Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kişisele genellikle ilişkilerimi paylaştığım için işle ilgili sorunumu garbage'a açmayı uygun gördüm. Mülakata çağırdılar, genel müdürlükte operasyon koordinasyon bilmemne diye bir bölüme sanırım tam anlamadım ama olur dedim malum şu aralar işsizim. Bilen varmı bu bankayı maaş durumlarını filan? Diğer bankalara göre daha mı iyidir? Teşekkürler...
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://www.eurobanktekfen.com/subelerimiz/istanbul.aspx puahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 tekfenin baknası sağlamdır ya iyidir iyi hem tekfen garantisi de var
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Şuan ille bir bankada çalışacak olsam direk şuraya başvururdum; http://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/default.aspx çok çok sağlam girdiler.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 BabacumMostors said: tekfenin baknası sağlamdır ya iyidir iyi hem tekfen garantisi de var Eyvallah, bende sana bakındım mirc'de görsem sana sorucaktım göremeyince konu açayım dedim. Ne kadar istersin dediler 1500 net dedim tamam gel görüşelim dediler, bakalım çok mu az söyledim, hayır iş tecrübem de sadece bankalarda staj, kariyerin ilk basamağı bu olucak...
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sipeyskeyk said: Şuan ille bir bankada çalışacak olsam direk şuraya başvururdum; http://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/default.aspx çok çok sağlam girdiler. kim bun adamlar? yabancı sermaye mi?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel müdürlükte operasyon'da ama ne operasyonu onu unuttum uzun birşey söyledi sonrada tekrar arayıp sormaya çekindim :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: sipeyskeyk said: Şuan ille bir bankada çalışacak olsam direk şuraya başvururdum; http://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/default.aspx çok çok sağlam girdiler. kim bun adamlar? yabancı sermaye mi? Yep, Lübnanlı abilerimiz (Bank Audi). HSBC'den tonla müdür, çalışan vs. transfer ettiler fahiş maaşlar vererek. Üzerine en az 5 yıl Türkiye'de kalma garantisi ve 5 yıldan önce giderlerse taahüt ettikleri süre boyunca maaşları ödeme garantisi.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben de duydum maaş konusunu ilan kovalıyorum, bakalım
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Eft ve havalelerden filan da bahsetti bilgisayardan. Ben bankacılık finans bölümü mezunuyum da... Mesela halk bankası 2 ayda bir çift maaş veriyormuş ama burda öyle şeyler vermezler sanırım?
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hiç sıra olmuyo o yüzden vergi ssk yatırmaya gidiyorum daha cok kobi bankası yane amele lik işleri yok pek şubelerde
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 BonePART said: hiç sıra olmuyo o yüzden vergi ssk yatırmaya gidiyorum daha cok kobi bankası yane amele lik işleri yok pek şubelerde Sağolasın bilgi için :) Odebank'a da cv atsaymışım ilk defa duydum :D
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bank of audi çook sağlam bir yer. Bizdeki salak marka patent uygulamaları yüzünden audi olarak giremediler =) Çok çalışmak isterim ancak askerliğini yapmayan adamı almazlar herhalde :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 odeabanka gönder tsabii lan adamlar aç aç girdiler piyasaya hem daha startup süreci olduğundan çok fazla şey öğrenirsin hsbc nin tüm üst yönetimini çorladı herilfer şidmi de pazsardan çıkan citi nin kurumsal kısmını satın alıyorlar direk
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 acep citinin bireysel bölümü de onlara mı geçecek
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 lan sitelerinin footer'da yapan adamlar link koymuş bu nasıl kurumsallık ahahah
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Theridone said: lan sitelerinin footer'da yapan adamlar link koymuş bu nasıl kurumsallık ahahah harbi şu çok iyiymiş asfasfsafa
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dworgian said: acep citinin bireysel bölümü de onlara mı geçecek hayır komple kapatıyorlar hatta 31 aralık itibariyle bütün bireysel çalışanlarının sözleşmeleri feshedildi paşa paşa tazminatları ödendi
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 operasyon'da isen bankanın hazine departmanındaki traderların book keepingine bakacaksın, back office işidir, başka departmanlara geçebilmen zordur, 1500 az istemişin.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ya ne kadar istersen iste, ücret araştırmaları, içerideki ücret dengesi gibi faktörlerden ötürü o birimdeki senin seviyendeki insanlardan 2 kat daha fazla vermeyeceklerdir, operasyon sonuçta birim olarak. Operasyon içerisinde de bir sürü farklı altbirim var, allure'nin yazdığı hazine operasyon mesela, ticari operasyon/nakit operasyon/kredi kartı operasyon falan şeklinde bir sürü ilerler. Operasyon koordinasyon olayı bizde olmadığı için tam ne yaparlar bilemiyorum; ancak ücret olarak çok yüksek bir beklentiye girme. Operasyondan front office birimlere (daha prestijli, daha fazla maaş/bonus vs.) geçmek mümkün, ancak oldukça zor.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Odea'da da iyi para kazanmak mümkün mü bilmiyorum da, mutlu olmak çok zor diye biliyorum. Bir de ek olarak, hsbc'yi transfer ettikleri için hsbc-staff / non-hsbc staff ayrımı çok net bir şekilde yaşanıyormuş, country executive'in de hsbc'den geldiğini düşünecek olursak özellikle de. ikinci sınıf vatandaş gibi ahahah.
Öne çıkan mesajlar