Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Esnaf said: deadwoll said: Bahçeşehir: Şark Sofrası (ya da böyle bir şeydi, yeni açıldı sayılır); lahmacun sadece, 50 tane yer var bir tek bunlar düzgün yapabiliyor. şark sofrasının diğer yemekleride iyi ama sağlam geçiriyorlar :P Şark sofrası bahçeşehirin ilk mekanlarından beaa en son 4 dürüme deli gibi bir fiyat ödedikten sonra almadık bir daha =) Genelde Pizza için little caesars & rafaelle fast food için akbatı arbys & kentucky Döner için bursa iskender Köfte için akbatı ramiz i kullanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 şark sofrası açılaı 20 sene oluo amk yeni mekan dio adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 altın elek libadiye cad fetih mah. altın elek kebap turkish pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Esh said: yemek yapmayi bilmeyen bi genclik yetisiyo dedik daha da vahimi yetismis. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hamsilipilav said: şark sofrası açılaı 20 sene oluo amk yeni mekan dio adam amk yazmanı tolere edebilirim ama eğitimsiz bir apaçi gibi dio yazmanı, yo dostum BAN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Her gordugumde bunu neden diye okuyorum. Doymak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 konuyu dağıtıyım biraz; kızlar gerçekten yemek yapan erkeklerden hoşlanıyormu?böyle bir kabiliyete erişemedim hiç bir zaman,hatta elmamı bile annem,teyzemlerim,sevgilim vs.soyuyor..düşündüm de benimle çıkılmaz lan sdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hoşlanio ama zengin erkeklerden daha çok hoşlanio. ya yemek yapmayı öğren ya da zengin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Frostbite said: konuyu dağıtıyım biraz; kızlar gerçekten yemek yapan erkeklerden hoşlanıyormu?böyle bir kabiliyete erişemedim hiç bir zaman,hatta elmamı bile annem,teyzemlerim,sevgilim vs.soyuyor..düşündüm de benimle çıkılmaz lan sdasdasda hayır menemen yaptım. olmadı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hem zengin hemde aşçı da olabilirsin, http://www.kasmamagazine.com/images/2012/jamie-oliver-food-revolution.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 önce zengin olsun sonra hobi olarak yemek yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 zengin olsn ascı tutsun ben yaptım desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 işte zengin olduktan sonra çözümler sınırısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 durun bakalım sequo dan kulaklık aldım belki zenginlik bulaşır adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar