Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 En son fako abiye 50 lira borç takıp gitmiştik, 2-3 sene sonra dönüp ödedim falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Cacik said: kadıköy orange da takılırdık biz o zamanlar, staffların bir kısmıda ordaydı genelde. birde lalu vardı o zamanların bug abuser i. lalu zaugnakhaldun nickini bulan adamdı bana ben daha portakalda vitaminken. vay anasını. abi saçma sapan gençlik anılarına gidiyoruz da, bm'i fako abiyle açıp bilgisayarların açılmasına yardım ettiğimiz günler var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hiç beklemiyordum yalnız o zamanlardan adam çıkacağını artık burdan, kesin sima olarak birbirimizi tanıyoruzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 2000 - 2002 arası abi benim, 2001 falan gibi galiba bir grup halinde Orange'a geçmiştik orası açılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kesin görmüşüzdür zaten. ortaokul zamanında, daha fako abinin koltuğunun arkasına denk gelen kısma bilgisayarlar kurulmamışken alt katın rutubetinde oynamak işkenceydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ömrümden ömür yedi lan o alt kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gitar mitar çalışan bir herif de vardı değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 levent , arkadaşın doğumgünlerinde görüşüyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Raincloud said: Havalar ısınana kadar takılınacak bir şey açın. Blekays pis herif temizle kutunu, dolmuş hep. ilk defa kutum dolmuş lan. sildim aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hala runuo diyolar ya insureli hardcore oyun mu olurmuş gidin t2a açın. aostan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ben hiç bilmiom uo. ögretin ben de oynayayım peşimden 4-5 kişi daha sürüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Halen yüklemedinizmi ? http://uo.com/Client-Download Yükleyin patchlerinizi yapın isteyen enchanded clientlada girebilir ha standart uodan sıkıldıysanız eğlenceli oda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ADAM MÜŞTERİLERİ ÇALIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 cantuğ'un editor olduğunu bilip kimsenin bozmaması ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dövüşsünler sequoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Wou 17 açılıyormuş ona mı başlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 wou ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 espri yaptı sanırım, açılma gibi bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 açılsa ben bilirim zatende , ondan şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 t2a olursa bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 NEyse isteyen girebilir : uo.cabukvpn.com,2593 ;) Şuan Nemesisi ikna sürecindeyim ozamana kadar takılın falan RP mipi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Özel mesajla oyunu indirebileceğimiz bir adres varsa indirip bekleyelim , açılınca uğraşmayalım diyenler oldu, http://largedownloads.ea.com/pub/uo/setup-1.46.0.3.exe adresinden indirebilirsiniz, sunucuda kullanılacak 6.0.1.10 sürümüdür, herhangi bir update yapmayınız yüklemeden sonra. http://www.runuo.com/files/razor/Razor_Latest.exe den razoru indirebilirsiniz , bilmeyenler için tuşlara macro atama , ve birçok oyun özelliğini kolaylıkla kullanmanıza yaran bir tooldur, razor üzerinden sunucu ip si ve portu yazarak , login olabilirsiniz, şiddetle tavsiye edilir. Not: Razor .Net Framework gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o baya eski version değilmi ? çok update i var onun http://uo.com/Client-Download Burası daha uygun gibi... Ha yok yeni clientla çalışmıosa server ayrı konu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Sunucuda kullanılan versiyon o, 6.0.1.10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 açta oynayalım hacı 2 tur atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar