Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ankara iyi ya. Trafik yavasladi ama durmadi hic, normalde felc olurde eskisehir yolu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Adam gibi yagmadı da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 paramecium said: Selam, Silecekler için bekleme konumlarındaki pozisyonlarına rezistanslı ısıtma yapmalı artık bu imalatçılar. Yarım saat sonra silecekler buz tutuyor ve silme performansları düşüyor. Kenara çekip Sonax buz çözücü sıkmaktan yoruldum : Isıtmalı silecek suyu güzel ama nozullar buzlu, pek kullanışlı olmuyorlar :( Saygılar. Subaru legacy'nin 2005 üstü comfot paket ve üstü paetlerinde silecek ısıtması mevcut. Söyleyeyim dedim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bizde kar yok ama her geçen gün artan izmir nüfusun da yağmur yağdığı zaman her taraf felç.Trafik belirli saatlerde olsada yolların yetersiz kaldığıda bir gerçek İzmirde. zaten akp de izmiri ele geçirem diye aldırıyor göçü! yakın da ankarayıda geçip tam bir mega köy haline gelecek izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 2 cm yağıyor,kedi dötünü görmüş yara sanmış derler ya hani,istanbul o duruma geliyor resmen:D erzuruma gittim geçen hafta,sivas dan çıktım,6 saatlik yolu 15 saate gittim:D sivas dan erzurum'a kadar yol da abartısız 10 cm kar vardı ve sürgün yapıyordu yollar,sürgünün ne olduğunu da sormayın bakın google dan peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 paramecium said: Silecekler için bekleme konumlarındaki pozisyonlarına rezistanslı ısıtma yapmalı artık bu imalatçılar. Yarım saat sonra silecekler buz tutuyor ve silme performansları düşüyor. Kenara çekip Sonax buz çözücü sıkmaktan yoruldum : Isıtmalı silecek suyu güzel ama nozullar buzlu, pek kullanışlı olmuyorlar :( Silecek lastiklerine vazelin sürebilirsiniz cama temas eden kısımları peçete ile silin. Rahmetli Colin McRae'nin yarışın ortasında durup uygulamışlığı vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bu dedigini insanlar birbirine nisan 1 sakasi falan diye yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ''cama temas eden kısımları peçete ile silin'' O zaman bosch paketlemeden önce tüm sileceklerini vazelinleyerek hepimizi trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yapisi geregi kaucuk yagi emiyor, ureticilerde direk vazelin olmasa da tur tur yaglar kullaniyorlar kurumayi onlemek amacli. Bu normal kullanim kosullarinda iyi bi yontem oldugu manasina gelmez. Yola cikmadan saatler once kurumus ve iz birakan silecekleri sirke ve suyla yikayip vazelinle temizliyeyip bekliyorum diyorsan baska. Oteki turlu leke birakmaktan baska hic bir ise yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Şu tür tür yağlar tür tür malzemeler olayınada oldum olası gülüyorumda ''bu kayış koptu kadın çorabından yaptım taktım arabayıda öyle sattım eke'' gibi birşey değil. E o zaman bi hava alanına uğrayıp ''tür tür'' alkollerle yıkatabilirsin arabayı gerçi alkolde tüm kauçukları kurutur napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selam, Aklıma, deri direksiyonlu Mercedes servis araç sahibinin özenle Arko krem alıp direksiyonu "nemlendirmesi" geldi :) Ben cam fitillerine falan şu kaplumbağanın yeşil kutulu sıvısından sürüyorum. Arada sileceklere de sürüyorum ama bunu genelde yazın yapıyorum. Kışın nem zaten yüksek, UV de çok büyük miktarda değil. -Usta kayıştan ötme sesi geliyordu ama ben çözdüm -Ne yaptın? -Yağladım, ses kesildi. -........! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar