Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Arınç'ın yeğeni

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Akito said:

akp seçmenine ot bok demek seni bir yere götürmeyecek kuddusi (akp seçmeni değilim)

işçi partisinin aydın seçmenleri böyle insanlar için alçalmamalı adfgasdfa.

turk solunun buyuk kisminin en guzel yaptigi seylerden biridir bu

zaten kendi iclerinde bile tutunamayan adamlar. binbir parcaya bolunuyorlar.

zamaninin dindar aydinlarini tu kaka diye sag kesime iteleyenler simdi halka laf ediyor. yasadigi ulkenin kulturunu, inanclarini gormezden gelerek oy bekliyorlar vermezsen cahilsin, boksun pusursun.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisizlige lafim yok ama arastirmadan laf sokmaya kalkisacak kadar cehalet cidden bayiyor be.

araya mesajlar girmis fistanaydi mesajim

cemil meric, nezihe araz, nurettin topcu kimmis bu insanlar onlari bir arastirin eger o kisilerin hem dindar hem de aydin insanlar olduklarini dusunmuyorsaniz laf sokmak icin ugrasmaya devam edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

cevabı çok basit...başa gelen iktidar akepenin yediği tüm haltların muhasebesini yapacak...öncelikle suriyeye sınırlarımızdan saldırttığımız teröristleri kulaklarından tutup geldikleri yerlere postalayacak. sonra suriye devletinden adam gibi özür dileyecek. aynı şekilde ırak hükümetinden özür dileyecek, adamların toprak bütünlüğüne akepe zamanında yapılan saygısızlıktan, bölgesel kürt hükümetini muhatap kabul edip ırak hükümetinden habersiz anlaşmalar imzalandığı için. bu anlaşmaların hepsini iptal edecek başa geçen hükümet. malatya'ya yerleştirilen iran'ı izleyen radarları geldiği yere postalayarak iran'a "yaptığınız eleştirilerin çoğunda haklıydınız,bundan sonra ekonomik ilişkilerimizi daha ileri nasıl götürürüz,oturup bunu konuşalım" diyecek.
rusya ve çin'le ikili,üçlü anlaşmalar yapacak.
orta asya türk devletleri ile dondurulan ya da adamların dondurduğu ilişkileri yeniden canlandırmak için tüm çabalar harcanacak. ve tabi ki akepeden daha başarılı olunacak bu çabalar sonucunda.
abd ile oturulup açık açık konuşulacak. süper güçsün müper güçsün ama bizim iç işlerimize daha fazla müdahale etmene izin vermeyeceğiz. şu fetoyu da ya vatandaşlığına geçir ya da bize ver. ama her iki durumda da bu fetonun ağlama sorununa çare bulun lütfen çünkü bundan sonra daha fazla ağlayacak, onun cemaatinin tüm mal varlığına el koyuyoruz diyecek.

daha yazarım gözüm. bu yazdıklarım kafama göre bir iktidardan beklentilerim tabii ki. sen peşin peşin akepeden daha iyisi gelmeyecek diyorsun (acaip saçma, acaip ötesi kabullenmiş bir tavır)...ben de bu adamlar gitsin, yerine gelecek her iktidar bunlardan daha yi olur diyorum. ve hele bir gün, belki, benim kafama göre birileri gelirse aha yapacakları şeylkeri yazdım yukarıya...

Bak burada kurguladığın bu fantezi edebiyatının gerçek dünya ile uzaktan yakından alakası yok.

İnsanların oy verecekleri tek parti onlara istikrarı sağlayacak olan partidir. Kimse kalkıp İran'ın yerini bile sorgulamaz. Irak'taki Maliki Hükümeti'nin neden Türkiye'ye ayar olduğuyla ilgilenmez. Malatya'ya yerleştirilen radarlar kimse için bir kaygı unsuru değildir. Beşar Esad'ın ne zaman Rusya'ya sürgüne gideceği veya öldürüleceği kimsede kaygı uyandırmaz. Bu yüzden iktidar bu konularda dilediğini yapar ve seçmen ona oyunu verir. Ta ki istikrar bozulana ve bir alternatif ortaya çıkana kadar.

Bu alternatif CHP olmayacak. Gelecek seçimde CHP'nin iktidar olmayacağını bilmek, yarın güneşin doğudan doğacağını bilmekle aynı değerde bir bilgidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın obur gun suriye topraklarını sınırlarımız icine katmak icin mevzilerde siper alan bu vatanın cocukları piç mi olsun ? sorarım size, düşünün aynı safta namaz kıldıgınız adam anası babası belli olmayan bir ilişkinin ürünü bir piç mi olsun ? malesef güzel kardeşlerim türk milleti bunu kaldırmaz
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

falan filan falan filan

değerli kardeşim...konu belli iken yazdığın şeyler yukarıda. oy kullanmadığın için aferin beklemişsin, ben dahil birkaç kişi de yanlış yaptığını düşündüğümüzü söyledik. ısrarla kabul etmedin, mevzuyu uzatuyorsun. uzatılacak bir şey yok. sen inanmıyor olabilirsin ama şu an ki iktidar cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en kötü iktidarı. suriye'ye elimizi kolumuzu sallayarak gidip geliyorken artık g.t istiyor suriyeye gitmek bir türk için. sebebi bu iktidar. iran ile çok güzel ticaret yapıyorken artık durma noktasına geldi ticaret. nedeni bu iktidar. ırak ile her konuda uyumlu çalışıyorduk,başta inşaat firmalarımız canavar gibi işler alıyorlardı. aha o da bitti. türk cumhuriyetleri ile aramızı aha bu iktidar bozdu, başta feto okullarına verdikleri destek yüzünden. ab ile zaten durum ortada...iki ileri,bir geri...şimdi bunlar bu kadar gerçekken,"abi yok,nasıl olsa chp iktidara gelmeyecek,benim oy verebileceğim partide yok,zaten başka parti iktidara gelse daha iyi bir şey de yapamayacak, o yüzden ben oy vermiyorum,akepe kalsın" kafası bana uymuyor.
budur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/8/129101624383256596.jpg
abi boşverin dinciyi falan bi şeyler yazdım okuyun

siyasi görüşlerini, çıkarlarını bir kenara iten bir grup insanın düzgün bir lidere sahip olarak temel amacı yozlaşmayı, bozulmuşluğu engellemek, kurumların durumunu ve yasaları düzeltmek olan uç olmaktan sakınan kadrolaşma karşıtı bir parti kurması.
hareketler ülkenin çıkarına göre yapıldığı sürece ne olduğunun pek önem yok. gözetilen tek şey ülkenin, halkın çıkarı olduğu sürece daima iyiye gidilir.
ama mümkün değil tabii bunlar asdf. insan yok, öyle insana parasal desteği ülkesini sevdiği için sağlayacak işadamı yok (siyasete kendi çıkarları için karışıyorlar bilindiği üzere)

çoğu kısmından emin değilim yalnız siyasi görüşten, kişisel çıkarlardan vazgeçme olayı önemli, başka partilere dağılmış akıllı-milletini düşünen insanlar toplandıkça gerisi gelir zaten.

başka türlü kurtulamayız gibi geliyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

belli ki dindar bir aydınımızsın. sağa da iteklemişiz seni memleketin solcuları olaraktan. ne olur biz ettik,sen etme! bizi ışığınla aydınlat.

6 yasimdan beri ateistim ne dindari. en son lisede solcuydum simdi agir kapitalistim zerre seyimde degil halklarin kardesligi ve esitlik.

burada ulke kurtarip bir asagida "8 saat durmadan indirip kaldiriyor" gazete manseti kalitesinde konu acan birisiyle zaten ciddi bir tartismaya girmeye niyetim yok. cevabim fistanaydi araya myshkinde girince aklima gelen isimleri yazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

genel olarak güzel şeyler ifade etmişsin. beyin kıvrımlarına sağlık aykido. zor ama imkansız değil.

abi o zaman hayatını başarılı olmayacak bir partinin propagandasına harcayacağına çözüme yönelik çalış bence. bira ısmarlarım. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

6 yasimdan beri ateistim ne dindari. en son lisede solcuydum simdi agir kapitalistim zerre seyimde degil halklarin kardesligi ve esitlik.

burada ulke kurtarip bir asagida "8 saat durmadan indirip kaldiriyor" gazete manseti kalitesinde konu acan birisiyle zaten ciddi bir tartismaya girmeye niyetim yok. cevabim fistanaydi araya myshkinde girince aklima gelen isimleri yazdim.

olm tamam işte. ağır kapitalistin dini imanı kapitaldir. daha ne kadar dindar olacaksın? dinin imanın para artık senin.

ben burada ülke kurtarmıyorum, ülke kurtardığım yerler başka. burada genç arkadaşlara bir şeyler anlatıyorum, sağolsun onlardan da bir şeyler öğreniyorum. arada tabi ki doğru bildiğim şeyleri paylaşıyorum. sen o kadar aydın dindar bir kişiliksin ki şu başlıktan rahatsız olmuşsun.

8 saat durmadan indirip kaldıran kimseyi tanımadım ama senin belli ki bu konularda dimağın dolu. insanlar eğlenmeyi de bilecek, düşünmeyi de. ama <> diyen bir adamın benim gibi bir adamı ve hem de şu yukarıdaki tarzla yargılama şansı yoktur. manası da yoktur zaten bunun...muhatap kabul edip tartışıyorum, karşılığında efendi gibi tartışabiliyorsan tartış, tartışamıyorsan da peşin peşin,"kardeşim ben ağır kapitalistim, akepe iktidarı gibi bir iktidar benim gibi adamlar için bulunmaz nimet, bu ülkenin rejimi, kültürel yapısının anasının bellenmesi, insanların dejenerasyonu zerre umrumda değil; ben cebime girene bakarım. kazayla senin gibi adamların düşünceleri iktidara gelirse çok kötü olur lan" de...canımı ye...
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

KuddusiMavra said:

genel olarak güzel şeyler ifade etmişsin. beyin kıvrımlarına sağlık aykido. zor ama imkansız değil.

abi o zaman hayatını başarılı olmayacak bir partinin propagandasına harcayacağına çözüme yönelik çalış bence. bira ısmarlarım. :)-D

ama gözüm, ben ütopya ile hayal ve hayal ile gerçek arasındaki farkı defalarca görmüş,geçirmiş,öğrenmiş birisiyim.
benim desteklediğim parti genel olarak düşüncelerimi temsil ediyor. öyleyse benim açımdan devam...
birayı ben ısmarlayayım sana, ayıp ediyon :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...