Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Saeros, 18 Kasım 2004 00:37 tarihinde demiş ki: amerika olmasa başkası olur. insanoğlundaki hükmetme ve güç elde etme tutkusu varoldukça (sonsuzlukla eşdeğer oluyor sanırım bu zaman) çıkıntının biri çıkıp birilerine saldırmaya devam edecektir. saeros'un dediğine hak veriyorum. her ne kadar bir oyun olsa da, Red Alert'ı örnek verebiliriz. Hitler'in tarihten silinmesinden sonra bu sefer Rusya çok güçleniyor ve dünyayı ele geçirmeye başlıyordu
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 olay amerikada bitmiyor sonuç biz insanoğlu hala petrole bağlıyız bulamadık hala bi fizyon gücü takılıyoz benzinle bütün olay buna bağlı.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Chem sen empoze olayına girmiş durumdasın yakında patlatcan biyerleri galibaa olm baak sen Blackrose'u bul onda patlayıcı gani git yanınaa dağı taşı patlatırsını[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Biri giderse biri gelir kader deiştirilemez ...........
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kusura bakma ama ben insanoğlunun hükmetme duygusuna sahip değilim herkes benim üstüme çıksın ama herkes mutlu olsun ben mutsuz oliyim bana yeter.Bir insanın üstündeki memnuniyet duygusu senin yaptıgın iilikten dolayı mutlu olması seni hoşnut etmiyormu? İnsanlar mutlu olmicaksa Hükmetmenin ne anlamı var.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: LoMBaK, 18 Kasım 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Amerika'yı suçluyacam başka ülkede olsa başka ülkeyi suçlardık Sonuçta büyük deynek Amerika'da amerika o değneği oradan çektiği anda anarşi başlar bana göre. otoritenin olmadığı yerde anarşi olur nitekim. sen kendi kendini yönetmeyi bilmeyen adamları "hadi eyvallah" diyip yalnız başlarına bırakırsan, başka küçük bir değnek onları alır, bi güzel kıçlarını çatçatlar, sonra bi bomba yüklü yelek giydirip en yakın boeing'e bindirir. malesef hiçbir şey ya da hiç kimse mükemmel olamıyor.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: LoMBaK, 18 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: Kusura bakma ama ben insanoğlunun hükmetme duygusuna sahip değilimsen bu duyguya sahip olmadığın için o duyguya sahip olanlar başa geçmiş değneğini savuruyor zaten.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eskiden böyle bir olay varmıydı Artık herkes Müslüman diyince ne aklına geliyor bombaları takmış patlamaya hazır insan ve seninde direk aklına bu geliyor demekki İslamiyet'i karalamak bu kadar kolaymış.Sende ortadoğuyu terörist yaptın.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadaşım benim bahsettiğim islam terörü filan değil, doğru oku şunu rica edicem. ben diyorum ki, adam kendi kendini yönetmeyi bilmiyor, yaşamayı bilmiyor, evi yok birşeyi yok doğru düzgün. bir örgüt geliyor, alıyor bu adamı, beyin yıkama vs. ardından dooğru amerika'ya, istanbul'a, budapeşte'ye bilmem nereye. anlatabildim umarım bu sefer.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 Kasım 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Herşeyin başı cehalet diyosunda Amerikadakılerdemı cahil?Adamlar dunyanın en gelişmiş egitim ve en gelişmiş yaşam şartlarına sahipler bunu ehitimle deil yonetımle alakasıw ar..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paticik organize olsa hükümeti devirir ulan. Patlayıcı desteği var. Patlayacak adam desteği var. Daha ne istiyorsanız haha.[signature][hline]I'm lunatic.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 pardon xanthe anlayamadım amerikalıların neyinin yönetim ile ilgisi var?[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Xanthe, 18 Kasım 2004 00:59 tarihinde demiş ki: Herşeyin başı cehalet diyosunda Amerikadakılerdemı cahil?Adamlar dunyanın en gelişmiş egitim ve en gelişmiş yaşam şartlarına sahipler bunu ehitimle deil yonetımle alakasıw ar.. Amerika'daki nufusun ilköğretim görmüş yüzdesi %98 U.K'in %100 amerikada yüksek lisans %83 iken U.K'deki %97. Eğitim demeyin plz.[signature][hline]I'm lunatic.
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bugün telefona telsimden bu haber servisleri var ya ondan mesaj geldi. Bu Rusya devlet başkanı Putin (ülkesine ve dünyaya çok yararı olan adam) diyorki : Dünyada hiç bir ülkede olmayan bir atom bombası geliştirdik. Şimdi bunu bilimdeki bir gelişme olarak mı algılayacaz yoksa olası 3.dünya savaşı için bir tehlike mi? Yorum sizin?[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." 'Al Capone'
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Saeros, 18 Kasım 2004 00:57 tarihinde demiş ki: arkadaşım benim bahsettiğim islam terörü filan değil, doğru oku şunu rica edicem. ben diyorum ki, adam kendi kendini yönetmeyi bilmiyor, yaşamayı bilmiyor, evi yok birşeyi yok doğru düzgün. bir örgüt geliyor, alıyor bu adamı, beyin yıkama vs. ardından dooğru amerika'ya, istanbul'a, budapeşte'ye bilmem nereye. anlatabildim umarım bu sefer. Afrika'dada evsiz çok ama ben kayda değer bir terör eylemi görmedim.Bence burda İslamiyet=Terörist ilişkisi görüyorum sonuçta Afrika'yıda beyazlara karşı kışkırtırlar Afrika'da nie yok onlar beyin yıkamayı bilmiyorlarmı Usame Bin Ladin dahamı ii biliyor? Eh yani savaş yoksa örgütde yok bir tek El kaide kalır emin ol ne Filistin kurtuluş örgütü fln kalmaz.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Cehaletlerinden açlığından vs sinden ararlanıp katıyolar demek işstedin diye anladım.Bende diyrum kkı bu eitimsizliktense amerikanın yaptgıdamı egıtımsızlıkten sonuçta orda kendı askerler savaşıyo ve gayetde medenı egitimli ve gerektende gelmişş geçirmişler bunu kastettim.Yonetım kotu olduktan sonra herşey kotu oluo on dedim yane;)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 orta doğu nerde afrika nerde yahu. uçtun gittin bi an. said: Mirza_Reis, 18 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki: Bu Rusya devlet başkanı Putin (ülkesine ve dünyaya çok yararı olan adam) diyorki : Dünyada hiç bir ülkede olmayan bir atom bombası geliştirdik.http://forum.paticik.com/view.php?id=97309[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 xanthe, ben de onu belirtmek için parmak paralıyorum zaten burada. başı boş adamı nasıl yönetirsen öyle davranır. ister amerikan ordusunda asker olsun, isterse orta doğulu olsun.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 heh bende oyusden ısrarla senın arkandayım :)Ama kanun bu dunya varoldugundan berıde bole okadar dın geldı ama oda yozlaştı işte insanlar hem melek hem şeytan olabılıyor.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Anlatmak istediğimi sende anladın konuyu çarpıtmayıda ii biliyorsun.Afrika'da fakir hatta bazı ülkeleri devrimle anılıyordu ama Başka ülkeler karışmayınca terörist çıkmıyor.Yani Ortadoğu'da da amerika ve İsrail böyle yapmasas terörist çıkmaz.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet olabiliyor, iyi geceler ayrıyetten. bu gece de 3.5 saat uyumak istemiyorum.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bende yatıorum artık ya hepnize bu gusel muhabbetınzden ve fikirlerinizi açıkca belirttiğinizden dolayı teşekkur ederim....[signature][hline]Her zaman tek tabanca; Xanthe... (Taklitlerimden kaçının.)
bayat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 1. Afrika'daki ic savas, ortadogudaki teroru aratir. 2. Ortadogu stratejik bir bolge ve petrolu var. Ortadogu ulkelerinin cogu legal/illegal bir seyler ticaretinden zengin. Halk arasinda gelir dagilimi oransiz. 3. Ortadoguda demokrasi yarim yamalak uygulaniyor. 2. ve 3. maddeler terorun onemli kaynaklaridir.
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çok benzer bir şeyi ben de diyordum bi ara. teknolojinin gelişmesiyle tek bir insanın psikolojik sorunları bile aşırı önem kazandı. garip bi durum insanlar belki de bi süre sonra zorla birbirine iyi davrandırılacak =O) [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 18 Kasım 2004 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: bayat, 18 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: 2. Ortadogu stratejik bir bolge ve petrolu var.o uykuyla bunu anlatamamışım bi türlü. demek istediğim buydu benim de. ps: demek hala uykumu alamamışım ki y harfine basamamışım :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 Kasım 2004 08:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar