screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bi tane server vardı o da tek bi staff a sahipti adam otomatik olarak serverın dustugunu anlayıp reset atan bisey yapmıstı. serverın adını hatırlayamıyorum. belki rys te yapabilir boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bilmiyom sequ gt660m ekran kartı vericek bana var mı teklfiniz yoksa kaparım paso .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Patiuo yalan oldu ben de buraya geliyom Da server yattara galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 iste reset atmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 reset mi gelcek servera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 screwy said: sıkıldım yaf =(( var mı lan bod toplayan adam gibi bu arada trade yapak! ben topluyorum, 120 tailor'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ne ara doldurdun +20 vercek bodu vay anasını. bende suan 2 tane small u eksik large bod var onu doldurursam +20 alıcam. bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şu serverda bile bodcu mu kastınız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ne lazım? bana da horned runic için eksikler lazım. horned runic'i sırf lrc seti için istiyorum, daha mage-necro kasamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 20 lik exceptional leather cap ve gloves lazım. onu hatırlıyorum. bi de normal 20 lik thigh boots lazım spined runic veriyo. valla mat ı toplarsan easyuo 17 dk da kasıyo tailor ı. bs de 30dk falan suruyo. yani bodcu kascak varsa anlatırım nasıl oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 cap gloves yok da botlara bakarım, belki vardır normal isteyen bod yerine exceptional verebilio olabilirsin, denedin mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 a ona bakmadım bakarım guzel tavsiyeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 server down olunca bod suresi de gecmiyo dimi 1 saat sonra alıcaktım mis gibi yeni bodları pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 plain leather istediginde spined horned veya barbed verebiliosun da diger dedigim oluomu bilmiorum. bod suresi veya diger sureler serverda sayaca bagli, saatle alakali degil bildigim kadariyla, o yuzden server acikken beklemen gerekcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valla acıldıgında rica edicem bod surelerini resetleyebiliyosa tam 5 saattir falan kapalı server suan bod alcaktım +20 taimin onune geciyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Lan haftasonuna mı denk geldi şu patlama olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hakkaten cok uzadı bugun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hoş olmadı, özellikle de haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 haniii o verdiğiii sözlerrrr yalan mıydı birer birer artık bu serverdaaaaa kasamammmm kiiiiii hep beraber beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Arkadaslar gerekli aciklama yapilacak. Su an haber geldi ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 KAPILAR AÇILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hurrraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 GM bey ben akont açtım ama giremiyorum nick aynı ilgilenebilir misiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kojiroh said: GM bey ben akont açtım ama giremiyorum nick aynı ilgilenebilir misiniz pls Hesabınız açıldı, diğerleriyle birlikte. Bugün ki kapanmayla ilgili duyuru: http://exeloria.com/forum/index.php?threads/26-01-13-uzun-s%C3%BCreli-sunucu-%C3%87%C3%B6kmesi.36/#post-110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 largedownloads'dan cok yavas indiriyorum baska link var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar