Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Xperia Z


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

klasik sony kalitesi akmis gene.

full hd 5 inch ekran
13 mpx hdr kamera
quad core
android 4.1
su gecirmezmis
vs vs

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_5.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_2.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_1.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_11.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_12.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_13.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_14.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss269/netbookc/XB1/Yuga_Pres_15.jpg

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/01/Yuga-images.jpg



sony uretim kalitesi belli...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
dasaaa said:

Does it come with a commitment to OS updates for a couple years? (Seriously)


yok ama güzel alet


Xperia'ların scene en iyilerden abi, Sony çıkmasa da geçilir. Üstelik tüm Xperia'lar donanım olarak çok benziyor, neredeyse tüm romları 2011 ve 2012 Xperia'larda minik sürücü değişiklikleriyle çalışıyor, bu büyük oranda sesten görüntüye kadar kendi teknolojilerini kullanmaları ve romculara destek vermelerinden. Xperia S romunu filan Xperia arc'da çalıştırıyorlar, Cyanogen'ler hepsi için çıkıyor. Güncelleme Android ruhunu benimsemiz insan için dert olmaz, rom işinde genel olarak en iyi Xperia. HTC'nin filan tek başına daha iyi modelleri var ama Xperia'nın olayı topluca ilerlemesi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki sikintisi varmis , quad1,7 islemciler yuzunden fazla isinip pili cabuk bitiyormus.

preview

http://translate.google.ro/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Freview%2Fsony-yuga-c6603.shtml

Eldar Murtazin incelemesi bu adam fena iyidir bilmeyen varsa. nerden buluyorsa cikmamis aletleri bir sekilde edinip inceliyor.

cilgin uzun bir inceleme bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5inch cok guzel bir ekran bence, noteda 5,3 simdi note 2 de 5,5 kullaniyorum, 5 inch tecrubeme gore muthis olacaktir, note 1 deki genislik yuzunden kullanim daha zordu, note2 daha dar ama ekran daha buyuk ve kullanimi cok daha kolay note1den ancak ekranin ustune ulasmak zor, 5 inchde hic bir sikinti kalmaz herhalde... tabii eliniz buyuk olacak normalden :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sony geriden gelmiyor bence. Tipo ve sola giriş ve orta sınıfın en iyi telefonları değil miydiler çıktıklarında? Xperia S Nexus ile SIII arasında bir tarihte çıktığında Nexus'dan iyi değil miydi her açıdan?

Xperia arc bile çıktığında en iyi ses ve görüntü kalitesini veren telefonlardandı ve dual-core'un tamamen anlamsız olduğu o günlerde en hızlı single-core chip'i kullanıyordu. O chip hala 1.6 Ghz'ye overclock edildiğinde sorunsuz ve ısınmadan çalışıyor arc'ın içinde. Denedim, biliyorum.

Xperia'lar her zaman tam gerektiği kalitede oldu. Samsung'un yaptığı o an için gereksiz donanım harcamaları yerine (quad-core) DAC'ları, ekranı (ppi dışında asıl önemli yerlerini ekranın) ve yazılımı parlattılar hep; bu nedenle piyasanın en iyi telefonlarını yapıyorlar bence.

Şu anda Xperia S'den daha uygun telefonlar olduğu doğru ama kendi fiyat diliminde ne Xperia tipo'dan ne de Xperia U'dan uygun telefon var. Galaxy III Mini çıkana kadar Xperia sola'da rakipsiz ki hala hangisin daha iyi olduğu tartışılır.

Ve evet, fanboyum. Ama Samsung fanboylarından daha mantıklı argümanlarım olduğunu düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dandik samsung alacağıma her türlü sonye basarım paramı zaten, kalite akıyor ürünlerinden (monitörüm samsung yalnız dsfs)

öte yandan bu koca ekranlı telefonlara gıcık oluyorum, hiç kullanışlı değil bana göre. herhalde mevcut telefonu parçalanana dek kullanmak zorunda kalıcam bu yüzden (xperia s)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony geriden gelmiyor ama biraz fazla gec cikariyor normal genel ongorulen cikistan. ornegin su anda bu xperia z nerdeyse galaxy s3 ile yarisir (daha iyi ama extreme bir fark yok), 1 sene once cikmis s3 xperia z ile cok rahat yarisir. sikinti burada sanki.

hani xperia z ile su yeniligi sunduk denilebilecek fazla nokta yok, s3 veya benzeri bir top alet ciktiginda en azindan su bu upgrade oldu diyebiliyorlar.

sonynin tek sikintisi bu su aleti bir sene once sunsa bence cok daha fazla gumburtu koparir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok fazla markaya bakmayan bir son kullanıcı olarak kanunin dediği olaya katılıorum eger note 2 misal kulvarında tek basına resmen kullanıcıya tercih imkanı bırakmıo eh durum böle olunca insan aldığı telefonu beyenio çünkü alternatif yok.

htc butterfly felan yalan oldu htc xplus bile gelmedi türkiyeye nexus 4 bile gelmedi hala.

samsung o bakımdan en hızlı markete yayılan marka çok fazla satıs rakamı elde etmelerinin bir nedendi bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ve evet, fanboyum.


evet fanboysun....

cümle otomatik çeviriden dolayı belden kırılmış gerçi
"After a long period when the company was trying to catch-up, today, fully managed Sony, it goes in the right direction and trying to produce interesting devices."

bugün teknoloji ile çat pat ilgilenen kime sorsan "evet abi, adamlar geriden geliyorlar" der yani.

nihayet günceli yakalayacaklar bu model çıktığında. ancak 7sinde tanıtım yapılacak da satışlar ne zaman başlayacak bilmiyorum. mayıs'a satışa başlarız derlerse yine geriden geliyor olacaklardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya acik secik ve net geriden geliyorlar. verdikleri yenilikler 1 sene onceki s3 ve benzeri urunlerle esdegerse nasil geriden gelmiyorlar diyebiliriz ki ?

uretim kalitesi ve alete gosterilen ozen konusunda fersah ilerdeler belki ama teknolojik ve urunun uretilip son kullaniciya gelisi konusunda cok agir isliyorlar sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde abi simdi bana desen note 2 ile sunu gorsen yan yana hangisini alirsin direk bunu alirim. tabii pil omrunu vs bir bilmem gerekir, karsilikli testlerini okumus olmam gerekir, ama ben cikipta sunu mayisda falan goreceksem ohooo...

sikinti bu.. zaten gec cikariyorsun eyvallah super craft ediyorsun ama zaten gec sundugun aleti birde gec ulastiriyorsun piyasaya oldu cicegim yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Tamam abi, high-end'de geriden geliyor. Ama giriş ve orta seviyelerde eper sağlam ve güncel. Xperia U özellikle o dönemde, o fiyata, o teknoloji ile çıkmış tek telefon. Hala rakibi yok. Xperia tipo'da 500TL fiyatıyla rakipsiz. Sola zaten belli, Mini III ile daha yeni yakaladı Samsung.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

z ve zl 650$ civarında satışa sunulacaklarmış. ocak sonu-şubat başı gibi caponyada satışa sunulacakmış galiba.

bekliyoruz.

zl'de ön kamerayı aşağı orta kısma almışlar sanırım tek fark buymuş

valla CES'i bekleyelim ama bunlar mart'tan nisan'dan önce caponya harici çıkartmayacaklar gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...