Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaça kadar yazmalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen libidonun en tavan vaktindesin. fiziksel bir kısıtlaman yoksa her pisliği dene :) paran da yok belli, yaşı mühim olmayan ama tarzı olan hatunlara yanaş. eğitirler hiç yoktan.
her daim etrafında taze kanlı olanları da tutasın. hem robin hood olursun, hem de bu ne rezil bir hayat diyerekten kendinden tiksinmezsin.

ne yaparsan yap şu tombul hımbıl tiplerden uzak dur. ne vaad ederlerse etsinler onlardan kaç
Mesaj tarihi:
kadının ideal yaşı 30-35 tir. o noktaya sabitlen yaşın kaç olursa olsun derim.

neden 30?

anca evde kaldım, tüm arkadaşlarım evlendi,biran evvel koca bulmalıyım kaygılarını atabiliyorlar üzerlerinden ve ilk anda seni koca adayı olarak değerlendirmeyip, tüm hareketlerini tartmıyorlar. kasmıyorlar kısaca.
Mesaj tarihi:
yav said:

ya valla başıma ne gelmediyse hep bu efendiliğmden saygımdan gelemedi :/

yavaş yavaş düzeni anlıyosun. galiba biz bu yaşlarda henüz mevzuyu anlama aşamasındayız. ya da geç kaldık asdfsgd
Mesaj tarihi:
Çok acayip bir duygu ya, birine yazdım 2 sene önce (23 sonlarıydım sfd) sonra x2 karşılık aldım, kahve içmeye çağırdı beni vs. konuşurken yaşını öğrendim (taş çatlasa 25-26 diyordum) 31 çıktı.

Kendimi avcı sanıyordum av olmuşum haberim yokmuş :(
Mesaj tarihi:
o biraz mantıksız 18+ olupta kısa boylu olan ve sandalyeye oturdugunda ayakları yere degmeyen kızlar var onlar ne olacak o durumda.

Esasında yeni nesilin olgunlugunu hesapa katarsak 16 - 35 yaş arası erkegin yaşına göre uygun gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Öyle olmadıgımdan üstüme alınmadım :) Fikrimi şeyettim.

Yani erkek 24 e kadar 16-17 yaşındaki bir kızla çıkabilir gibime geliyor. 25 ve üstüne çıktıkça o dedigine katılabilirim.

35 üstüde bana göre hoş olmuyor artık.
Mesaj tarihi:
abi kadın tahmin ettiğimden de büyük çıktı ya abovv
198x bekliyodum o bile değil
milf olacakmış ama çok çıtır nası bu kadar genç kalmış bilemedim
hadi bism.
  • Yeni Oluştur...