Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilinin geçmişi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ekşi tartışmış, bizim neyimiz eksik LAN?

Buyrun birkaç entry koyuyorum;

1- "bilirsen unutamazsın" sözünü iliklerine kadar yaşamış adamdır, bilirse harap bitap olacağını bilir, bilmek istemez, ama meraktan kafayı yer mutlu olmak için sorgulamaz, biz türkler duygusalız işte takarız böyle şeylere bu yüzden ağlarız, sızlarız kendi yaşamadığımız şeyler için keşke deriz, severiz çünkü sonuna kadar deliler gibi severiz.

2-sevgilisi tanışma evresinde gerekenleri kendisine zaten dürüstçe anlattığı için sorgulamayan adamdır. her adam bunu merak eder bilmek ister. sen adamın sormasını beklersen, o da ona göre sorgulamaya geçecektir. eğer geçmişle ilgili konuşmak şart mı diyorsan, gelecek açısından hiç bir düşünce beklememek gerekir adam için. geçmiş hiç konuşulmayan bir ilişkide, adam gelecekle ilgili hayatı birleştirme gibi bir plana giriştiği zamanda yine bu konuyu açmayı isteyecektir. o zaman rahatsız olacağı bir şey varsa daha çok kafaya takıp rahatsız olacaktır. ilişkiyi ciddi yaşamayı düşünen her çift, en baştan böyle konuları açmalı ve paylaşmalıdır.

3-sevgilisinin geçmişinin (olması gerektiği gibi) yalnızca ona özel olduğunu ve kurcalamanın ona herhangi bir şey katmayacağını bilen adamdır. karşınızdaki -hoşlandığınız, sevdiğiniz yada aşık olduğunuz- insan o ana kadar olan tecrübelerinin toplamıdır. geçmişte yaşadığı her şey onu sizin sevdiğiniz insan yapmıştır. kendisi paylaşmadığı sürece sorgulamanın bir manası yoktur.

http://beta.eksisozluk.com/sevgilisinin-gecmis-iliskilerini-sorgulamayan-adam--3268294/ara?p=1

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bir tarafın geçmişi olmuyor, tek yönlü bakınca onla çıkmış, bunla yatmış, böyle terketmiş... E karşı taraf da yaşıyor hepsini. Yaşamamışsa da fırsatı olmamıştır daha önce, bu da tamamen kendi problemi.

Önemli olan geçmişin geçmişte kalması. Geçmişten gelenlerin bugünü ya da geleceği bok edemeyecek şekilde bünyeden atılmış olması.
Sosyal ağlarda paylaş

2 numara cok sakat. özelikle kiz tarafi beni mazin degil simdiki halin ilgilendiriyor diyorsa. konuyu hic acmamak daha iyidir. erkek tarafi icin daha üzücü olan kizin erkekten daha cok ilikisi yasamis olmasidir. Bu kafada karsi tarafin iliski sürecinde daha cabuk baska birini bulacagi kanisina varmasina neden olur. Illaki bir zaman dilimde sorulur kac kiz/erkek arkadasin oldu sorusu. Sonuc itibari ile boktan bir konudur kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

2 numara cok sakat. özelikle kiz tarafi beni mazin degil simdiki halin ilgilendiriyor diyorsa. konuyu hic acmamak daha iyidir. erkek tarafi icin daha üzücü olan kizin erkekten daha cok ilikisi yasamis olmasidir. Bu kafada karsi tarafin iliski sürecinde daha cabuk baska birini bulacagi kanisina varmasina neden olur. Illaki bir zaman dilimde sorulur kac kiz/erkek arkadasin oldu sorusu. Sonuc itibari ile boktan bir konudur kanimca.

Şu tam ergen kafası ya, ama türk kızlarında ve özellikle erkeklerinde var yaş farketmeksizin.

Sanki hayatları kesişmeden önce yaşadıklarıyla birbirlerini aldatmış oluyorlar, nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...