unK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya böyle bir marka kurup şirket kurup ülkede gelişip yurtdışına açılabileceğimiz falan bir oyun var mıdır? önerilere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 unK said: ya böyle bir marka kurup şirket kurup ülkede gelişip yurtdışına açılabileceğimiz falan bir oyun var mıdır? önerilere açığım öss -> işletme bölümü (tercihen ingilizce) ondan sonrası kumar biraz ya işsizler ordusuna katılıcan yada bi işletmeyi işleticen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 al http://www.greenheartgames.com/app/game-dev-tycoon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Capitalism II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Borastus said: al http://www.greenheartgames.com/app/game-dev-tycoon/ win 7'de indiremiyoruz herhalde bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 mulgear6 said: unK said: ya böyle bir marka kurup şirket kurup ülkede gelişip yurtdışına açılabileceğimiz falan bir oyun var mıdır? önerilere açığım öss -> işletme bölümü (tercihen ingilizce) ondan sonrası kumar biraz ya işsizler ordusuna katılıcan yada bi işletmeyi işleticen yok mezun oldum ve iş kurdum. oyunda biraz ilerleyip forecast belirliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Capitalism diyecektim, denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Industry Giant diye bi oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lemmings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bone said: win 7'de indiremiyoruz herhalde bunu? yok win8 exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Borastus said: al http://www.greenheartgames.com/app/game-dev-tycoon/ bu game dev story'nin çakması sanırım? sonradan gelen edit: öyleymiş ama gece gece 15 TL'me maloldu bu postun ya. dayanamadım aldım oynuyorum şimdi günlerimi emecek ahdkjahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 transport tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar