jeno Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 4 x Chivas Regal 12 yillik 1 litre : 95 TL 1 x Yeni Raki 70 cc : 40 TL 1 x Smirnoff 1 litre : 50 TL 1 x Absolut Votka 1 litre(Yılbaşı özel üretim unique edition) : 55 TL Fiyatlar adet fiyatlaridir. Elimde kalan stoklar surekli guncellenecektir. Toplu alimlarda ekstra %10 indirim yapilir. [email protected] dan ya da buradan mesaj gonderebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fiyatlar iyide..kör olmayalım sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Frostbite said: fiyatlar iyide..kör olmayalım sonra? Önce kekeme sonra sağır en son da topal ediyormuş. Gözler sağlam kalıyor yani hocut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yılbaşı sürümünden arta kalanlar bunlar. Nişantaşı'nda millet ağaçlarda barfix cekiyomuş hiç düşündünüzmü neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 maliyeye, polise falan şikayet edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 maili versem yeterli olur heralde direk sucüstü ayarlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Frostbite said: fiyatlar iyide..kör olmayalım sonra? hepsinin faturası mevcut.başka bir siteden de aynen bu şekilde sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sahte içki espirisine de şu mantıkla yaklaşmak gerekir sanırım;sahte içki işi şebeke işidir.ben henüz taneyle içki üreten ve bunu forumlarda birer ikişer pazarlamaya çalışan bir şebeke duymadım.varsa da öyle gariban şebekelere sevabına yardım edilmeli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 mesele senin farkında olmadan almış olabilme ihtimalin ama dediğin gibi faturayla gayet iyi çözülüyor bu sorun. balon olmanın yarattığı güvensizliğin de etkisi büyük tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Akito said: balon olmanın yarattığı güvensizliğin de etkisi büyük tabii. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 free shopta 70lık rakı normalde ne kadr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Flassh said: free shopta 70lık rakı normalde ne kadr? ben kıbrıstaki free shoptan aldım chivas haricindekileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bu kıbrıstan aldıklarımın faturası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bu da atatürk havalimanından aldığım chivas'ın faturası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ucuz uçak bileti bulunca millet kıbrıs yapıp freeshop yağmalıyor. İşi ticarete döken var az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 faturalar burada.başka sorusu olan olursa mesaj ya da maille ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Bu arada freeshopta rakı daha pahalı Kıbrıs'ta, gideniniz olursa aklınızda olsun marketten alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 teslimatı nasıl yapıyorsun. kargolar içki taşımıyor diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 chivas 60 mi 70 lira oyle biseydi freeshopta her turkiyeye gelirken 1l chivas aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeno Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 imamizer said: teslimatı nasıl yapıyorsun. kargolar içki taşımıyor diye biliyordum. hediyelik cam eşya derseniz kargo taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fakir olunca anca freshoptan aliniyor tabii ben demin gidip tekel bayiine jamesson'umu alip geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fakir olunca jameson iciliyor tabi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Kıbrısta Yeni rakı'nın çifti en son crew'a 20 TL idi. Geçen yaz içimiz dışımız anason olmuştu. Büyük ihtimalle o da aynı civarda bi fiyata almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abiler almayın kıbrısın dükkanlarından. sakat iş. misal, adamlar yurtdışından zamanı geçmek üzere olan peynirleri topluyorlar, burada paketlerini değiştirip satıyorlar. zihniyet bu. Bir kaç kez marketten aldım, votka vs. Hep acayip baş ağrısı yaptı. En iyisi tax freeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar