Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LOL Acc. Lvl 30.

lvntgzr

Öne çıkan mesajlar

Lvl 30
79 karakter acık durumdadır.Halen arada oynamaktayım Satılana kadar eklemeler olacaktır mutlaka.Alıcı iseniz son durumu sorabilirsiniz.
Runelar tamdır.AD,AP ve Tank runları mevcuttur.Daha fazlasıda var isteyen istediği gibi oynayış tarzına göre değiştirebilir.
Hiç bir şekilde ban ya da ceza yememiştir.2,5 seneden fazla kullanılan bir acc.tur.
800+win dereceli maçlar hariç tabi.
37 tane skin mevcuttur.Sadece skinlerin fiyatı 450TL den fazladır.İsteyen girip istediği gibi inceleyip hesabını yapabilir.Skin olan karakterler:
-Alistar - zincir kıran alistar
-Annie - Kırmızı başlıklı annie, Annie harikalar dünyasında(legendary skin), Balo kraliçesi annie
-Amumu - Küçük şovalye amumu
-Ashe - Freljord'lu Ashe
-Blitzcrank - Yolların kralı blitzcrank( Legendary skindir)
-Brand - Zombi Brand(legendary skin)
-Corki - kızıl baron corki (legendary skin)
-Mundo - Vucut sampiyonu mundo ve Deli balta mundo
-Eveleyn - Maskeli Eveleyn.
-Ezreal - Notthingam'lı ezreal
-Gangplank - Özel Harekat GP
-Garen - Çöl ateşi Garen
-Jax - Can düşmanı Jax
-Karthus - Pentakill Karthus
-Katarina - Kum Fırtınası katarina
-Kennen - Kareteci Kennen
-Lee Sin - Ejder Yumrum Lee Sin
-Leona - Valkyrie Leona ve Demir Solari Leona
-Lux - Muhafız Lux
-Maokai- Lanetli Maokai
-Nami - Japon Balığı Nami
-Nidalee - Hizmetçi Nidalee
-Nocturne - Eternal Nocturne(Legendary skin)
-Nunu - Nunu Bot(Legendary Skin)
-Olaf - Brolaf (Legendary Skin)
-Orianna - Gotik Orianna
-Shen - Sarı ceketli Shen
-Sivir - Haydut Sivir
-Sona - Pentakill Sona
-Soraka - Orman Perisi Soraka
-Taric - Kan Taşı Taric
-Tristina - Riot Kızı Tristina
-Tryndemere -Fatih Tryn.

Ayrıca 35 gün daha kullanabileceğiniz mezarlık meleği totemide bulunmaktadır.Cadılar bayramında riot point ile almıştım.
Pek önemi yok ama 190 RP mevcuttur.

Fiyat:500TL
irtibat:
0507 785 06 20 ya da [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

almak itemiyorsanız fiyat size çok geldiyse bişey yazmak zorunda değilsiniz.Ama insanların yazdıkları şeylere saygı göstermeyi az öğrenmeniz gerek.Kaldı ki bu zamana kadar öğrenememiş bireylere öğretmek benim haddime düşen bir konu da değil.Alıcı değilim dersin olur biter.Ama yazılanlarla dalga geçer bir şekilde yazı yazmanızı haklı çıkartacak hiçbir durum yok.Kaldı ki sadece skinlerin parasıdır istediğin hesap bi nevi bedavaya gelmiş gibi olur.Skinler senin umrumda olmayabilir.Ama bazı insanlar isteyebilirde bunu bilemezsin.bugün burda ben bunu satsam yarın 2 gün sonra sende aynı fiyata belki benden fazlaya koyarsın.

şimdi bide senin için örnekleyim bunu belki kafana girmez felan bunu istemem.iphone 5 aşağı yukarı 2000tl den satılmakta.eğer bu fiyatlara telefon aldıysan ya da alanı biliyosan söyle de benimkini 10000 den okutayım canım.
Sosyal ağlarda paylaş

burada yorum yazanların %90'ı bu sekilde dostum, sen aldırıs etme. burada pek profesyonel oyuncu bulamazsın sansını diğer portallarda dene ama Türk milleti her zaman olduğu gibi mezarcılığını konusturup 30 level tum karakterin acık oldugu accountlara bile 200 tl teklif eder durumda.

Yabancı forumları öneririm, TL bazından değil dolar bazından gider account, şimdi dikkat ettim legendary skinlerin mevcut ve bir daha açılmayacak onlar, ebay'de falan ucuk fiyata gidiyor.

Lexius summoner name alabilirmiyim, iyi ucmussun 130 küsür skin diyerekten veya bir resim koyarmısın summoner adının gözüktüğü :) 260 RP lik skinleri depolamıs olsan 34K RP eder'ki o kadar düsmemissindir oda 500 tl civarı ediyor. 2000 tl harcadığın karakteri 200 liraya satacaksan o senin ticari anlayısın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
profesyonel oyuncu muhabbeti ne alaka anlayamadım :O pro oyuncunun lol'de alacağı hesap 30 level minimum kendi lane heroları + runeları bulunması maksimum tüm herolar + runeların olması, + ceza, ban yememiş olmasıyla birlikte ranked atılmamış olanlar tercih edilebilir ^^

235235 skin olunca pro oyuncunun ilgisini çeken hesap olmuyor yani ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...