sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.haberturk.com/yazarlar/elif-safak/809259-yazar-sairler-ve-mustarip-olduklari-dertler örnek ben bunu beğendim şimdi. Böyle bir database oluşturmak istesem, en pratik saklama yolu nedir? Ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ctrl+S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 save as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 en pratik saklama yolu eğer buna özel bi program yada site yoksa kendine blog açıp oraya koymak olur heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mantıklı. Save lenmiyor lan habertürk den tıklanmıyor yazıya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mendeley kullan ama overkill olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sipeyskeyk said: Mantıklı. Save lenmiyor lan habertürk den tıklanmıyor yazıya :( JS kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bir de ipad ile senkronize kullanabileceğim bir program olsa yerim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sunu kullan o zaman: http://evernote.com/clearly/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Aha doğru ya. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Elif Safak virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 güzel yazıymış gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Yerinde bir tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 karaktersiz karı, sözlükte birinin vardı böyle entrysi ordan çalmış hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 pocket. http://getpocket.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Gazetenin basılı halini alıp keserek saklamak bence daha iyi, ama gerçi websitesindeki her köşe yazısı basılı halinde de var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ipad'de evernote var, pc'ye chrome da clearly kurdum. PC'de okurken basıyorum, atıyor Evernote'a, aynı zamanda ipad'ime de atılmış oluyor. Güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Pocket uygun degil, o duz listeliyor sadece. Evernote Clearly ile hem notebook'lara atarsin hem de taglarsin. Pocket okuyup silmek icin, Evernote saklamak icin. Ikisini de kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Pocketta tagleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 artislik yapmayıon lan ne diye saklayacaksınız köşe yazısını çıkarıp çıkarıp okumak için mi bi tartismada alinti yapmak icin mi ne yani bilgi degil belge degil yorum lan güne zamana göre degisen bisey kose yazisi degersiz olur arti bosa vakit ve isgucu kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Fistan ölürsen muhalefetten öleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fistan hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 deniz baykal yaşıyo daha ben zor ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Fuck. Offline çalışmıyor evernote ipad de. 80 TL imiş yıllık üyelik. GO TU HEL EVIRNOT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sanırım Pocket'ta offline reading varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar