GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kojiroh said: Paticik'te bi önceki mesaj alıntılanmaz bunu ilk başta belirteyim. Benim bi derdim falan yok, ben normal bi adam olarak senin tavırlarını bu şekilde algıladığımı ve ben böyle algılıyosam başkalarının da böyle algılayabileceğini ve adam kaybedeceğini anlatmaya çalışıyorum. Ama bu cevabın bile benim dediğimi kanıtlar nitelikte. Sana ve sunucuna yönelik her mesaja bunun gibi anlamsız derecede paranoyak ve agresif cevaplar veriyosun, beğenmeyen gider iması yapıyosun. Amacım kötülük değil iyilikti ama neyse hata bende, bana ne senin tavırlarından da sunucundan da. Zaten Pati'nin hevesi de geçer yakında. hah olay şu işte ya eheh. o yüzden vazgeçtim kasmaktan adam gibi path of exile kasıyorum eheh. Takip ediyorum uzaktan yine de ama bu ownerın şu 'oyuncu' umrumuzda değil ki 1 kişi de olsa server açık kalır falan tripleri artık antipatik gelmeye başladı. O iş 5online 10online ile olmuyor. ÇOOOOOOK örnekleri var geçmişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 str nasıl artırılır ya? hayvan gibi zor geliyor stat; felluccadayım armslore kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yarım saat, bi saat cooldownı var sanırım stat gainlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 3 saat önce açtığım madenci 60 dan 85 oldu...kısacası mining :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 camping ? ben 10 dakkada bitirmiştim bütün statları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 vermiyor artık, 45 dakkada falan 5-6 vermiş, neyse buna da şükür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 admin niye zorlaştırmış ki sfds ilk gün öyle değildi.gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 single player gibi oynayabiliyor muyuz gelsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Red said: admin niye zorlaştırmış ki sfds ilk gün öyle değildi.gereksiz olmuş çonko ployor koygomoz yok ostomoyon cokor godor sorvordon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 GodBlessStoya said: Red said: admin niye zorlaştırmış ki sfds ilk gün öyle değildi.gereksiz olmuş çonko ployor koygomoz yok ostomoyon cokor godor sorvordon dskfş amatör işletmecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 archery tactic heal anatomy chiv music provo kasıyorum statları nasıl yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 10 10 10 ayrıca ölünce karakterin siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 O geyik uozde var burda da 3 kere faln öldüm wraith fireballa acı çektirdi. Dexi 125 yapıcamda str int ne olmalı aosun noobuyum special movelara falan kaç int lazım focus veya medi falan kasmalı mıyım hiç bişey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 30 mana yer special move lar mana veren itemın yoksa en az 40 int vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mining/bs falan deli gibi str getiriyodu da gerçi ikisini de gmleyene kadar anca 85 mi 90 mı ne olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yeni güncelleme: http://exeloria.com/forum/index.php?threads/g%C3%BCncellemeler.8/#post-187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya stat gainlerin yavaş olması iyi değil sırf bunun yüzünden crafta falan yöneldim ,30 35 dexle adam kesmek işkence. e hani ben pveye gidip item düşürceydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 stat gainleri yavas degil skilleri 700 ledikten sonra statları ayarlamak cok kolay. kiddling le hersey geliyor. herseyi kitleyip sadece camping yukseliste olucak kidlinge direk artar. scriptini exeloria forumlarına koyuyorum simdi. ordan nasıl yapıcagınızı da anlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya çok kasmaadım ama campingi kitledim 0 da. 20 kindling kestim. 5 dakka bastım tık etmedi . bıraktım camping işini orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 camping i kitlersen zaten olmaz. skillerinin toplamı 700 degilse de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kitlemeyeceksin tam tersi yukarı şekilde bırakıcaksın , 700 skill'in varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://exeloria.com/forum/index.php?threads/stat-ayarlama.54/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 screw oyunda adın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yani 48 tane falan karakter var ama en cok Screwy, Huseyin ya da Seker olarak bulursun beni Lunanın dogusundaki 2. ev benim oraya gel bisey lazımsa sorcaksan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya doldurcaksan doldur şu vendoru lrc set alamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar