Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Project Shield

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
işte bi 10-15 yıla kutu xboxlar kutu ps'ler falan kalmayacak hepsi bu kadar küçülüp, tvye istediğin zaman bağlanabilecek. güzel proje gayet.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eeh aldim ebayden :D

xda dan arastirdim biraz karar verdim.

ev icinde ortak wifi den stream yapiliyor, xda nin gosterdigi bazi programlarla nvidia 600 serisi (min) olmadan stream yapiyorsun pc oyunlarini, (3dsxl den sonra yataktan el konsolu olayina fena sardim), emulatorlerle ds, psp, sony ps1-ps2 vs ne varsa iste pc de hespini streamliyorsun veya kendi uzerinden oynuyorsun, mis gibi browseri var, 1080p streamle tv ye veriyorsun goruntuyu, android oyunlari vs side var, full android zaten istedigin programi cek kur, daha ne yapabilir ki extra..

en kotu dursun kenarda elbet anlik ise yariyorlar.
Mesaj tarihi:
planescape, baldurs gate serisi, icewind dale serileri, scumm ile yapilan tum oyunlar android de oynanabiliyor fyi.. hani cep telefonu ilede takiliyorsunuz..

onumuzdeki hafta elimde olur shield hepsini deneyip yazarim inceden bir review
Mesaj tarihi:
geldi shield.

bu neymis boyle.. baya iri bayagi agir, bayagi kaliteli tutusu vs olan bir nesne. 3ds xl den sonra uretim kalitesi, ekran , kullanilan malzeme olarak bir 30 kat ileri gittim. psp den de cok daha iyi ancak bayagi buyuk bir alet.

bugun sunu kurcaliyim yarin yazarim gene.
Mesaj tarihi:
razer onza biliyorsaniz eger onun gibi alet ve malzemesi.

gorunum niye dandik geldi sana onu bilemedim.

pc acik olmali ve ayni wifi de olmalisin. ancak bunu almamin ana amaci emulator destegi. tek bir alette nerdeyse her turlu oyun patformunu bir sekilde oynatabilmesi.
Mesaj tarihi:
ayni wifi da olman gerekmiyor(mus).. splashtop diye bir program ile pc den stream yapip bununla internet olan bir yerden erisip oyunu veya neyi istiyorsan yapiyorsun.

path of exile oynuyorum su an..

ancak poe de kullandigim tuslari bunun padine aktarmam gerekiyor. ayrica mouse ile oynamak gibi degil tabiiki ancak istersen windows 8 moda geciyor ekrana dokunarak ilerliyorsun vs. bunu herhangi bir android cihazla yapabilirsiniz tabii..

muhim olan android ve splashtop.. android cihazin gucude onemli tabii.
Mesaj tarihi:
ne guclu aletmis.

ayni anda psp de final fantasy 7 oynarken diger taraftan playstation da chrono cross oynayip bir anda android tegra 4 oyununa gecebiliyorsun. tek tusla tik tik. dahada kaldirir cok rahat gorunuyor.

fazla guclu.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mother 3 de icim cizladi, gece 2 ye kadar oynadim, sonra netten baktim mother 2 ile baslayin demisler ona dondum.

mother 3 spo

anne (esim) olunce uzuldum lan resmen. nbelki ilerde geri gelir bi sekilde.. once mother 2 bitsin helede. spo vermeyin pls

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mihiihi..

paper mario (dreamcast) , Xenoblade Chronicles (wii) oynamak..

bu alet oyucuyum diyenin almasi gereken bir sey.

pc den stream tabii bunlar. ama elde oynamak bambaska.
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...