AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 monoscope said: @Genele : Tut ki sevgilinin eski sevgileri senden kat kat yakışıklı adamlar madem öyle, neden şimdi benim sevgilim ve onların değil? ya benim onlardan bi artım var, yada en az onlar kadar veya onlardan daha iyiyim, demek değil midir, şu yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hesap dökümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ya da kız çirkinleşti asdfasf 0ne said: monoscope said: @Genele : Tut ki sevgilinin eski sevgileri senden kat kat yakışıklı adamlar madem öyle, neden şimdi benim sevgilim ve onların değil? ya benim onlardan bi artım var, yada en az onlar kadar veya onlardan daha iyiyim, demek değil midir, şu yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sonrasinda karsilasip muhatap olucaksan karsindaki insanin geçmisiyle bilmek ona göre davranmak lazim. Bir de ciddiysen geçmisi çok takmasan da bi genelev geçmisi varsa bilmek ona göre davranmak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 cocuk kızı bırakmıs, kızda umudunu kaybetmiş, bende daha tırt cirkin bi cocukla sevgili olurum artık napıyım demiş, o yüzden senın sevgilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 rebound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 stepne daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 olm matematikte fizikte merak edecek onca şey varken niye böyle saçma sapan şeyleri merak ediyorsunuz? sevgili is sevgili matematik is matematik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Memikler emiklenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ardeth said: olm matematikte fizikte pastacılıkta merak edecek onca şey varken niye böyle saçma sapan şeyleri merak ediyorsunuz? sevgili is sevgili matematik is matematik fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Zenci yoksa öncesinde problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 deadwoll said: Ardeth said: olm matematikte fizikte pastacılıkta merak edecek onca şey varken niye böyle saçma sapan şeyleri merak ediyorsunuz? sevgili is sevgili matematik is matematik fix'd o da olur canım ben kendime göre yazdım herkesin merak edeceği şeyler var. Nihat ergün de onu merak etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Fin said: Zenci yoksa öncesinde problem yok bir de zencili bir konu vardı değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Zenci olayı varsa zaten ufaktan uzamak lazım olay yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bir insanın geçmişi şimdiki haline yansıyacağından dolayı siz de bir insanın şimdiki haliyle muhattap olup ona göre bu insan üzerine bir şeyler kurduğunuza göre... end of the discussion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yav said: bir insanın geçmişi şimdiki haline yansıyacağından dolayı siz de bir insanın şimdiki haliyle muhattap olup ona göre bu insan üzerine bir şeyler kurduğunuza göre... end of the discussion kapatın beyler başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kilitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Livered said: Zenci olayı varsa zaten ufaktan uzamak lazım olay yerinden. işin rengi değişiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 açık zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bu da aklını zenciyle bozmuş türk genci acik ve oz , butun araplarin yaraklari buyuk diye bise yok , bazi araplarin penisleri , daha buyuk bazi beyaz erkeklerden, bazi beyaz erkeklerin penisleride , bazi sihayi erkeklerinkinden daha buyuk , yani insana gore degisiyo, sunun altini da cizeyimki p*rno video izlediginiz bazi videolar sahte , sizi p*rno hastasi yapmaya calisiyorlar arkadaslar , yok arapta cok buyukte , kulandiklari ozel pilastikten yapilmis penis ,cogu zaman adam ,penisi pantolondan cikartiyo degilmi, cunku o plastic ,tecrube konusuyo , kanmayin , yanlis anlamayin size siyahi arkadaslar kotu demiyorum sadece , siyahi erkekleri fazla tanimadiginz icin bu, buyuk penis fantazisini kuruyosunuz, aslinda hastalik haline geliyor bu, gencleri p*rno hastasi yapiyorlar, cunku dusunun , siz isledikce onlar para kazaniyorlar . demem suki her erkek degisik, kucuk olan arapda var , buyuk olanda , herkez degisikdir, allahi herkez degisik yaratmistir, araplarin daha buyuk diye bise yok bunlar p*rno dunyasinin bir hiylesi, cikin odanizdan dunyayi kesfedin, ingiltereden can ozgur ,allaha emanet olun ey turk gencligi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sevgilinin gelmişini geçmişini şey yapmak şeyy eeee kurcalamak iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 monoscope said: @Genele : Tut ki sevgilinin eski sevgileri senden kat kat yakışıklı adamlar Abi yakışıklı olmasından daha koyan bir durum var; senden çok daha çirkin olmaları... "benimkinin sevgilileri de böyle birşeydi Eskisi http://www.halloflords.com/eski.jpg Yenisi http://www.halloflords.com/yeni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar