Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic Park: Half-Life 2 Mod


AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=lTPk4iO47RQ

Filmin hayranları tarafından hazırlanıyormuş, çıkış tarihi belli değil. Blizzard gibi "hazır olduğunda çıkacak" gibi karizmatik takılmışlar şimdilik. :)

Büyük ihtimal bu yıl içinde bitirirler, Jurassic Park'ın 20. yılı onuruna.

Fragmanı izlerken John Williams'ın ana tema şarkısını dinlerken bile ayrı zevk aldım, dilerim bu efsane seri üzerine güzel bir proje üretilemediği yılların boşluğunu kapar bu mod. Çocukluğumuzun köşe taşı filmlerinden biriydi nihayetinde, o dönemin görsel efektlerinde devrim noktasıydı, gişe hasılatı rekorlarını altüst etmişti ve kitleler üzerize etkisi tartışılmazdı.

Bunun Doritos Panço tadında bir cipsini hatırlıyorum ben, ilkokul zamanımdan heheh. Siyah ambalajlı bişeydi, üstünde klasik T-Rex fosil logosu vardı.

Hala bakamasam da, TellTale Games'in adventure oyununa da göz atmak istiyorum, şöyle sağlam bir indirime girse Steam'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

video hayal kırıklığı
dinozorlu deathmatch olmuş veya bundan 10 yıl önceki dinosaur hunting tarzı oyunların yeni grafiklisi... jurassic park ile alakası yok. en basitinden bir triceratops neden kendi halinde giden bir arabaya saldırsın?

telltale'in oyununu oynayın daha gerçekçi.

edit: velociraptorla aynı odada olup oyuncuyu farketmediği sahneyi gördükten sonra pek bir beklentim kalmadı. dinozorlardan anlayan birini projeye dahil ederler umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun dandik zaten, adventure olsun diye 3-5 yere tıklatıyorlar, arada konsolvari dinazorlardan kaçmak için X e bas Y e bas diyor. Onlar dışında oturmuş animasyon jurassic park filmi izliyorsun zaten. Bende o story/film havası için oynanır diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Back to the Future, Jurassic Park, The Walking Dead; aslında hepsinin yapım zamanları çok yakın periyodlara denk geliyor. Jurassic'in daha düşük puanlar almasını, yapımcılardan 2-3 tanesinin Metacritic'te hesap açıp kendi oyunlarını övmelerinin anlaşılmasına bağlıyorum biraz; tepki olarak.

Henüz oynamadım gerçi, ama ne kadar fark edebilir ki...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...