Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiuo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cacik dot'un 2 ay uptime süresi vardı bir ara pingu'ya danış sen bi istersen suanda 220 player var lag spike sorunu yaşamıyorum sanırım paticik üyesi olup uo tecrübesi en yüksek kişilerden biridir
Mesaj tarihi:
Cacik said:

Sequoyah la konuştum , destek olacak.

Açarsak kaç kişi oynar , parmak kaldırsın

adam bile getiririm.

server'ı açıp 1 ay sonra host patladı diyecekseniz, 2 ay sonra editler dolaşacaksa ortada fena söverim ama
Mesaj tarihi:
Öyle birşey olmaz, ilk kez sunucu açmıyorum , şimdiye kadar editle alakalı bi sorunum olmadı, zaten oyuniçi tek yetkili ben oldum şimdiye kadarki sunucularda , gene öyle olur
Mesaj tarihi:
Cacik said:

Öyle birşey olmaz, ilk kez sunucu açmıyorum , şimdiye kadar editle alakalı bi sorunum olmadı,

bi yazabilir misin rica etsem önceden açtıklarını bi de nickini
Mesaj tarihi:
KURUN ŞU UO SUNUCUSUNU ARTIK 25 ADET ARKADŞAIM UO SUZLUKTAN DELİRDİK ÇILGINLAR GİBİ UO OYNAMAMIZ LAZIM dRAGON KESİP PVP YAPMAMIZ LAZIM YETTTTTTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİ
Mesaj tarihi:
Pati uo açılırsa role player arkadaşlarımızla destek veririz.Gerçi şuanda açık bir sunucuya söz vermiştik adamlar epey de iyi niyetliydi fakat benim yoğunluk dönemim nedeniyle ayak bile basamadık :/ ama veririz destek iki sunucuya da
Mesaj tarihi:
katılım olup olamayacağını açmadan bilemezsiniz ki ama öyle birşey var :D hem en az 10 kişi yazdı buraya katılırım diye şuana kadar :D
  • Yeni Oluştur...