 tane falan bod var illa ihtiyacınız olan vardır Bodu hallettim full spellbookunuzu iki dk ödünç verirseniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Killer said: arkadaş burda edit çıkardı ya fake karakterler de had safhada zaten şu arkadaşın "6 propslu CRAFTED" itemını mutlaka bekliyorum ss olarak, mümkünse video da olur. Fake karakter de varsa mutlaka onun da kanıtı bekliyorum. Batuhan seninle az zaman geçirmedik de, şu lafın arkasında dur. Milletin kafasında "acaba?" oluşturmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 biz mesajı yazana bakıp he deyip geçmiştik halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 batu ayarlarım eylülü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eylülü duyunca geldim eylül benim ayık olun gençler X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 20li exp surcoat 20li exp full apron lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Somon said: batu ayarlarım eylülü ;) semih napıyon lan yeto asdas @Exeloria inan şu postu attığımdan beri hergün skypea girip arkadaşa bakıyorum ss'i atsın diye. sen bi açıklaması vardır diyosan güvenirim sana np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 edit varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yarim saat gectikten sonra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Killer said: Somon said: batu ayarlarım eylülü ;) semih napıyon lan yeto asdas @Exeloria inan şu postu attığımdan beri hergün skypea girip arkadaşa bakıyorum ss'i atsın diye. sen bi açıklaması vardır diyosan güvenirim sana np Bir açıklamam yok, çünkü öyle bir ss yok :) Güncellemeler: http://www.exeloria.com/forum/threads/g%C3%BCncellemeler.8/page-2#post-693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beyler benim hatam başka servermış legendofuo.com edit olan server. oynayan varsa bıraksın yanlış anlaşılma ve kafa karıştırma yüzünden pardons fsd EXELORIA VİRALİ DEĞİL BU HE dsfs ss falan isterseniz koyarım da uğraştırmayın şimd plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kaç yıllık S guildinin fakeini açan fake bi adam var ona diycek hiç bişeyim yok ama haha. hatta herif fake'in fakei fakeception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 legendofuo ne ya öle bi server mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Seraphimin sahtesi mi? Röh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 serpahime alımda varmış. ilgilenenler baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Raincloud said: Seraphimin sahtesi mi? Röh :D Seraphim'in sahtesi 1 Adam Rhadamantis'in fake'inin fake'i akfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 burda benim bile fake'im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Edit konusu kapandığına ve patladığına göre fake konusu açılabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cracx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Senin gibi asabi kibirli kendini beğenmiş egoist birinin serverinde kimse oynamaz boşa zaman harcama serveri kapat daha iyi zaten görülüyorki serverin player sayısı ilk günden daha az edit karakterler var ve lunadada aynı kişinin 10 tane evi mevcut sırf server dolu gözüksün diye yapılmış küçük oyunlar bunlar .Serverde 60 kişi anca var oda 1 kişi 4 char açıp lunada bekletiyorki hediye zımbırtısı gelsin diye buda player sayısı 20-25 demek , zamanında küfürün serbest olduğu sonra küfür edince ''Player rahatsız oldu'' diye adamına göre muamele yapılan bi kural sisteminin mevcut olduğu bi serverde kimse oynamak istemez , git ilk başta adam gibi script adam gibi oyun yapmayı ve Kural koymayı öğren ..adminlik yapmayı beceremiyorsan server açma, zaten etrafta bolca server var kendi egolarını tatmin edersin anca server açarak,yada saçmasapan şeylerden ötürü jail, ban atarsın mutlu olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cracx said: Senin gibi asabi kibirli kendini beğenmiş egoist birinin serverinde kimse oynamaz boşa zaman harcama serveri kapat daha iyi zaten görülüyorki serverin player sayısı ilk günden daha az edit karakterler var ve lunadada aynı kişinin 10 tane evi mevcut sırf server dolu gözüksün diye yapılmış küçük oyunlar bunlar .Serverde 60 kişi anca var oda 1 kişi 4 char açıp lunada bekletiyorki hediye zımbırtısı gelsin diye buda player sayısı 20-25 demek , zamanında küfürün serbest olduğu sonra küfür edince ''Player rahatsız oldu'' diye adamına göre muamele yapılan bi kural sisteminin mevcut olduğu bi serverde kimse oynamak istemez , git ilk başta adam gibi script adam gibi oyun yapmayı ve Kural koymayı öğren ..adminlik yapmayı beceremiyorsan server açma, zaten etrafta bolca server var kendi egolarını tatmin edersin anca server açarak,yada saçmasapan şeylerden ötürü jail, ban atarsın mutlu olursun.. [list=1] [*] Edit ve kanıtlarını lütfen alayım, boş laflar yerine. [*] Adam 10 farklı hesap açıp, 10 ev kuruyorsa benim suçum, günahım nedir? [*] Scriptlerimde ne gibi bir hata var? [*] Anlaşılan birine ya küfür ettin, ya banlandın ya da o tür şeylerden bir tanesi oldu. Benim anlamadığım ben oyuncu sayımdan memnunken, sanane arkadaşım :) [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Cracx said: Senin gibi asabi kibirli kendini beğenmiş egoist birinin serverinde kimse oynamaz boşa zaman harcama serveri kapat daha iyi zaten görülüyorki serverin player sayısı ilk günden daha az edit karakterler var ve lunadada aynı kişinin 10 tane evi mevcut sırf server dolu gözüksün diye yapılmış küçük oyunlar bunlar .Serverde 60 kişi anca var oda 1 kişi 4 char açıp lunada bekletiyorki hediye zımbırtısı gelsin diye buda player sayısı 20-25 demek , zamanında küfürün serbest olduğu sonra küfür edince ''Player rahatsız oldu'' diye adamına göre muamele yapılan bi kural sisteminin mevcut olduğu bi serverde kimse oynamak istemez , git ilk başta adam gibi script adam gibi oyun yapmayı ve Kural koymayı öğren ..adminlik yapmayı beceremiyorsan server açma, zaten etrafta bolca server var kendi egolarını tatmin edersin anca server açarak,yada saçmasapan şeylerden ötürü jail, ban atarsın mutlu olursun.. ya şimdi ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum da hadi bu adam server açarak egosunu tatmin ediyo diyelim, sen bunları yazarak neyini tatmin ediyosun bi desene onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 evet ya kesin edit var. O edit olayına katılıyorum. Lunada Rys diye biri var 3-5 tane evi var, hoodedi var ustune ustluk hiç beklemedigin bir anda karşına falan cıkıyor asd. Trolluk bir yana. 1 martta gelicek samurai expansion ile [GoD] guildi olarak karşımıza çıkmaya sadece cesareti ile değil oyunu bilme tecrübesine sahip olduğu yanılgısında olan aileleri guild leri vs bekliyoruz nihahahahahha (yerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 HandOfMidas said: 1 martta gelicek samurai expansion ile [GoD] guildi olarak karşımıza çıkmaya sadece cesareti ile değil oyunu bilme tecrübesine sahip olduğu yanılgısında olan aileleri guild leri vs bekliyoruz nihahahahahha (yerse) adam çekme virali sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar