SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 E onu dedik zaten. Dansöz olmadık ki ama? Önce sevindik, sonra bi yerden sonra baydı eeh yeter dedik. Dansöz dediğin "İSTİFA ETTİM", "etmemişim", "VALLA ETTİM", "yok lan etmemişim yine" diye gezen adamlara denir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ikisi de dansözlüktür. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 İlki bi yerden sonra bayıp kararını değiştirmek. Dansözlük iki karar arasında sürekli gidip gelmek. Ha yok mudur geldi gitti geldi gelmedi tüh uf oh eheh diye gezen, tabi vardır. Ama genel olarak patide insanlar önce sevindi sonra baydı. Ben de yazdım hatta geçen gün, baydı artık ya olsun ya gitsin kezban türk kızı gibi çıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 işte o lafları deyip sonra ŞINAAYDEERR NİHOHHOA yapınca biraz dansözlük oluyo =) neyse valla hayırlı olsun kupayı peşin peşin versinler bence size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 daha gelmedi ya. hayırlı olan ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ciddi geliyorsa büyük transfer, ama Terimin "ben bunu istemedim inadı" tutar da zamanında bazı oyuncuları harcadığı gibi yaparsa belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 totem yapıyo göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SPORX - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferinin mutlu sonla tamamlandığına yönelik flaş açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi. Sneijder'in transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi. Sneijder'in transferinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile birlikte büyük bir çaba harcadıklarını ifade eden Özkan, "Sneijder'in ailesi ile yakında tanıdığım için ikna etme durumuyla ben ilgilendim. Sneijder'in menajeri Lerby, oyuncunun İngiltere'ye gitmesini istiyordu ancak Galatastaray bu transferde çok ısrarcı oldu. Sneijder, Inter ile arasındaki sorunları da çözdü ve transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı. Wesley Sneijder transferi hakkında Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor. Sneijder'i Salı günü İstanbul'a getirecek olan sarı-kırmızılı kulübün aynı gün Türk Telekom Arena'da sadece basın mensuplarının alınacağı resmi imza töreni düzenleyeceği öğrenildi. bu da mı yalanmış yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Biz kupayı alamayız bu sene, şl fln da giricek işin içine. Beşiktaş zaten klasını gösteriyo günden güne. Ferdinin bi sakatlık sonrası kondisyonuna bakar. Fener alır gibime geliyo şampiyonluğu, ne yalan söyliim. Ama işte fener de böyle maçlarda puan kaybedince, zor. Aykut yerine adam gibi bi adam olsa fener şimdi net 6 puan fark atardı en yakınına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Cons said: totem yapıyo göt uaheuahu valla 30 sayfa totem yaptık ama tutmadı galiba harbiden bitmiş transfer sanırım. hayırlı uğurlu olsun sakatlanmaz inş. toteme devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "Lube Ayar @lubeayar" said: giden iki puana değil, sneijder'in galatasaray'a "evet" demesine üzülüyorum.. beni biraz rahat bırakın.. O değil de yaklaşık 25M euro maliyetli oyuncunun Teknik direktör istemeden alındığına inananlar da var ya inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 belhanda da fener'e hayırlı olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 https://dl.dropbox.com/u/18366514/large123.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 birazdan stoch_galatasarayda.jpg gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 qweqaeqweweqwqweqweqweqweqwewqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 o jpg yi bilmem de Sneijder'in pis pis güldüğü swf eksik kalmış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 adam yukarda koymuş zaten sdfs neyse yarın formayı giyer üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 galatasarayın sneijderi alması bizim işimize yaradı bu saatten sonra belhandaya 20milyon deseler alın şu 30'u cocugu istanbula ilk havalanan uçaga bindirin deriz.. tesekkürler galatasaray he bu arada belhanda düşünüldügünde sneijder'den kat kat daha iyi bir transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hmm tamam sneijder daha iyi transfer olur belhandaya göre.. gülüyo bide. sdufhdsfu troll mroll yapmıyorum abicim. daha iyi transfer olur yani neyine tribe giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sneijderi iki sene sonra 2.5milyon verene elini öpüp gönderirsin. o belhanda'nın sözleşmesine %35'i haybeye koymuyolar rahat ol gülensurat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 gerçekler acı di mi hiç bu tarafından bakmamıştınız işin. sdf bonservisi 7.5milyon euro olan adama 1 tane avrupa takımı talip olmuyor galatasaray veya fenerbahce almaya calısıyor.galatasaray alıyor.fatih terim binbir trip zaten gelmesin böle gelicekse zart zurt. adamın içinde hiçbir ateş yok son kapı olarak galatasarayı kabul ediyor artık açıkta kalmaktansa vs vs .. bunları da görmek lazım. sonuç olarak kagıt üzerinde iyi bir transfer..biz alamadık diye bu sekilde konusuyorum seklinde düşünülmesi ara transfer sezonunu komple trollin' olarak harcadım burda.. O yüzden sneijder falan hikaye belhanda şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar