Half_orc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bundan güzel köpeğiniz warsa koyun resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yanı köpegı olan avrsa dedın? cunku sadece yzn war resım yok?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hani nerde?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Neyden?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 en hızlı bnm heh lol[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hmmz dusunmek lazım az..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Zhuaha adam ortalığı karıştırdı yok oldu iyimi :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ahanda köpeği ama çok çirkin http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=4682 [Bu mesaj yevaud tarafından 06 Kasım 2004 08:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Eski köpeğim bu adı efe fazla havlıyor die ayrılmak zorunda kalmıştım. Patilerden ve gerdandan tanıdımda;Bir pitbull a göre ya tipi biraz düzelmiş yada ben yanılıyorum??? [Bu mesaj RedallHoor tarafından 06 Kasım 2004 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: yevaud, 06 Kasım 2004 08:20 tarihinde demiş ki: ahanda köpeği ama çok çirkin http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=4682 [Bu mesaj yevaud tarafından 06 Kasım 2004 08:21 tarihinde değiştirilmiştir] o arkadaş beni yer :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 harbi haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kendinde önce başka bir yeri dikkat çekiyor =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 amerikan staffordshire mı o? ve hangi şehirdesin? :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tanıdım vallahi harbiden efe o auhauha özlemişim hayvanımı yaa[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ... ölü köpektir... [evet,bu yıl içinde 20 defa köpek kovaladı beni...][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 resimin nerede? yoksa köpeğinmi yedi? siamon un resimlerine tıkla ve benim köpeciğime bak. ne dersin?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şekil a... avatarım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Köpegim yok ama hastasıyım sibirya kurdunun Orc lordun köpegine +1[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_orc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 adı şadidir köpeğimin (aldığımızda 2.5 aylıktı adını taci koymuşlardı bende eski kimya hocam şadinin adını koydum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar