SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Iste boyle konuya boyle adam *!gulumser*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ters oldu fizik. süratta yön farketmez. hızda farkeder.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bir fark daha var fiziksel olarak hız yazarken 3 tuşa, sürat yazarken 5 tuşa basıyoruz, hatta bi sürü enerji farkı bile doğuyo[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Kasım 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaklaşmışım ama :D[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kız ile surat arasında çok fark vardır. surat kızın sadece bi kısmı. daha neler neler var. öfff. varyaaa![signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yan hakkaten fizik önemli bişi bence.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 öeh :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Kasım 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hız hızdır süratde süratdir kanımca ikiside arabanın kadranı 200ü gectikden sonra soylenebilir bu isin bilimselligine inmek bozar[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hastasıyım silthin felsefik ve dil açısından sade ve düz mantık yorumlarına ne kasıonuz mantığa anasını satim :P[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bir boyutta, m kütleli bir parçacık U(x)=-A/x potansiyel enerjisinde (A>0) hareket etmektedir. Parçacık t=0 anında x0>0 konumundadır ve v0>0 hızıyla hareket etmektedir. a)Bu parçacığın x=sonsuz'a erişebilmesi için v0'ın değeri ne olmalıdır? b)a) daki şart yerine getirildiğinde, x=sonsuz'da parçacığın hızı nedir? c)a) daki şart yerine getirildiğinde ve getirilmediğinde, x1>0 konumunda parçacığın hızı nedir? d)a) daki şart yerine getirildiğinde ve getirilmediğinde, t>0 için v’nin x’e göre grafiğini çizin. bunu yapın buyuranlar :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 17 Kasım 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hadi velocity i öğrendiyseniz bir zahmet şu soruyu yapın Show that electromagnetic waves propagate along a dielectric waveguide with a velocity between that of plane-wave propagation in the dielectric medium and that in the medium outside[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bir boyutta, m kütleli bir parçacık U(x)=-A/x potansiyel enerjisinde (A>0) hareket etmektedir. Parçacık t=0 anında x0>0 konumundadır ve v0>0 hızıyla hareket etmektedir. a)Bu parçacığın x=sonsuz'a erişebilmesi için v0'ın değeri ne olmalıdır? ilk durumda potansiyel enerjisi -A/xo dır. xsonsuzda potansiyel enerjisi lim x>sonsuz (-a/x)=0 çıkar. demekki bütün potansiyel enerji kintetiğe akmaktadır.potansiyel enerji negatiften 0 a yaklaştığı için bu kinetik enerjide azalmaya yol açar. dolayısıyla 1/2mV0^2>a/xo olmalıdır.(-sini kaldırdım çünkü 1/2mVo^2-a/xo=0 da diğer tarafa atıyoruz.) Vo>kök 2a/xo.m olmalı o zaman da. a sı bu sanırım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 17 Kasım 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sly-One tarafından 17 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 anti-fizik[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 b) 1/2mVo^2-A/xo=1/2mVsonsuzdaki^2 mVo^2-2*A/xo=Vs^2 Vs=kök mVo^2-2A/xo olur. [Bu mesaj Sly-One tarafından 17 Kasım 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 konuyla alakasız olacak ama eğer bir işlemi kağıtta yaparken imkansız, gerçek hayatta garip bi şekilde çalışıyor. şeklinde sonuç çıkarıyorsanız bilinki hata üzerinde durduğunuz teorilerin birindedir gerçek hayatta değil:) sonuçta doğru yanlış olayını bir cevap kağıdına bakarak sölüyoruz hayatta bir yanlışlık olsa bunun yanlış olduğunu nasıl bilebilirizki hayatın cevap kağıdı yok o yüzden fizik kurallarımızı hayatı cevap kağıdı alarak incelediğimizde bisürü yanlış çıkıyor ama bunları biz kendi fizik kurallarımız ile destekliyoruz ki onlar da yanlış olabilir olmuyabilir yanlış yorumlanabilir[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 fizik süfer bişi ya o_O *!ödevine geri döner*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 c)a) daki şart yerine getirildiğinde ve getirilmediğinde, x1>0 konumunda parçacığın hızı nedir? 1/2mVo^2-(A/x1-A/xo)=1/2mVx1^2 Vx1= kök {Vo^2-[(2/m)*(A/x1-A/xo)]} tey tey.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eksi enerji var lan bu soruda hatta bide eksi kökler var lan bu quantum lan :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 d sini de çiziktirin artık. kendim sordum kendim yaptım ama hadi bakalım keh keh. :hmm:[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben ormancıyım anlamam fiziktem mizikten[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 jankis e söyledik o kadar nete girmedi zaten. periyotlu soru kaldı öyle.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sly şu son mesajın tam tamına 10000. mesajın oluyor, bunu da böyle bir soruya nokta koyarak yaptığına göre olay bitmiştir, dağılabilirsiniz arkadaşlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 birinin yonu var digerinin yok diyorum son sayfaya bakmadim bile ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: fizban, 17 Kasım 2004 23:54 tarihinde demiş ki: screamer ın soruyu gördüm ben. chapter 29, resnick halliday krane vol 2 diye tahmin ediyorum. Ben soruyu direk Cheng Electromagnetic den yapıştırdım ama Resnick de de olabilir icabında[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sürat hızın mutlak değeridir s : IVI diyebiliriz.. hız neatif olur ama sürat asla![signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar