Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ha jailbreak, yok yapamam, giremem o işlere hiç. airparrot evet performansı kötüymüş, çok fazla takılıyor veya atlıyor. dahası airplay mirroring için minimum iphone 4s gerekiyormuş, videoyu direkt oynatıyor ama onun dışında kullanamıyorum. kısacası direkt ölü yatırım oldu, siz siz olun, kimsenin dolduruşuyla/gazıyla birşey almayın. apple'a da haram olsun. gıcır (son 1 yılda alınmış) apple aygıtınız yoksa direkt çöp apple tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mkv icin en rahati airplay mirroring, alternatifi itunes lib'e atilacak hale getirmek dosyayi. jailbreakle falan ugrasmak icin eski gen apple tv alabilirsiniz, fiyatlari da hala daha pahali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 jacabo said: Airparrot kotu ya takiliyor oyle film neyim icin kullanacaksan elinde ipad varsa uzun zamandir air video kullaniyorum Bilg e ve ipad yada iphone a yukluyorsun her turlu formati altyaziyida destekliyor ipadden acip airplay ile tv ye atiyorsun 1080p de olsa zerre yavaslama yok 10 numero kisacasi Allah razı olsun, tuttuğun altın olsun. kaç tane program denedim belli değil, air video altyazılı ve güzel kalitede oynatabilen tek yazılım oldu. biraz daha deneyip parayla alacağım herhalde, sanırım apple tv durumunu kurtaracağım onun sayesinde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 satin al ya kesinlikle programi parasina degiyor. air video, hulu ,netflix ve muzik olayi apple tv yi guzel yapan seyler yoksa zaten baska cacik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 evet aldım, durum aynen dediğin gibi. netflix ve hulu kullanmayacağım zaten, net bağlantım o kadar iyi değil. ücretsiz streaming sitelerinden dizileri telefondan airplay ile aktaracağım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu air video'da server'i pc'ye kuruyoruz ve surekli acik duruyo, o library'yi update ediyo kendiliginden, biz iphoneumuzdan airplay client i acik apple tv ye mirror ediyoruz. bu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sonra telefonumuzla oynayabiliyor muyuz film yayinlanirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ona da evet gerçi emin olamadım herşeyi yapabiliyormuyuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kisfmet artik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 apple tv alıp da pişman olan varsa bana satabilir, memnuniyetle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 air video disinda bi de bu varmis: http://forum.donanimhaber.com/m_76211133/tm.htm plex mlex. sonradan bakacagim icin hazir bulmusken yazayim dedim. cok cinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Aksama denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar