LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Abi fotolar çok iyi ya HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 durun! yeni panorama görsel geliyor! dünya buna hazır olmayabilir! Lanet olsun ki bugün tepeden panorama çekicek kadar akıllı değildim!!! Yarına umarım. yalnız makinein bi gün çektiği ile ertesi gün çektiği birbirini tutmuyor sdfsdf renkleri nasıl kontrol edeceğimi öğrenemedim henüz. alında pfff evde olsam buna güzel bi processing code da yazardık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benim telefonda bi ara böle çekiodu, sonra bozuldu alet ekranı falan gitti ya. samsung ince bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Baku in LSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kocaman koymussun iyice basim dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 küçültürüm bro.. dert etme. buraya küçük küçük koyarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 iste bunlarin hepsi cakra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 la fotoşop desteklesem mi acaba arada? laptopın minicik ekranı var. ne yaptığımı dahi göremiyorum aslında. fotoşop da random gelişiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 albüm kapağı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 CRT almayın baküye gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 dasaaa kedi high res istiyorum. LÜT FEN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 tamma olm. high res ne kadar hig bilmiyorum ama yollarım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 son foto çog iyiymiş, masa üstü yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 o_o O_O o kadar iyi mi lan cidden? dalga geçmeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 internete yaysak kızlar direk üstüne atlar o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben deviantta satışa koydum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Noyan bu topiğe girdikten sonra ketamini kesmiş sen bekliyormuş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bugün güzeldi abi haberler. gittik açılmamış yeri açtırdık sdf. oturduk öle. sadece temizlik elemanları vardı. zorla içkimiz de getirttik. oturup kar yağışını izledik işte. şu renklere bakmaktan algınızı sıçacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 adam coştu önünü alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dasaaa said: bugün güzeldi abi haberler. gittik açılmamış yeri açtırdık sdf. oturduk öle. sadece temizlik elemanları vardı. zorla içkimiz de getirttik. oturup kar yağışını izledik işte. şu renklere bakmaktan algınızı sıçacağım adam 1 demet parayla önce tokatladım sonra patpatpatpat 20likleri yağdırdım mekanı açtırdım demiş yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Go dasaaa go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GodBlessStoya said: adam 1 demet parayla önce tokatladım sonra patpatpatpat 20likleri yağdırdım mekanı açtırdım demiş yaaa LOL eğlendik işte abi biraz :P mekan güzel ama. 360 derece manzara görüyorsun. yav said: adam coştu önünü alamıyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 cok guzeller lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 böyle devam edersen sergi açarsın baküde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 nariman safi sanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar