knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Blizzard buna diablo çıkarsın. TV spotu olarak da otobüste giderken 1500 dps manticore bulan adamın halini hazırlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=siMPr3uG-fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 işte bi 10-15 yıla kutu xboxlar kutu ps'ler falan kalmayacak hepsi bu kadar küçülüp, tvye istediğin zaman bağlanabilecek. güzel proje gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 güzelde 300 usd pahalı bu alet max 200 olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 3ds xl den sonra bu ilgimi cekti.. Gba dan dse, psone dan mAme ye bir cok emulatoru mevcut.. Ayrica pc den stream var.. Bulabilirsem bi bakiyim suna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Usa canada only atm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 eeh aldim ebayden :D xda dan arastirdim biraz karar verdim. ev icinde ortak wifi den stream yapiliyor, xda nin gosterdigi bazi programlarla nvidia 600 serisi (min) olmadan stream yapiyorsun pc oyunlarini, (3dsxl den sonra yataktan el konsolu olayina fena sardim), emulatorlerle ds, psp, sony ps1-ps2 vs ne varsa iste pc de hespini streamliyorsun veya kendi uzerinden oynuyorsun, mis gibi browseri var, 1080p streamle tv ye veriyorsun goruntuyu, android oyunlari vs side var, full android zaten istedigin programi cek kur, daha ne yapabilir ki extra.. en kotu dursun kenarda elbet anlik ise yariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 planescape, baldurs gate serisi, icewind dale serileri, scumm ile yapilan tum oyunlar android de oynanabiliyor fyi.. hani cep telefonu ilede takiliyorsunuz.. onumuzdeki hafta elimde olur shield hepsini deneyip yazarim inceden bir review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Scumm destekliyor mu infinity oyunlarını? GemRB var benim bildiğim şimdilik http://gemrb.sourceforge.net/wiki/doku.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Scummvm baska bir extra demek istedim :) Ds Gba Gbc N64 Ngc Ps1 Mame Scumm oyunlari Gemrp Amiga C64 Snes Uzayip gidiyor arti pc stream tabiiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ha birde ps2 gibi pc gucu isteyen emulatorude pcde calistirip stream ediyorsun gene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bu ne yow zeliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 geldi shield. bu neymis boyle.. baya iri bayagi agir, bayagi kaliteli tutusu vs olan bir nesne. 3ds xl den sonra uretim kalitesi, ekran , kullanilan malzeme olarak bir 30 kat ileri gittim. psp den de cok daha iyi ancak bayagi buyuk bir alet. bugun sunu kurcaliyim yarin yazarim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pc oyunlarını oynamak için pcnin açık olması mı lazım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 baya dandik görünüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 razer onza biliyorsaniz eger onun gibi alet ve malzemesi. gorunum niye dandik geldi sana onu bilemedim. pc acik olmali ve ayni wifi de olmalisin. ancak bunu almamin ana amaci emulator destegi. tek bir alette nerdeyse her turlu oyun patformunu bir sekilde oynatabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ayni wifi da olman gerekmiyor(mus).. splashtop diye bir program ile pc den stream yapip bununla internet olan bir yerden erisip oyunu veya neyi istiyorsan yapiyorsun. path of exile oynuyorum su an.. ancak poe de kullandigim tuslari bunun padine aktarmam gerekiyor. ayrica mouse ile oynamak gibi degil tabiiki ancak istersen windows 8 moda geciyor ekrana dokunarak ilerliyorsun vs. bunu herhangi bir android cihazla yapabilirsiniz tabii.. muhim olan android ve splashtop.. android cihazin gucude onemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 heh alet supermis ama mobilite tartisilir. cokda onemlid egil evde ofisde oynarim zaten. psx den ff9, grandia, chrono cross ne guzel grafikleri alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ne guclu aletmis. ayni anda psp de final fantasy 7 oynarken diger taraftan playstation da chrono cross oynayip bir anda android tegra 4 oyununa gecebiliyorsun. tek tusla tik tik. dahada kaldirir cok rahat gorunuyor. fazla guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 okami ne kadar iyiymis. arti shadow of colossus ve mother 3. 3 une birden basladim. seviyorum bu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mother 3 de icim cizladi, gece 2 ye kadar oynadim, sonra netten baktim mother 2 ile baslayin demisler ona dondum. mother 3 spo anne (esim) olunce uzuldum lan resmen. nbelki ilerde geri gelir bi sekilde.. once mother 2 bitsin helede. spo vermeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 mihiihi.. paper mario (dreamcast) , Xenoblade Chronicles (wii) oynamak.. bu alet oyucuyum diyenin almasi gereken bir sey. pc den stream tabii bunlar. ama elde oynamak bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Portal 2 ve half life 2 geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar