Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Adana'da kepçe operatörü İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını, arkadaşını kepçeye bağladığı bıçakla traş ederek gösterdi. Özel bir şirkette 12 yıldır kepçe operatörü olarak görev yapan İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Dağdelen, arkadaşı inşaat ustası Atilla Cebe'yi önce iş makinesinin kepçesine bağladığı köpüklü fırça ile fırçaladı. Daha sonra ise kepçenin diğer ucuna bağladığı bıçakla tıraşa başladı.Bugüne kadar hiç rastlanmayan bir yöntemle arkadaşını tıraş eden kepçe operatörü Dağdelen, kırk yıllık berberlere taş çıkarttı. Dağdelen, yaklaşık 10 dakikada iş makinesiyle yaptığı tıraşı kazasız tamamladı. http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/972739-kepceye-bagladigi-bicakla-tras-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 vidyo yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ıhında vidiyo http://www.haber7.com/video-galeri/25056-kepceye-bagladigi-bicakla-tras-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 haber7 yse olmaz o değil de şimdi izledim videoyu, bildiğin permatikle alıyomuş. Bende ustura falan zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Helal olsun adama tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Selam, -12 yılda kendini geliştirip hangi noktaya vardın? -Kepçenin önüne bağladığım jilet ile sakal traşı yapabiliyorum. -Aferin!!! Bunu haber diye o sayfalara taşıyan geri zekalılara ne demeli! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 balonsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yeni yılın ilk bombası olmaz herifi doğrasa olurdu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Herifin suratı dağıtsa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aahah cidden boomcu onur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Hakkat bomba deyince ben de adamın kafasını falan kesti sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar