Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

Champtaki ps'leri G ile başlayan eleman ile çıkartıyorlardı. PS'ler düşünce tümünü ona verip o topukluyordu Altar'daki portal'dan. 2 kişi kesiyordu zaten champ'ı, 3 ps'yi biri diğerine verip kaçırıyolardı hemen. Ortadaki adaya, doğudaki köprü de olunca, yukarıyla hiç muhattap olmadan Barracoon'u kestikleri yerden kaçması çok kolay oldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Exeloria said:

Dün action da gördüm ya.. Güzeldi ama tebrikler. 9 vs 4 pek bi adaletsiz oldu.

Benim de canım çok çekti, kasarım artık karakteri

Xenocide said:

xaty cevâb veremedi

http://wiki.falloutstudios.org/images/f/f1/Generals_GLA_Angry_Mob_cameo.png

AK 47 FOR EVERYONE

God mode takılıyorum ben, her yerdeyim. God'lar cevap vermez.
Dün biri diyordu zaten, bi "Merhaba."n eksik diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şu aşamada kanıt olmadan direkt suçlamak ayıp olur. Somon arkadaşımızın iyi niyetli yaklaşıp yaklaşmadığına hesapların hacklenmesinden varamazsınız. Bu açık demek ki varmış ve dünya veya trdeki tek bu işleri bilen adam Somon arkadaşımız olmadığına göre direkt olarak okları ona yönlendirmek pek profesyonel bir hareket değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan önce t2a oynadım aos baya karışık geldi hazır server da kapalıyken noob sorularımla bombardımana tutuyim.
6 tane 70.1 bs 70.1 tailor olan bodçu kastım bunlarla toplayıp main crafterla dolduruyorum bodları, yeterli midir?

Archerla pvm yapmak istiyorum provokeden umduğum verimi alamadım exp enstrüman kullanıyorum lucklı falan itemlarım var statlar 80 str 120 dex 25 int mana ability kullanmaya yetmiyo chiv falanda var ama magelerden acayip dmg yiyorum para edicek monsterlarda ağzımı kırıyo iki büyü atıp. Cave archer diye bi template gördüm medli focus direk dövmeyle alakalı charı vae archera mı çevirsem yada item stat olarak ne yapmalıyım?

Stealth karakterlerle pislik yapmayı seviyorum archer fence tactic poi hide stealth kassam yanınada tracking, magery veya önericeğiniz başka bi skill alsam böyle bi karakter ne yapar? At üstünde stealth olabilir miyim?

Bunlar ve aklınıza gelen her tür craft pvm pvp ipuçlarınızı bekliyorum bi de çok fakirim balya balya parayı neyle kasıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Para kasmanın bi çok yolu var tabi, dungeonlardaki yaratıklardan kasabilceğin gibi craft olarak npc'ler üzerinden para kazancaksan en hesaplısı leather set parçası yapmak olabilir.

At üstünde hide olursun ama stealth kullanamazsın. Stealth karakterinde sağlıkla ilgili sorun yaşayabilirsin, en azından magery'nin heal'ına sığınabilirsin ama o da kurtarmayabilir tek başına. At üstünde değilken görünür olduğunda saldırıya çok açık olcaksın ve anında yeniden gizlenemezsin. Zaten savaş durumunda da gizlenemiceksin. Ama magery ile görünmez olabilirsin, hatta saldırdıktan sonra sana geri saldırılana kadar bile saklanma ihtimalin olcak. Stealth oynamanın bi çok numarası var da zamanla keşfedersin. Çok keyiflidir :)

PVM için yaratıkları tanklaman çok zor archer ile. Sürekli uzaktan kaçarak onları öldürmek dungeonlarda zor, büyücülere karşı zaten çok bir avantajı yok. Peace ile yaratığı durdurabilirsin ama saldırdığında peace'den çıkıp saldıracaktır. O yüzden prov ile başkalarına saldırtıp o sırada senin de dengeli bi şekilde ikisini öldürmeye çalışman en mantıklısı olabilir şu an için. Ama ileride bushido da gelince bushido-chiv-necro-parry ile tanklayabilirsin bir çok yaratığı.

BOD için 70.1'de bırakmayıp 100'e tamamlasaydın, çok zor değil zaten. Özellikle bir yerden sonra, Oil Cloth ile tailoring'i çok rahat kasarsın. BOD'ların ne ödüller verdiği internette var, onlara bakıp bazı small bod'ları large bod doldurmak için saklayabilirsin. "Yeterli midir" soruna cevap vermek zor, 1 tane karakter de yeterli ama daha az BOD alabileceğin için süre uzar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...