Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ren said: adres ver de ifşa olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 geçmiş olsun mesleğinden etmek gerek o adamı. yasal yolla yapılmıyorsa da başka türlü yapılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kaplama değil kanal tedavisinde kırmıştır aleti . Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deadwoll said: Teşekkürler, çeneye müdehale olmayacak sanırım ilk başta da, daha sonra o dişlerin tedavisi sırasında implant yaptırmak istersek eriyen kemik yüzünden çeneyle uğraşacaklar yine. implant yapılacağı zaman da çeneye yapılan müdahale oradaki boşluğu kemik tozu ile doldurmak olacak, korkmanızı gerektiren bir operasyon söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 jöle kıvamında mı dolduruluyo o kemik tozu yoksa toz kıvamında mı ? iğrenerek merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Toz gibi , hatta başka insanlardan alınan kemik tozu kullanıyoruz daha çok . Hastanın kendisinden de aldığımız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o_O FUCK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 fak dedi fak dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7VJBaVZGnBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 copry said: Toz gibi , hatta başka insanlardan alınan kemik tozu kullanıyoruz daha çok . Hastanın kendisinden de aldığımız oluyor bi nevi got kemiginden alip ceneye takiyorlar yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kemşk tozu ne lan dişçi dedik necro çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 copry said: Kaplama değil kanal tedavisinde kırmıştır aleti . Çok geçmiş olsun. Teşekkürler, evet adam kanal yapmış, üstüne kaplama yapmış işte çıkartmadan. Kemik tozunu da kardeşim söyledi (o da diş hekimliğinde şansımıza, işleri bayağı kolaylaştırdı), ama ben bilmediğimden kestiremiyorum ne kadar sıkıntı yaratabileceğini operasyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 manve said: copry said: Toz gibi , hatta başka insanlardan alınan kemik tozu kullanıyoruz daha çok . Hastanın kendisinden de aldığımız oluyor bi nevi got kemiginden alip ceneye takiyorlar yani :S veya kaval kemiği, evet. Doku reddi riski olmadıkça otogreft dediğimiz bu yöntemi tercih etmiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deadwoll said: copry said: Kaplama değil kanal tedavisinde kırmıştır aleti . Çok geçmiş olsun. Teşekkürler, evet adam kanal yapmış, üstüne kaplama yapmış işte çıkartmadan. Kemik tozunu da kardeşim söyledi (o da diş hekimliğinde şansımıza, işleri bayağı kolaylaştırdı), ama ben bilmediğimden kestiremiyorum ne kadar sıkıntı yaratabileceğini operasyonun. Benim de annemin kanin dişinde seneler öncesinden kalma bir kisti vardı, başarısız kanal tedavisi ve kaplamalı dişinde. Baş ağrısı (kronik) ve sinüzit şikayeti vardı. Panaromik filminde farkettim. kaplamalarını çıkardım dişi çektim kisti kürete ettim. Şu an tertemiz kemik de doldu bir güzel, grefte de gerek kalmadan. Doktorunuz iyiyse babanın da ciddi bir sistemik hastalığı yoksa güzelce iyileşir , tabi kist ne derece büyük bilemiyorum ama demem o ki grefte gerek kalamadan bile kemik kendini toparlayabiliyor güzel kürete edilir, kanalanma güzeldir, sistemik hastalığı yoktur v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Rahatlattın teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 geçmiş olsun abi çok feci ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 deadwoll said: Abi tedavi kayıtları vesaire olması gerekiyor onun için, öyle bir şey yok. Özel muayenehane + esnaf arasında fatura kesme vs. olmuyor genelde ödemeler "bir kahve içmeye gelirsin hesaplaşırız" şeklinde olduğundan. ben fiş, fatura veren dişçi/doktor görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi farkedilme süresi arasında ne kadar var..benim dişde de kist var ama dişde ne cürüme ne ağrı var.korkumdan gitmiyorum da çene kemiğim erirse lan! :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi kist var ve gitmiyorsan sana ne desek boş :) neyinden korkuyorsunuz? kendi kendine mi geçecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kaplama yapılalı 2 sene falan oldu sanırım, babamda da hiç bir belirti yoktu. Git bence diş hekimine bir an önce. İleride bayağı sıkıntı yaşatır yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi kan pıhtılaşmasın da sorun vardı küçükken.diş çekiminden sonra abartısız 2 gün kanardı amk.bu aralar normalde tırsıyorum hala çektirmeye.kanal vs.alayı vız gelir de,çekim ıhh yemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Frostbite said: abi farkedilme süresi arasında ne kadar var..benim dişde de kist var ama dişde ne cürüme ne ağrı var.korkumdan gitmiyorum da çene kemiğim erirse lan! :S :S http://tf2chan.net/inception/src/133661109846.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Pis adamın tekiyimdir ama dişçi korkumdan günde 3-4 kez fırçalarım dişimi,soğuktan sıcağa geçmem.Hepsi yamuktur ama yamuk olsun benim olsun. Allah yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 alican o drili kulaginin dibinde bi 5 6 saat calistirican sonra da o karanfilli fısfıstan bir kova alip kafasini icine daldirican agzi yuzu uyusacak sonra da bi guzel dovucen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bugün aldılar kisti ve parçayı, bayağı 20'lik diş kadar kitle olmuş, patolojiye gönderdiler test için bakalım; bir şey çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar