Baraka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Merhabalar, 7-8 senedir paticik takipçisiyim. Ortaokul uo takıldığım zamanlardan beri ara sıra gezinirim. Pek forumcu bi herif degilim ama bugün senin ilk yılı bahanesiyle bi yazılayım dedim. Şimdi durum şudur, geçen haziran okulumu bitirdim ve 1 ay kadar önce çalışma hayatına başladım. Bi sergi mekanında çalışıyorum. İşimi seviyorum öyle sosyal bi çevresi var güzel hoş felam. Eee tabi insan hayatında istediği şeyleri elde ettikten sonra doğal olarak hayatında sahip olmadığı şeyleri daha rahat görebilir hale geliyor. 1 ay boyunca iş aramıştım ve benim için çok bunaltıcı bi süreçti, bu süreç içerisinde de bi kız arkadaşım vardı fakat zor günde yanında olmayan sevgili tipi oldugu için ayrılma kararı aldık ve güle güle bitti o ilişki. Sıradan bir gün(1-2 hafta önce) işe gitmek için uyandığımda, okul zamanı beğendigim, bi proje yapmışlığımız olan (farklı bölümden) bir hanım kızımız vardı, (o da ilgilidir böyle sergi mergi müze gezmece.) dedim içimden gelse bi benim bu çalıtığım mekana bi karşılaşsak bi muhabbet dönse falan diye. Ve oldu. Şaka gibi oldu. -Napıyorsun burda, dedi. -Artık burda çalışıyorum, dedim. Hafif naptın ne ettin muhabbeti döndürdük 10dk falan. Sonra -ben sık sık geliyorum buraya, dedi. Telefonlarımızı tekrar alıştık. Sonrasında çalıştığım yere bi daha yolu düşmedi. Bende hep bi gelir ümidi ile sleep modundaydım. Bi taraftan da işe-güce motive olmaya çalışıyordum vsvs.. Şimdi ben geç mi kaldım yoksa zararın neresinden dönülse kardır karşılaştırmasının içinden çıkamadım. Bi wazzup mesajımı atmalıyım 'nerelerdesin gelmedin' şeklinde, ya da facebook'tan mı mesaj atmalıyım ya da atmalıydım? Bi aramalımıydım? Yoksa beklemekle iyimi yaptım? Karam karıştı işin basiti. Şu bulundugum konumda yerimde olsanız siz ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 alakasız soru: sergi mekanı, ne mekanı? ne sergiliyorsunuz? ünlü bi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/406868_442903782422147_1027290767_n.jpg ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya net çok özeniyorum... adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba vay anasını... cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte. yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Nekadar sürdü yolu düşmediği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ara, mesaj at, whatsapp'dan yardır naparsan yap ama iletişim olsun işte ara açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baraka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya net çok özeniyorum... adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba vay anasını... cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte. yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten. Bunu bir dert olarak paylaşmadım aslında. Gencim, yeni mezunum, sevdiğim bir işim var, yavaş yavaş kendi ekonomik düzenimi oturtmaya başlıyorum, ailemle aram iyi hiçbir sağlık problemimiz yok ve keyfim yerinde. Dediğim gibi tek sıkıntım şu anda adam akıllı bir ilişki yaşamak. Çoğu insanın hayatı 4/4 lük tabi ki degil ama herkesin 4/4 lük olan kısa ya da uzun bir dönemi olmuştur. Ben daha o dönemi yaşayamadım ve tam hayatımın bu bölümünde kısa ya da uzun vadeli böyle bir dönem yaşamak istiyorum ve kendimce de bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bu arada hesaplarıma göre 19 Aralık'ta görüşmüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Evet araman lazım: Wassaptan mesaj falan atma. Ara direkt, normal bi muhabbet, sonra araya sıkıştır gözümüz yollarda kaldı xD falan diye sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kızı şöyle bi yokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bence biraz daha bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Baraka said: senko said: olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya net çok özeniyorum... adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba vay anasını... cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte. yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten. Bunu bir dert olarak paylaşmadım aslında. Gencim, yeni mezunum, sevdiğim bir işim var, yavaş yavaş kendi ekonomik düzenimi oturtmaya başlıyorum, ailemle aram iyi hiçbir sağlık problemimiz yok ve keyfim yerinde. Dediğim gibi tek sıkıntım şu anda adam akıllı bir ilişki yaşamak. Çoğu insanın hayatı 4/4 lük tabi ki degil ama herkesin 4/4 lük olan kısa ya da uzun bir dönemi olmuştur. Ben daha o dönemi yaşayamadım ve tam hayatımın bu bölümünde kısa ya da uzun vadeli böyle bir dönem yaşamak istiyorum ve kendimce de bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bu arada hesaplarıma göre 19 Aralık'ta görüşmüşüz. allah daha da mutlu etsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 http://forum.paticik.com/search.php?20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cay demlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 senko said: olm şöyle dertleri olan insanlara çok özeniyorum ya net çok özeniyorum... adamın kafası rahat, kafasını kurcalayan tek şey, kız bi daha gelir mi acaba vay anasını... cevap olarakta: ara kızı uğramion bi ara uğra de, uğrayınca da kahve içmeye fln götür işte. yok gelmem derse hiç senin olmamıştır zaten. dasaaa sandım ilk cümlende, kontrol ettim hemen. yeter lan diyecektim ama kıyamıyo da insan dasaaaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kızı arama. başkasına versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sergiye gösterilcek onun ilgilenebileceğini düşündüğün yeni şeyler geldiyse, ara söle "bak sunlar bunlar geldi, şu kadar durucak sonra kaldırılıcak, beğenirsin diye düşündüm o yüzden kaçırmamanı tavsiye ederim" şeklinde ufak bi cümleyle konusmaya giriş yapar, ordan nasılsın iyimisin'e geçer, karşı tarafında isteği varsa zaten bi kahve içmeye çıkarsınız. kız direk kestirip atarsa anlarsın zaten hoşlanmadığını, fazla zorlamaya gerek ok. bu arada.. seviyosan git konuş serbest bırak dönerse senindir türk kızı çok reröre ...... .... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Adamın dert dediği şey, patinin %88 inin aradığı yaşam tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ya kızın telefonunu bi yerden bulsan tamam da.kız vermiş numarasını işte yapcagın şey bi napıyosun gelmiosun bayadır tarzı bi mesaj yani üstünde düşünelecek,yapsam mı yapmasam mı falan filan tribine girilcek bi mesele değil yani.aşk ilan etmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Akito said: dasaaa sandım ilk cümlende, kontrol ettim hemen. yeter lan diyecektim ama kıyamıyo da insan dasaaaya losersak loserız argadaşşş!!!!! losersak loserız lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 savaşta ağır yaralı asker acı çeker ya hani, yaşamayacağını bilirsin kafasına sıkarsın (hiç yapmadım). öyle hissediyorum abi. ne acıdır be dasaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi devam edip ölene kadar çile çekicez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 1-2 gün içinde arayacaktın kız zarf atmış sen bişey yapmamışsın çekirge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hay derdinizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 foruma cidden derdini silkeyim butonu lazım ama, günlüğe hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sizin ne derdiniz var abi ananız babanız mı kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar