fenn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://www.shanghairanking.com/ARWU2012.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://www.shanghairanking.com/Country2012Main.jsp?param=Turkey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ayrıca yanlış yere açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ameerikaa fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Suudi Arabistan bile 2 üniversite sokuyor şu sıralamaya. Allah belanızı versin. ottüçokiiii, baaziçiçokiicilere, asırlardırçaydağhehehecilere gelsin bu sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 arabistan iki değil üç tane sokmuş sdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ateyizler hadi bunu da açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 oha tayyeap e ekmek cıktı burdan dem vurur smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sözlükte yazmıştım buraya taşıyayım: listeye seçim kriterlerini inceleyince, puanlamayı ciddi oranda etkileyen etmenlerden birinin de 'mezunlarının aldığı ödüller' olduğunu görüyoruz. dolayısıyla istanbul üniversitesi'nin bu listeye girmesini sağlayan durum nobel alan orhan pamuk'un ta kendisi. daha gerçekçi ve akademik bir sıralama yapmak için sağ üstten hici'yi seçin. hici, highly cited, yani mezunlarının çalışmalarına en çok atıfta bulunulan üniversiteleri sıralıyor. n&s pozitif bilimlerdeki akademik performansı, pub ise o yıl içerisinde çıkarılmış ve kabul edilmiş toplam bilimsel çalışma sayısını göz önüne alarak sıralama yapıyor. ve takdir edersiniz ki hici, n&s ve pub parametrelerine, akademik performansa dayalı sıralamada istanbul üniversitesi de yok... açıklamalar: hici: the number of highly cited researchers in 21 subject categories. these individuals are the most cited within each category. ıf a highly cited researcher has two or more affiliations, he/she was asked to estimate his/her weights (or number of weeks) for each affiliation. more than 2/3 of those multi-affiliated highly cited researchers provided such estimations and their affiliations receive the weights accordingly. for those who did not answer, their first affiliation is given a weight of 84% (average weight of the first affiliations for those who replied) and the rest affiliations share the remaining 16% equally. n&s: the number of papers published in nature and science between 2007 and 2011. to distinguish the order of author affiliation, a weight of 100% is assigned for corresponding author affiliation, 50% for first author affiliation (second author affiliation if the first author affiliation is the same as corresponding author affiliation), 25% for the next author affiliation, and 10% for other author affiliations. only publications of 'article' and 'proceedings paper' types are considered. pub: total number of papers indexed in science citation ındex-expanded and social science citation ındex in 2011. only publications of 'article' and 'proceedings paper' types are considered. when calculating the total number of papers of an institution, a special weight of two was introduced for papers indexed in social science citation ındex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 siralama total scorea gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://cdn.ksu.edu.sa/st/pd/images/random/img_1303544430.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 odtü tıp tan kaybediyor eğitim kalitesi çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ahmedinejad said: http://cdn.ksu.edu.sa/st/pd/images/random/img_1303544430.jpg AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Şimdi ben iü'nün ve bu sirlamalalarin ne halt oldugunu biliyorum da, dusunmeden edemedim: yarin bigun yurtdisina yuksek lisans basvurulari yaparken motivasyon yazisinda mezun oldugum okulun bu populist listelerde ust sirada olusunu belirterek karsi tarafta olumlu etki yaratabilir miyim acaba? :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 dunyanin ilk b500 universitesi listesindeki bi okuldan mezun oldum yazarsan lol der gecerler. ben okudugum okula adim atamazsiniz demen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yalanci oldugunu anlarlar direk üst sırada değil çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 başkada bi etki yaratamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 İyi lan açık öğretim okuyorum diye kimse dalga geçemez benle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bizim universitelere kapıdan havalimanı güvenliği tarzında giriliyor diye yazarsan baya etkilenebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 lan benim okul ilk 200-300 de. hadi onlar beni kabul etti ama ben nasi kabul ettim ya. imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Ya su siralamalar ne gereksiz. Subject'e gore yapilmayan siralamalara cok guluyorum ben. Columbia'da cs okuyan birisi bana dese ki "dunyanin en iyi 8. universitesinde okuyorum" guler gecerim. CMU da 51.ymis. Hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Genç boğaziçililer huzursuz, boşuna mı girdik bir bu üniye diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Deacon said: Ya su siralamalar ne gereksiz. Subject'e gore yapilmayan siralamalara cok guluyorum ben. Columbia'da cs okuyan birisi bana dese ki "dunyanin en iyi 8. universitesinde okuyorum" guler gecerim. CMU da 51.ymis. Hahahah. tam bir paticik mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tıp fakulteleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 RTE gitsin kontenjanları düzeltsin önce. Herkese üniversite okutçaz diye 500 kişi mühendislik eğitimi alıyor tek dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar