paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi beni öyle öpse biri ben bile rahatsız olurum türküz diye de o kadar değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben olsam kimseyi almam o alana yalnız aziz kıskançlıktan sneijder'i vurdurtmak için adam kiralamış bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bekiri open adam mi lan o acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ulan adamı helikopterle felan götürselerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aquila said: bekiri open adam mi lan o acaba.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 AHAHAHAHAHHAA TROLLEDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abo noldu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aquila said: bekiri open adam mi lan o acaba.aynısını düşündüm. saç falan andırmıyo değil. http://www.yazete.com/store/file/images/BEK%C4%B0R%20%C3%96P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahaha biri aracın üstüne atladı galiba çatıdan THIS IS TURKEY, LAND OF HASHASINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahahah zor kaçırdılar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahah adam arabanın üstüne atlayıp adamı öptü lan sneijder nereye geldiğinin bence daha farkına varamamıştır arenada imza atarken aklı gitmezse neyim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 DoruK said: aziz kıskançlıktan sneijder'i vurdurtmak için adam kiralamış bile olabilir bizim baskan ne yapacagini bilmiyor an icin. oyle buyuk bir got durumunda ki :) anca psikolojik ustunuz desin dursun dingo. ulan senelerdir uefa kupasi super kupasi altinda ezim ezim eziliyoruz fbliler olarak. en azindan ben, neyin psikolojisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 3 temmuz sureci diye baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 arenada taraftarlar sahaya girmese bari asgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kanuni said: DoruK said: aziz kıskançlıktan sneijder'i vurdurtmak için adam kiralamış bile olabilir bizim baskan ne yapacagini bilmiyor an icin. oyle buyuk bir got durumunda ki :) anca psikolojik ustunuz desin dursun dingo. ulan senelerdir uefa kupasi super kupasi altinda ezim ezim eziliyoruz fbliler olarak. en azindan ben, neyin psikolojisi :D ama 6-0 var, önce 7-0 yenmemiz lazım psikolojik asdhuadhuasdhuadasdas bitiremedim de cümleyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 adam muhtelemen "why me" modundadır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi herifi yaladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Adam direk ben Sneijder'i öptüm Sneijder Yolanthe'yi öptüğünde ben de Yolanthe'yi öpmüş olucam diye hayal ederek yapışmış direk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 herşey güzel tabi ama koca kıçımı kaldırıp havalimanına gitmem için ronaldo messi gelmesi lazım sanırım millet inamoto ya bile gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Messi gelse de gitmem ben, Bu arada Terim Sneijder'i öpmedi dırın dırın dırın flaş flaş flaş Terim Sneijder'i istemedi mi diye yaparlar programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çok iyi ya asdşmasşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Tafarel pijamasıyla geldi Akonıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 BlueDreams said: Messi gelse de gitmem ben, Bu arada Terim Sneijder'i öpmedi dırın dırın dırın flaş flaş flaş Terim Sneijder'i istemedi mi diye yaparlar programları. kaçırdım orayı.soguk mu davrandı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar