yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ya valla başıma ne gelmediyse hep bu efendiliğmden saygımdan gelemedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ren said: 2n+2 ahahahhahaahauhuhuahuahuahuauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 seni şu an 23-24 kabul etsek, 41-42 ye kadar yolu var ama, niyetin sadece dediğin gibiyse sen 30-35 olana kadar +10dan zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sen libidonun en tavan vaktindesin. fiziksel bir kısıtlaman yoksa her pisliği dene :) paran da yok belli, yaşı mühim olmayan ama tarzı olan hatunlara yanaş. eğitirler hiç yoktan. her daim etrafında taze kanlı olanları da tutasın. hem robin hood olursun, hem de bu ne rezil bir hayat diyerekten kendinden tiksinmezsin. ne yaparsan yap şu tombul hımbıl tiplerden uzak dur. ne vaad ederlerse etsinler onlardan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kadının ideal yaşı 30-35 tir. o noktaya sabitlen yaşın kaç olursa olsun derim. neden 30? anca evde kaldım, tüm arkadaşlarım evlendi,biran evvel koca bulmalıyım kaygılarını atabiliyorlar üzerlerinden ve ilk anda seni koca adayı olarak değerlendirmeyip, tüm hareketlerini tartmıyorlar. kasmıyorlar kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yav said: ya valla başıma ne gelmediyse hep bu efendiliğmden saygımdan gelemedi :/ yavaş yavaş düzeni anlıyosun. galiba biz bu yaşlarda henüz mevzuyu anlama aşamasındayız. ya da geç kaldık asdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kadın erkek bakmaz hertürlü yazardım 20 li yaşlarımda olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ben ona kadar yazıyorum bir iki üç on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deathdream said: hem robin hood olursun, =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 20 civarı yaşta her yaştan hatuna yazabilirsin. kabul ederse ona bırakacaksın zaten kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 99 yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Çok acayip bir duygu ya, birine yazdım 2 sene önce (23 sonlarıydım sfd) sonra x2 karşılık aldım, kahve içmeye çağırdı beni vs. konuşurken yaşını öğrendim (taş çatlasa 25-26 diyordum) 31 çıktı. Kendimi avcı sanıyordum av olmuşum haberim yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Px2,1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 senin geçen gün açtığın başlıkta ne halt yediğin anlaşıldı sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi şöyle bişey duymuştum ; sandalyeye oturt,ayakları yere değiyorsa.. işte bundan.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 o biraz mantıksız 18+ olupta kısa boylu olan ve sandalyeye oturdugunda ayakları yere degmeyen kızlar var onlar ne olacak o durumda. Esasında yeni nesilin olgunlugunu hesapa katarsak 16 - 35 yaş arası erkegin yaşına göre uygun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hoşgeldin pedo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Öyle olmadıgımdan üstüme alınmadım :) Fikrimi şeyettim. Yani erkek 24 e kadar 16-17 yaşındaki bir kızla çıkabilir gibime geliyor. 25 ve üstüne çıktıkça o dedigine katılabilirim. 35 üstüde bana göre hoş olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 28-32 arası sakat. dengesiz hatun tipi. yazacaksan 32 den sonrasına yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 küçüklerden bahsetmiyoruım beyler ablaları diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 35 e kadar uygundur bence yaşın ufaksa. Daha üstü MILF sınıfına giriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 7den 77ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 40 mı 50 mi? Sanatçıysa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi kadın tahmin ettiğimden de büyük çıktı ya abovv 198x bekliyodum o bile değil milf olacakmış ama çok çıtır nası bu kadar genç kalmış bilemedim hadi bism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar