Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arhcery biraktkktan snra chiv de birak bnce, magery cok daha is gorcek

disco yerine de peacemaking kasabilirsin

bence sifirdan yeni karakter kas. taming, lore, veterinary, music, peace, magery. yanina da disco/prov./medit.. uygun bisey :)

sadece magery kasman biraz zor olabilir paran yoksa
Mesaj tarihi:
Yeni çar açtım şimdi, koydum animal lore makrosuna takılsın öylece.
Diğer karakteri tamer'a çevirmek yerine böylesi daha iyi. Onda da deidğiniz bölgelerde kasıp bi şeyler yapcam artık sdf
Mesaj tarihi:
ben dragon falan kesicek bi dexxer istiyorum boyle gidip war moda gecip destardda drakelere dragonlara tıklayayım istiyorum nasıl bi template onerirsiniz. bi de stat tavsiyeniz nedir?
Mesaj tarihi:
screwy said:

ben dragon falan kesicek bi dexxer istiyorum boyle gidip war moda gecip destardda drakelere dragonlara tıklayayım istiyorum nasıl bi template onerirsiniz. bi de stat tavsiyeniz nedir?

aah ahh şu ML gelse de melee şekilde dungeon dönebilsem solo :/ özledim vallahi.
sequoda açıcakmış server ML açsa bari oynasam
Mesaj tarihi:
yanlıslıkla om attım galiba das.

neyse sampire okuya okuya ozene ozene bitap oldum zaten. ama daha aos u bitirmemis biri olarak yapcagım seyler var daha once ilk ps scroll umu dusureyim.
Mesaj tarihi:
screwy said:

fenc parry chiv heal anat tactics poi mi olsun? bi de stat napmalı item giyerken mana stam regenli mi giyilmeli mi?

parry alma gerek yok. onun yerine medit al.

stam rege falan gerek yok divinum ile dolduracaksın zaten stam'ı

statlarda dex mutlaka 125 olsun kalan 100 statı da str int arası dagıt bence int en az 40 olsun.

dragonlar bile tek deadly ile ölüyor zaten mağraya girip hepsine 1er defa vurup dolanacaksın sadece.
Mesaj tarihi:
bende necro/archer yaparken bunaldım, statlar falan ne olmalı?

skill olarak,

archery 100
necro 100
anat 100
tactics 100
heal 100
resist 100
s.s 100

gibi düşündüm ama tam emin olamadım. Stat olarak ise ne yapsam bilemedim 80-90-55 gibi falan düşündüm ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
maviekran said:

hayır biriside gelse sorsa şurda nasıl yapıyon diye sölicem sdjfk kimse siklemediginden beni perl'e bi loop attım 2 saatte bi kapar

@maviekran,

Sunucunun başından beri seni muhattap almıyorum, şu an oyuncuların emeğini tehlikeye attığından sadece sana karaktersiz diyebilirim.

Arkadaşım, kendini büyük birşey yapıyomuş sanma. Linuxta hazır exploit kullanmakla ne halt yediğini sanıyorsun? Event Viewer a bakmayacak kadar aciz olduğumuzu mu düşündün?

Ne anladığımı şu ipuçlarından çözersin umuyorum MS12-020, MS09-50, MS12-020.

Not;

Eğer bu hatayı çözemeyecek olsaydık, sana herhangi bir ücret vereceğime; avukatıma veya dışardan tutacağım bir server uzmanına ücret verirdim. SeqUO bu konuda bir açıklama yapmadı ama, eğer bunu üstlenirse zaten rekabetin nekadar yanlış şekilde işlediğini ve oyuncu çekmek için bukadar acizliğe gerek olmadığını birinin ona anlatması gerekiyor.

İstediğin kadar kapat sunucuyu, en geç üç saate kadar bu açık kapanmış olacak; sende milletin emeğiyle oynayan bir karaktersiz olarak silinip gideceksin.
Mesaj tarihi:
server'ın acılmasını beklerken bu topici bari amele sorularımla doldurayım ki zaman gecsin. insanlar cevap veriyor. =)

simdi oncelikle bi bard tamer kastım petleri bonded a attım bekliyorum.

ama bard tamerle pve yapmak cok sıkıcı geliyor bana. tamerin yanına archer falan gibi bisey almanın buildi nasıl olmalı?

champler aktif oldugu ilk gunlerde gidip bi barracoon falan yaparız diyoruz kac kisi rahatca yeteriz? Ne lazım bize pure mage tamer archer falanız rahatca yetermiyiz nasıl tanklanır barracoon the piper?

ozellikle tai bs falan konusunda su bodları hic bekletme doldur yolla. ya da su bodları doldurmadan bile silebilirsin salla dediginiz biseyler var mı?

Dexxer icin poi yeter demis myskin onun dısında necrolu falan pve yapcak bisey var mı hic?

simdiden bi thief yapayım diyorum ilerde calınan artifactler falan konursa diye ona nası bi build lazım =)

gibi sorularımın cevaplarını verene benden bir white wyrm!
Mesaj tarihi:
Exeloria said:

SeqUO bu konuda bir açıklama yapmadı ama, eğer bunu üstlenirse zaten rekabetin nekadar yanlış şekilde işlediğini ve oyuncu çekmek için bukadar acizliğe gerek olmadığını birinin ona anlatması gerekiyor.

Tedavi ol bence , rüyalarınada giriyorumdur muhtemelen paranoya bu boyuttayken sdfgh
Mesaj tarihi:
screwy said:

server'ın acılmasını beklerken bu topici bari amele sorularımla doldurayım ki zaman gecsin. insanlar cevap veriyor. =)

simdi oncelikle bi bard tamer kastım petleri bonded a attım bekliyorum.

ama bard tamerle pve yapmak cok sıkıcı geliyor bana. tamerin yanına archer falan gibi bisey almanın buildi nasıl olmalı?

champler aktif oldugu ilk gunlerde gidip bi barracoon falan yaparız diyoruz kac kisi rahatca yeteriz? Ne lazım bize pure mage tamer archer falanız rahatca yetermiyiz nasıl tanklanır barracoon the piper?

ozellikle tai bs falan konusunda su bodları hic bekletme doldur yolla. ya da su bodları doldurmadan bile silebilirsin salla dediginiz biseyler var mı?

Dexxer icin poi yeter demis myskin onun dısında necrolu falan pve yapcak bisey var mı hic?

simdiden bi thief yapayım diyorum ilerde calınan artifactler falan konursa diye ona nası bi build lazım =)

gibi sorularımın cevaplarını verene benden bir white wyrm!

İtemleri falan epey unuttum ha keza skill buildleride öyle ama bi tane ranger karakterim vardı eskiden.
white wyrn salıyordum öden arkadan okluyordum epey zevkli oluyordu.
peace making ve discordance yoktu yanlı şhatırlamıyorsam archery tactic mi kasmıştım ne.
barracoon için işini bilen 3-4 kişi yetiyodu eskiden,kimse tanklamıcak bi yere çekip kesiliyodu ama yeri unuttum lol çoook zaman geçti.
uo stratics mi ne vardı eskiden orda bodlar ve ödülleri listesi olması lazımdı
Mesaj tarihi:
adam sequo bana para verdi spamliyo bence cok dogal bi tepki yazdıgı. zaten demis yani eger gercekten boyle bisey yapıosa acizlik diye. sequo nun aslında bi adam oldugunu da bilmiyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Cacik said:

Tedavi ol bence , rüyalarınada giriyorumdur muhtemelen paranoya bu boyuttayken sdfgh

maviekran said:

arkadşalar benim yaptıgım bişiy yok sequoya ile konustum server açacagını söyledi bana, sunucu vs almış bilmiyorum ama 6-7 kişi exeloriaya geçince bana sordu yapabilir misin diye, yaparım ama ekran kartı isterim dedim, sen kapat orayı arada dedi kartını şimdi yolluyorum dedi.

ne yapaydım ?

dedigim gibi işte 8 dakika sonra kapatıcam tekrar emir kuluyum abi

Exeloria said:

SeqUO bu konuda bir açıklama yapmadı ama, eğer bunu üstlenirse zaten rekabetin nekadar yanlış şekilde işlediğini ve oyuncu çekmek için bukadar acizliğe gerek olmadığını birinin ona anlatması gerekiyor.

Üstlenirse, dedim, adam kendi söylüyor böyle böyle diye. Eğer bir günahın yoksa; ne bu şiddet bu celal :)
  • Yeni Oluştur...