Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belki satılık razer ultimate blackwidow klavye, Sıfır

barbu

Öne çıkan mesajlar

Belki satarım. daha bugün aldım. duruyor arkamda öyle klavye.

335'e bırakırım. Sanırım bu fiyattan çok az daha pahalı sıfırları istanbulda. Düşmem daha da zaten, sıfır fiyattan biraz daha ucuz işte 5-10. istanbul içi elden teslim. satılır mı hemen böyle buradan?

biraz daha durursa açıp kullanıcam gibi. sonra da neden açtım lan bunu keşke satsaydım derim.

zaten karar vermedim satsam mı diye de. böyle "abi ben aliyim hemen al cash para" diyen çıkarsa düşüneceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hediye çeki vardı. ne alsam diye düşünürken bulamadım bişi bunu aldım. bir de hiç böyle iyi klavyem olmadı o cezbetti. ama işte artık eskisi kadar çok ve çeşitli de oyun oynamıyorum. geç kalmışım biraz güzel klavye olayında. eh şimdi böyle güzel güzel duruyor arkamda. açasım da var. mantık ile isteğim çatışıyor şuan.

edit: yani kesin satış gibi değil. belki buradan direk alan çıkar da bu ikilemden kurtulmama yardımcı olur diye açtım konuyu.

dursun kenarda konu.
Sosyal ağlarda paylaş

blackwidow iyidir yani mekaniklerin vasatı aslında ama tabi bence satıp bi ducky felan alabilirisin ışıklı istiosan. Yine o fiyata gelir yurtdışından getirtmesi felan ve kalite olarak çok daha iyidir.

Tabi satabilmek lazım onu önce.

Hatta daha ucuza gelir..

http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=178

Hatta bu istersen mail atıp türkiyeyede yollatabilirisn yolluolar ama kargo 30 40 dolar felan tutar istersen amerikadan iste ile gelsin. 10 numara klavye
Sosyal ağlarda paylaş

abi switchleri oyun için olarak ayrımak doğru değil hepsinin kendine has özelliği var genelde mavi tactile feedback olduğu için yazı için denilio ama oyunlar içinde gayet tercih eden var.

Ben şuana kadar black blue ve red denedim redi en çok sevdim.

Tactile feedback olayını yazı için gereksiz bulanda var mesela herifler 120-130 yazıolar bi süre sonra feedbackden ziyade tuşun geri gelme hızı daha fazla diye yazı için black tercih eden bile var.

Brown çok tavsiye edilio allround diye her işe gidio işte oyunda olsun yazıda olsun. Ama ben red tavsiye ederim yazarken tactile feedback yani blueda şöle bişi var bastıgın anda key active oluo çekerçekmez deaktive olmuo buda aynı tuşa ikinci kez basarken vakit kaybına neden oluo lineere göre yani spam için iyi değil buda oyunlarda tercih edilmemesine neden oluo ama tabi bu olay saniyenin bilmemne kaçında olan bişi olduğu için çok fark edilen bişi değil.

Ses konusuna gelinec blue en çok ses çıkaranı sonra brown ve red en sonda black aslında black ve red aynı gibi ama redde bottomlamamak elde değil o yüzden çat çat vuruosun tuşu tabana bunu biraz durdurmak için o-ring takabilirisin epey fark edio çok kullanan var zaten.

Switchleri oyun yada yazı olarak ayırmamak lazım hepsi güzel hepsinin olayı var. CM QFR klavyeler ve Rosewill klavyeler bu işin en iyi f/p ürünleri hatta CM QFR blue 66 dolara kadar düştü.

Ben razer blackwidow cm qfr ve filco kullandım filco en iyisi malzeme kalitesi olarak qfr nerdeyse onun kadar iyi.

Topre switchler ver alp swtichler var bunların hep kendine has özellikleri var alp whitelarıda çok sevio millet topreler zaten öküz gibi pahalı.

Türkiyede bu iş hiç yaygın değil gaming markaların öle piyasa boardları var. Ama yurtdışında çok farklı durum millet acaip bi hobi haline getirmiş klavye moddingi keycaplerinden kasalara kadar custom üretim aletler var.

Bu işte bir numara kore tabi ki costar boardlar özellikle yani filco cm das rosewill felan costar entegreli boardlar (das değişicekmiş 2013de ione olucakmış)

Yani imkanınız varsa bi filco alın yoksa Coolermaster onun kadar iyi. Numpadsiz olmasının avantajı çok tatlı duruo alet küçük yer kaplamıo ve asıl starcraftçılar mouse klavye mesafesi kuculdugu için rağbet gösteriolar ha şartmı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

WoT

abi switchleri oyun için olarak ayrımak doğru değil hepsinin kendine has özelliği var genelde mavi tactile feedback olduğu için yazı için denilio ama oyunlar içinde gayet tercih eden var.

Ben şuana kadar black blue ve red denedim redi en çok sevdim.

Tactile feedback olayını yazı için gereksiz bulanda var mesela herifler 120-130 yazıolar bi süre sonra feedbackden ziyade tuşun geri gelme hızı daha fazla diye yazı için black tercih eden bile var.

Brown çok tavsiye edilio allround diye her işe gidio işte oyunda olsun yazıda olsun. Ama ben red tavsiye ederim yazarken tactile feedback yani blueda şöle bişi var bastıgın anda key active oluo çekerçekmez deaktive olmuo buda aynı tuşa ikinci kez basarken vakit kaybına neden oluo lineere göre yani spam için iyi değil buda oyunlarda tercih edilmemesine neden oluo ama tabi bu olay saniyenin bilmemne kaçında olan bişi olduğu için çok fark edilen bişi değil.

Ses konusuna gelinec blue en çok ses çıkaranı sonra brown ve red en sonda black aslında black ve red aynı gibi ama redde bottomlamamak elde değil o yüzden çat çat vuruosun tuşu tabana bunu biraz durdurmak için o-ring takabilirisin epey fark edio çok kullanan var zaten.

Switchleri oyun yada yazı olarak ayırmamak lazım hepsi güzel hepsinin olayı var. CM QFR klavyeler ve Rosewill klavyeler bu işin en iyi f/p ürünleri hatta CM QFR blue 66 dolara kadar düştü.

Ben razer blackwidow cm qfr ve filco kullandım filco en iyisi malzeme kalitesi olarak qfr nerdeyse onun kadar iyi.

Topre switchler ver alp swtichler var bunların hep kendine has özellikleri var alp whitelarıda çok sevio millet topreler zaten öküz gibi pahalı.

Türkiyede bu iş hiç yaygın değil gaming markaların öle piyasa boardları var. Ama yurtdışında çok farklı durum millet acaip bi hobi haline getirmiş klavye moddingi keycaplerinden kasalara kadar custom üretim aletler var.

Bu işte bir numara kore tabi ki costar boardlar özellikle yani filco cm das rosewill felan costar entegreli boardlar (das değişicekmiş 2013de ione olucakmış)

Yani imkanınız varsa bi filco alın yoksa Coolermaster onun kadar iyi. Numpadsiz olmasının avantajı çok tatlı duruo alet küçük yer kaplamıo ve asıl starcraftçılar mouse klavye mesafesi kuculdugu için rağbet gösteriolar ha şartmı değil.

abi klavye deyip geçilmeyecek yani

vay be :|
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

aynen abi hele yazan adamsanız kod mod kesin alın hem hızınız hem zevkiniz artar.

Valla hedefimde ki klavye

Vortex KBP poker. layout farklı gördüğünüz üzere bunun düz olanıda var.

Bu arada hertürlü kaynak: geekhack.org forumları.

Ahanda kafamdaki model.Alacağın zaman bana da söyle de beraber getirtelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...