AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lTPk4iO47RQ Filmin hayranları tarafından hazırlanıyormuş, çıkış tarihi belli değil. Blizzard gibi "hazır olduğunda çıkacak" gibi karizmatik takılmışlar şimdilik. :) Büyük ihtimal bu yıl içinde bitirirler, Jurassic Park'ın 20. yılı onuruna. Fragmanı izlerken John Williams'ın ana tema şarkısını dinlerken bile ayrı zevk aldım, dilerim bu efsane seri üzerine güzel bir proje üretilemediği yılların boşluğunu kapar bu mod. Çocukluğumuzun köşe taşı filmlerinden biriydi nihayetinde, o dönemin görsel efektlerinde devrim noktasıydı, gişe hasılatı rekorlarını altüst etmişti ve kitleler üzerize etkisi tartışılmazdı. Bunun Doritos Panço tadında bir cipsini hatırlıyorum ben, ilkokul zamanımdan heheh. Siyah ambalajlı bişeydi, üstünde klasik T-Rex fosil logosu vardı. Hala bakamasam da, TellTale Games'in adventure oyununa da göz atmak istiyorum, şöyle sağlam bir indirime girse Steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çıktıktan 3 hafta sonra greenlightta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 video hayal kırıklığı dinozorlu deathmatch olmuş veya bundan 10 yıl önceki dinosaur hunting tarzı oyunların yeni grafiklisi... jurassic park ile alakası yok. en basitinden bir triceratops neden kendi halinde giden bir arabaya saldırsın? telltale'in oyununu oynayın daha gerçekçi. edit: velociraptorla aynı odada olup oyuncuyu farketmediği sahneyi gördükten sonra pek bir beklentim kalmadı. dinozorlardan anlayan birini projeye dahil ederler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 video ock kotu olmus ya delta force videosu gibi intro olmamıs bide sineamda izlediğim ilk filmdi lan bu yaşlanmışım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Nasılsa Free mod olacakmış indirir bakarız bir bitirsinlerde. Telltale'in oyunu alternatif hikaye ( Şişkonun kaybettiği DNA kutusu ile ilgili gelişen olaylar ) , oynanışı çok basit olmuş ama story için oynamanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 telltale'in şu ana kadar yaptığı en dandik oyun diyolar onları jpına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Oyun dandik zaten, adventure olsun diye 3-5 yere tıklatıyorlar, arada konsolvari dinazorlardan kaçmak için X e bas Y e bas diyor. Onlar dışında oturmuş animasyon jurassic park filmi izliyorsun zaten. Bende o story/film havası için oynanır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 parkı rahat rahat gezme olursa güzel olur olmadı ai kapatır öyle gezeriz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 story için de button mash çekilmezki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Silphatos said: story için de button mash çekilmezki ya walking dead'de çektin, hatta bayılmadın mı olm oyuna.. ha bence de güzel zaten walking dead, ama jurassic park'da illa bir şeyler dandiktir aldığı puanlara bakarsak tırt çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 walking dead de çok yoktu ki, o kadarsa iyi ama sanmıyorum okumuştum bunda sürekli varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Back to the Future, Jurassic Park, The Walking Dead; aslında hepsinin yapım zamanları çok yakın periyodlara denk geliyor. Jurassic'in daha düşük puanlar almasını, yapımcılardan 2-3 tanesinin Metacritic'te hesap açıp kendi oyunlarını övmelerinin anlaşılmasına bağlıyorum biraz; tepki olarak. Henüz oynamadım gerçi, ama ne kadar fark edebilir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.ign.com/articles/2013/01/11/inside-the-jurassic-life-projecthttp://www.ign.com/articles/2013/01/11/inside-the-jurassic-life-project Yapımcı tayfa kısa bir röportaj vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 pauahuah videoya bak kötünün kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar