Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilinin geçmişi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

monoscope said:

@Genele : Tut ki sevgilinin eski sevgileri senden kat kat yakışıklı adamlar

madem öyle, neden şimdi benim sevgilim ve onların değil?

ya benim onlardan bi artım var, yada en az onlar kadar veya onlardan daha iyiyim,

demek değil midir, şu yazdığın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da kız çirkinleşti asdfasf

0ne said:

monoscope said:

madem öyle, neden şimdi benim sevgilim ve onların değil?

ya benim onlardan bi artım var, yada en az onlar kadar veya onlardan daha iyiyim,

demek değil midir, şu yazdığın.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ardeth said:

olm matematikte fizikte pastacılıkta merak edecek onca şey varken niye böyle saçma sapan şeyleri merak ediyorsunuz?

sevgili is sevgili

matematik is matematik

fix'd

o da olur canım ben kendime göre yazdım herkesin merak edeceği şeyler var. Nihat ergün de onu merak etsin
Sosyal ağlarda paylaş

bu da aklını zenciyle bozmuş türk genci

acik ve oz , butun araplarin yaraklari buyuk diye bise yok , bazi araplarin penisleri , daha buyuk bazi beyaz erkeklerden, bazi beyaz erkeklerin penisleride , bazi sihayi erkeklerinkinden daha buyuk , yani insana gore degisiyo, sunun altini da cizeyimki p*rno video izlediginiz bazi videolar sahte , sizi p*rno hastasi yapmaya calisiyorlar arkadaslar , yok arapta cok buyukte , kulandiklari ozel pilastikten yapilmis penis ,cogu zaman adam ,penisi pantolondan cikartiyo degilmi, cunku o plastic ,tecrube konusuyo , kanmayin , yanlis anlamayin size siyahi arkadaslar kotu demiyorum sadece , siyahi erkekleri fazla tanimadiginz icin bu, buyuk penis fantazisini kuruyosunuz, aslinda hastalik haline geliyor bu, gencleri p*rno hastasi yapiyorlar, cunku dusunun , siz isledikce onlar para kazaniyorlar . demem suki her erkek degisik, kucuk olan arapda var , buyuk olanda , herkez degisikdir, allahi herkez degisik yaratmistir, araplarin daha buyuk diye bise yok bunlar p*rno dunyasinin bir hiylesi, cikin odanizdan dunyayi kesfedin, ingiltereden can ozgur ,allaha emanet olun ey turk gencligi :)

Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Abi yakışıklı olmasından daha koyan bir durum var; senden çok daha çirkin olmaları...

"benimkinin sevgilileri de böyle birşeydi

Eskisi
http://www.halloflords.com/eski.jpg
Yenisi
http://www.halloflords.com/yeni.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...