calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Aceace said: Simitle boyoz ne alaka. Ayrıetten gevrek o gevrek. Ha evet gevrek lan, açmayla karıştırdım. izmircemi geliştirmem lazım :(
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kastamonulu ne anlar kestaneden konusturmayin simdi ya. bursa tabiki
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 DA2019 said: Joker said: bursa'nın mı kestanesi daha meşhur kasmatonu'nun mu? Bir Kastamonulu olarak, şehrimizin ismini düzeltmemeni esefle kınıyorum. :X Ayrıca evet, kestanemiz meşhur, etli ekmeğimiz meşhur(öyle konyanın lahmacundan bozma etli ekmeği gibi diil bizimki), sarımsağımız meşhur, pirincimiz meşhur, çekme helvamız meşhur, simidimiz meşhur. Bir de ayımız meşhur. :) Ama avlaya avlaya ayı kalmadı memlekette. :( neresindensin la sen. ben de diyorum niye ısındım ben bu abazaya sdf
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 direk kuyu kebabınız meşhur. pr çalışmasında ben olsam onu ön plana çıkartırdım. sarımsak ne kadar iyi olabilir allasen. sarımsak işte.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kastamonu simidi kötü ya. ben mi yanlış hatırlıyorum. susamsız az pişmiş yavan değil miydi? simidiniz iyi değil, o kadar şeyiniz var abi simidiniz de olmasın.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 calimero said: Aceace said: Simitle boyoz ne alaka. Ayrıetten gevrek o gevrek. Ha evet gevrek lan, açmayla karıştırdım. izmircemi geliştirmem lazım :( Boyozla açmanın da alakası yok. Simitle gevrek de bambaşka gıdalardır. Gevrek gibi gevrek önce pekmezli suda haşlanır sonra fırınlanır. Simit kolaycı, mayalı, susamlı bi hamurdur. Artık İzmirde de pek çok yerde simit de satılıyor gevrek de. Simit sarayı falan açıldı bisürü.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kastamonunun zengini meşhur değil miydi? ev sahibi olmayan kastomonulu olmaz derler kel simit çok çirkin bişi bu arada
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaaa said: ev sahibi olmayan kastomonulu olmaz derler şu çok doğru. ilk evimi 22 yaşımda edindim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sostizm said: Simitle gevrek de bambaşka gıdalardır. Gevrek gibi gevrek önce pekmezli suda haşlanır sonra fırınlanır. ankara simidi ya bu!! izmir'in her şeyi çakma ya
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Tabi tabi, izmir 2000 yıllık kent, 300 yıllık Ankaradan aşırmış herşeyini.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 düşün işte 2000 sene bişi yapamamışlar beceriksizler. ankara'dan çalmışlar. ama ankaranın çetin ceviz olduğu düşman işgaline uğramadığından belliydi. izmir'e bak bi de. "abi yunan gelmiş aa hoş geldiler!!! buyrun buyrun!"
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 şu yoğurdu samırsaklasak ta mı saklasak samırsaklamasakta mı saklasak Kadar iyi mi gastamonu samırsaağ
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi sarımsaklar irandan, çinden geliyor artık nerenin travestilerini seversin wolas???
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 aaa ne kadar da sapıkça! ne kadar da çirkin!
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 CthuLhu said: DA2019 said: Joker said: bursa'nın mı kestanesi daha meşhur kasmatonu'nun mu? Bir Kastamonulu olarak, şehrimizin ismini düzeltmemeni esefle kınıyorum. :X Ayrıca evet, kestanemiz meşhur, etli ekmeğimiz meşhur(öyle konyanın lahmacundan bozma etli ekmeği gibi diil bizimki), sarımsağımız meşhur, pirincimiz meşhur, çekme helvamız meşhur, simidimiz meşhur. Bir de ayımız meşhur. :) Ama avlaya avlaya ayı kalmadı memlekette. :( neresindensin la sen. ben de diyorum niye ısındım ben bu abazaya sdf Sülale Taşköprü. Amcamın oğulları falan Kastamonu merkezde ama. :)
kek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kestane şekeri var bursada. her bursaya uğradığınızda eşinize dostunuza almak zorundasınız. almazsanız laf yersiniz. bide bursaya gidip iskender de yemediyseniz gene laf atarlar. porsiyonu en son 21tl idi bursada iskenderin.
Öne çıkan mesajlar