wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Uo nun ölmüş olduğunu kabul ediyorum ama, bence Pati UO geri gelmeli RunUO haliyle gelmeli ve devam ettirilmeli, oyuncu sayısının az olması bence çok da önemli değil, tamam 1-2 kişi kalması gerçekten kötü ama şu an açılacak olsa server arayan insanların hepsi gene atlardı patiUO ya. Açıkçası insanlar reklamını da yaparsa forum dışı bile insan gelir, yeniden yürütülebilir diye düşünüyorum, olay şu ki UO gibi bir oyun daha bence yok, serverın can çekiştiği anlarda bile ben oynamıştım 1-2 kişi kalınan durumlarda bile oynamıştım o haliyle bile zevkliydi. Bazı arkadaşların söylediği gibi content değişimi çok önemli serverlarda, oyuncu sayısını ayakta tutan o bence. Neyse sonuç olarak demek istediğim bence pati UO geri gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 runuo-sphere dalaşı başlar direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 çok güzeldi valla. 5 kişi olmasına rağmen deli eğlenirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Haftada 1 saat falan oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 runuo istiyorsanız yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 çok güzel bir yerde arsam kuruluydu. millet kullanamazdı o alanı. ben de kullanmazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UODeLisi31 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 PATİCİK UO GERİ GELSİN BEN VE 25 ADET ARKADŞAIM DELİ GİBİ UO OYNAMAK İSTİYORUZ AMA PATİCİK UO GİBİSİ YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hangi pati uodan söz ediyoruz olympus mu(athena felanın oldu wolfpackle kurdugumuz takribi 2 saatte bir coken server mı) paticik uo mu (gawainle kurdugumuz gawainin sonra bizi atıp serverı ele gecirdigi ve biz gidince serverın bosaldısı mı) yoksa pagan mı (razorjimmyle kurdugumuz once pati ustundeyken sonra karakedi inatla hiç bisi yapmayınca nebulaya gectiğimiz) bunnar sırf benim staff oldugum 3 tanesi herlade 1 2 tane daha vardır inanın sylveria mı ne vardı mesela aklıam gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 paticik uo, sana ne yaptılar bilmiyorum bir fikrim yok bizim tek istediğimiz serverın geri gelmesi, dramatize etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Adam akıllı kapanan server yok ki zaten hep drama hep drama. şimdi bir server açılsa 1 sene adam akıllı devam etse yine başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 runuo istiyoruz cacik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 wraine said: paticik uo, sana ne yaptılar bilmiyorum bir fikrim yok bizim tek istediğimiz serverın geri gelmesi, dramatize etmeye gerek yok. abi bana bişi yapmadılar hangisinden söz ediyosun diyorum paticikte 50 tane uo serveri açıldı hatta en sonuncusu 1 sene felan oldu sanırsam açılalı ve kapanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2007 haziranda açılmıştı sanırım, Paticik uo ismiyle açıldı direk sitede reklamları verildi öyle işte daha nasıl açıklayayım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi adam dramatize etmekle suçlamış direk oyunun gazıyla aslşfdksadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kimseyi suçlamadım öyle bir niyetim yok niyetim pati uo serverının geri gelmesini sağlamak kötü bir amaç değil bence o kadar da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hazır olarak northwind var elimde , isterseniz bi host bulabilirsek açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 champ falan yapıyoduk ya en son baya keyifli oluyordu.aksiyonda dönüyordu.aslında patinin bi tane hiç kapanmayan uo serverı olsa eminim dönem dönem yogulaşır sonra sinek avlar.sonra tekrar girilir falan bi tane açın dursun köşede sdfs.sonuçta maks 50 kişi oynar ya da oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 valla ben de nedendir bilinmez son 1 aydır uo aşeriyorum,acılcaksa sphere acılsın runuoyla ugrasamam,an maniyle adam keselim yeter lkşsadşls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 cacik güzele benziyor, host nasıl bulabiliriz gereksinimler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dedicated kiralamak gerekiyor , yada sağlam bir vds , biraz masraflı oluyor o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 cacik istersen bi pingu ile konus bildigim kadarı ile 50 liralık makina ile 150 player'a kadar lagsız oynatıyolardı bi kaç config ile halletmişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 config problem değil , sağlam bi firma olmaz ise vds lerde abuk subuk gün içi restartları oluyor makina paylaşımlı olduğu için , sıkıntı yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 daha önceden nasıl yapılıyordu? server açıkken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar