Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 cacık fakir misin ver parasını aç serverı patiye hibe et işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 cacik dot'un 2 ay uptime süresi vardı bir ara pingu'ya danış sen bi istersen suanda 220 player var lag spike sorunu yaşamıyorum sanırım paticik üyesi olup uo tecrübesi en yüksek kişilerden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yoo paticik uyesi olup dotun en iyi oyuncusuda uonun agasida benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sequoyah la konuştum , destek olacak. Açarsak kaç kişi oynar , parmak kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 serverın ismi seq-uo olur.adam kendini editler dolaşır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 red sdfşsadjfadf isim kesinlikle seq-uo olmalı. bitişik de olabilir. uo oynamayı bilmiyorum ama yardım edilirse oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hiç oynamadıysan bu saatten sonra başlamak sıkıcı gelebilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cacik said: Sequoyah la konuştum , destek olacak. Açarsak kaç kişi oynar , parmak kaldırsın adam bile getiririm. server'ı açıp 1 ay sonra host patladı diyecekseniz, 2 ay sonra editler dolaşacaksa ortada fena söverim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Saeros said: hiç oynamadıysan bu saatten sonra başlamak sıkıcı gelebilir ya muhabbet oynatır bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Öyle birşey olmaz, ilk kez sunucu açmıyorum , şimdiye kadar editle alakalı bi sorunum olmadı, zaten oyuniçi tek yetkili ben oldum şimdiye kadarki sunucularda , gene öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Serverın adı SeqUO beyler burası artık kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cacik said: Öyle birşey olmaz, ilk kez sunucu açmıyorum , şimdiye kadar editle alakalı bi sorunum olmadı, bi yazabilir misin rica etsem önceden açtıklarını bi de nickini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 önceki sayfada var adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulaşabilirseniz nemesis'e ulaşın. sphere konusunda elanrealms aşmıştı son dönemlerinde scriptleri paylaşır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 orda ben oynamadım da sordum millete ilgilenmemişsin hiç sunucuyla ondan kapanmış asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ama ben herhalükarda dark venue klon run-uo isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sequo sponsor olacaksa cacıka ihtiyacımız yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 parmak kaldırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UODeLisi31 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 KURUN ŞU UO SUNUCUSUNU ARTIK 25 ADET ARKADŞAIM UO SUZLUKTAN DELİRDİK ÇILGINLAR GİBİ UO OYNAMAMIZ LAZIM dRAGON KESİP PVP YAPMAMIZ LAZIM YETTTTTTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Pati uo olarak açılırsa oynanır arada. Karda kışta ekmek çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Pati uo açılırsa role player arkadaşlarımızla destek veririz.Gerçi şuanda açık bir sunucuya söz vermiştik adamlar epey de iyi niyetliydi fakat benim yoğunluk dönemim nedeniyle ayak bile basamadık :/ ama veririz destek iki sunucuya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 razorumu kurdum bekliyorum diyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Katılım olacaksa ben destek vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 katılım olup olamayacağını açmadan bilemezsiniz ki ama öyle birşey var :D hem en az 10 kişi yazdı buraya katılırım diye şuana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar