sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 piskopat bir seri katil, amerika'da yaşayan yaklaşık 300 seri katili bir çatı altında topluyor bir cult lideri gibin ve korku salmaya başlıyorlar. anladığım kadarıyla olay bu. Kevin Bacon amcamız da oynamakta dizide. güzel geldi konu, tutabilir, 21 ocak'ta başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 başladı, biraz zorlama diyaloglar vardı o hafif rahatsız etti ama gerisi güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Pilot'a baktim, asiri klise. Oyle boyle degil yani. Fox zaten. Tutar bence bu ama kotu. Sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Izledim izlenir dizisizlikte fena degil. Muzikler bir uyumsuz geldi birde daha karanlik olabilirmis.. poe tarikat vs derken guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Şahane dizi olmuş. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 İkinci bölümü bitirdim. Rome'daki Mark Antony var, hatunlar fena değil, müzikler güzel. İzlenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Kanuni said: Izledim izlenir dizisizlikte fena degil. Muzikler bir uyumsuz geldi birde daha karanlik olabilirmis.. poe tarikat vs derken guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 fena olmamış gibi ama biraz daha karanlık bir havası olsa daha iyi olurdu sanki yoklukta gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Dizi hiç fena değil ,neden daha önce görmemişim ben bu diziyi acaba ? gayette izlenebilir bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yeni sezon geliyor sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 geldi sonunda. ilk bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yeni başladım ben. ilk bölüm iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 izleme baya saçma. hep aynı şeyler. ilk sezon heyecanla takip ederdim. Şimdi yeni bölüm çıkınca ilgimi bile çekmiyor, çok leş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ilk sezonu zor bela bitirdim , ikinin ilk ve son bolumunu izledim yetti, ucuncu sezonu izlemedim zaten baskada cekilmeyecek iptal oldu.. Iyi dayandi gene uc sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 iki sezon izledim baktım 3.sezon çıkalı aylar olmuş merak etmedim bile. saçma sapan mahvettiler konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar